Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика
Зъб от мишка, нокътче от котка,
попова лъжичка расла в локва,
капка, две отрова змийска
кръв от прилеп, глътка поморийска
лудо биле, клюн от дропла
и докато тази смес е топла
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!А и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.
И.... отплеснах се, ама не се сдържах - вече имам много леки заченки на мисъл за емиграция. И не, не е от алкохола, не е и от липса на средства или желание за по-охолен живот - тук си имам почти всичко, обаче тази войнстваща простащина ми идва он топ.
И все пак да почета тнм - няма да е хубаво като нейното, ама ще е в нейна чест
Ще надигна аз бокала,
само да ти кажа "Хвала" -
туй, що ври ти в казана,
ич дикиш не мой ми хвана,
щото знам от хора стари -
и баячки, и знахари -
уискито е квалитетно
само щом е пълнолетно.
А след трета, пета чаша
и Наташа става наша -
туй помага на мерака,
за да не пропуснеш кака.
Че накрая туй остава -
преходна е тази слава,
ала ние се не даваме
и до края продължаваме.
Вещерството ти омайно
с оново биле незнайно
запази за пълни маси
и заситени стомаси,
пък рекни с пълен глас -
ще ви черпя всички аз...
Ама ще е догодина,
догодина, до амина
Айде пак да засядам да работя, че си е таковало таковата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
За него и това ще е трагедия. Не се знае с тези нови придобивки дали ще котира на 100 км след табелата на Голямо село
П.П. Завиждаш му ти, изглежда. Не теб ще спретна нещо по-взривоопасно. Подкрепа за някои дейности ти нужна веке
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБилки отвари ала бала, я си пийте ракията и не се занимавайте с глупости. По добре земайте по една дряновица и почвайте да сурвакате наредНаздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сбъркала си рецептата. От тая на Грую най-много да му пораснат косми по носа.
П.П. Завиждаш му ти, изглежда. Не теб ще спретна нещо по-взривоопасно. Подкрепа за някои дейности ти нужна векеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!
- 1 like
Коментар
-
Тез ги разправяй на някоя, де си я фанал на улицата. Забравяш, че съм учила една камара биологии, в това число и физиология. Което ще рече, че състоянието на духа малко ме интересува.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного работа напоследък, обаче после ще почивам половин месец
Наздраве!
Нещо ме е налегнала простотията, да в рима:
Сутрин рано от зарана,
ще надигна аз стакана,
да се пазя от закана,
дет' ври на тнм в казана
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Надай са. И ти кат Чичи заблудена, че ЕГН-то ми сочи точно състоянието на духа. Ама то, състоянието като на млад момък без акъл и с едва набождащи мераци. Младо и объркано още. Тепърв ще отлежава, доде му миряса главата. Наздраве за младото вино - божоле и други такива!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАз невинен или виновен (до доказване на противното)Пиша често от един лаптоп, с мнооого чувствителна клавиатура, имамм чувство, че по усет ми набира клавишите, колчем си прокарам ръката над него
... не знам как успява, но превключва и кирилица-латиница (понякога и методиевица, сиреч все едно китаец пише като бърза, изпуска и изречения
)))) А понякога и не редактирам и в бързането да напиша става неприятни за окото грешки. На всичко отгоре и като го оставям понякога в колата, се узстудява и от топло-студено не му се отразява добре, днес няколко часа борба за да тръгне
))
. Добре поне, че пишеш на фонетика, защото ако беше на БДС, щеше да се наложи да те четем по усет.
Аз използвам БДС клавиатура и пиша с 10 пръста. Гледам само екрана докато набирам текста. Но като премина на латиница цирка е пълен - викам дебелото псе да ми търси буквите.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Само дето не можа да докара докара текста от Йезекиил като хората - още е млада богиня.
Ай тъй са изказва парчето: https://m.youtube.com/watch?v=nhrHgeKXDnI
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеКво става със самодивите, Начев?
Гледам ай тука тъй съвременните... Не са с бели премени.
https://m.youtube.com/watch?v=0Pq8vOVbvzs
Виж какъв голям го държат между краката. Това, обаче, поддържа бедрата им стройни и затвърждава чувството им за ритъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеМани, мани, колега, слаб ни ангелът и лесно накривяващ се зъркелът
Коментар
Коментар