IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Девушка 13 раз ударила мужика ножом, а тот сделал ей предложение в зале суда
    .......................
    В Нижнекамске рассматривается дело о нападении женщины на своего сожителя. Она нанесла возлюбленному во время ссоры 13 ножевых ранений, но он заявил о примирении и сделал ей предложение: руки и сердца.
    я какви неща се случват за антоновден, почерпката е "хванала дикиш"

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Амииииииии, гледам и се уча от най-нахитрелите, но да не кажат, че съм като тех слагам по нещо на масата. А за тангото може. Лопай, тропай, вдигай крак и прегъвай кръст, па ако се лъзнем и паднем, аз съм отгоре. Да се не насиня. Все пак аз съм именяка.

Честито на всички адаши и адашки и да почерпат! Щедро като мен.

П.п. Клипът го нема. Пущай друго.
      Традиционалист. Никва фантазия, никво въображение.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Честит Имен Ден, Тарантул !
        Да си жив и здрав !
        Да ти е сладко яденето, пиенето и винаги да имаш приятни изненади изкачащи от тортите !

Наздраве !

Коментар

• честито Тарантулчо Жив и здрав да си и още мнооого годинки да черпиш на тоз ден А и по много още други хубави поводи)

Коментар

• Жив и здрав да си!
            Не издържах и гребнах един чирпак, ама отзад, че да не разваляме фасона.
            Last edited by nachev; 17.01.2019, 10:32.

Коментар

Бързам да почерпя, за да не ми речете, че съм стисня. Не барайте тортата, тя е за украшение.
              Добро утро! Честит празник, инсект!
              А тортата не я мисли. Ще я запазим

Коментар

• За мене от тортата на Грую ...... не че другата е лоша ама втората по мъ кефи .......
                Life won't wait for you.

Коментар

Бързам да почерпя, за да не ми речете, че съм стисня. Не барайте тортата, тя е за украшение.

Честито, Трак, Да не се приемам като мрънкало, ама ако искаш да не бараме тортата, която е за украшение, за мен, ако може, нека е тази
                  Наздраве!
                  П.С. Странно, ама за Антон само едно стихче си спомням, дето устата сгрешила, сама промълвила "Антон", пък той бил без стон, щото не е човек, а ДжелезУ
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Амииииииии, гледам и се уча от най-нахитрелите, но да не кажат, че съм като тех слагам по нещо на масата. А за тангото може. Лопай, тропай, вдигай крак и прегъвай кръст, па ако се лъзнем и паднем, аз съм отгоре. Да се не насиня. Все пак аз съм именяка.

Не може друго. Този съм го нагласила от миналата година да го танцувам с теб

http://www.youtube.com/watch?v=RkpTR...&start_radio=1
                    Last edited by tnm; 17.01.2019, 09:23.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

О, Мрънкало ..! О, Безценен...! И с какво точно черпиш!? Ни една бутилка, ни една чаша - нищо се не види по масите.

Честити имен ден, Арахна! Много пълни маси и пълни чаши ти пожелавам!
                      Наздраве, за твое здраве!

П.П. Отивай да си обуеш лачените трандафори. Да покажем на Lelq, че стъпките на тангото трудно се забравят /както тя намекна, когато правеше обзор на зодиите ни/.

https://www.youtube.com/watch?v=RkpT...=RDRkpTRgkeaCE

Last edited by Trakatrak; 17.01.2019, 09:09.

Коментар

О, Мрънкало ..! О, Безценен...! И с какво точно черпиш!? Ни една бутилка, ни една чаша - нищо се не види по масите.

Честит ти имен ден, Арахна! Много пълни маси и пълни чаши ти пожелавам!
                        Наздраве, за твое здраве!

П.П. Отивай да си обуеш лачените трандафори. Да покажем на Lelq, че стъпките на тангото трудно се забравят /както тя намекна, когато правеше обзор на зодиите ни/.

https://www.youtube.com/watch?v=RkpT...=RDRkpTRgkeaCE
                        Last edited by tnm; 17.01.2019, 13:28.
                        Мечо

Коментар

• Бързам да почерпя, за да не ми речете, че съм стисня. Не барайте тортата, тя е за украшение.

Коментар

• [QUOTE=nachev;n3431522]

В неделя случайно присъствах ...........

Толкоз, колега. Дано съм поне частично ясен. Ние с теб поне сме от словолюбците и е смислено да се подкрепяме, щото масово ни недолюбват.

А Сократ изглежда е имал жена. Запомнил съм го поради отдавна чувана история (притча). Само дано не бъркам мъдреца, че ще се посрамя за пореден път.
                            Упрекнали Сократ, че има лош дъх. Той отишъл при жена си и директно я обвинил, че се е посрамил заради нея, защото не му била казала. А тя била известна с лош нрав, директност, но и голяма лукавост. Отговорила: Не смей да ме обвиняваш, винаги съм мислила, че всички мъже имат такъв дъх![/QUOTE]

Дали е имал е жена - не е толкова лесно да се докаже. Едни твърдят това, други - отричат.

Все пак - ако е имал жена - и това е бил нейният отговор, то не може да се отрече, че И тогава е имало умни и/ИЛИ бързо съобразяващи дами.

........................

И, понеже става въпрос за театър /в междусъпружеските отношения/ - мога да ви предложа някакъв вариант на театър, който не визира точно отношенията между съпрузите, а например - славослави бог Дионисий и плодородието... Това има пряка връзка точно с кръчмата и наздравиците.

Може да откриете постановки в нета /няма да пускам линк, за да не скандализирам прекалените пуритани/ и да изгледате някои от тях, на една /мисля, че е бразилска/ театрална група - Bacantes - Teatro Oficina.

Коментар

Не е сигурно. Никой не го е изпитал. От една страна се възпира развитието, разнообразието, от друга те могат да бъдат насочвани в множество нови направления, ако отпадне надпреварването с остаряването. Възможно е, ако бъде постигнато да се осъществи своеобразно отделяне от телесността.
                              Са... Малко хвилосовски така...

Кое прави живота ценен? Не е ли неговата ограниченост, смъртта?
                              Кога цениш здравето - га се разболееш, а?

Или: ако си смъртен, но винаги млад, не е ли некак си скучно? Кое прави хубавото ценно? Не е ли неговата противоположност, лошото? Те що олимпийските богове се се дърлат и интригуват? Ми от скука. Представи си... векове... се същото, се амброзия-нектар, фърчиш-мърчиш насекъде по желание, квото/когото поискаш - имаш го, флейти-арфи, светкавици-гръмотевици... сичко! Труден живот...

Един пита приятеля си защо изневерява на съпругата-красавица... "Е па ти моеш ли цел живот се крем-карамел да ядеш? Се некой път и боб с наденица ти се прияда..."
                              Last edited by И.Зверов; 16.01.2019, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Животът е театър и всички сме артисти!
                                Голям ум го е казал, мани ма мене ...

В къщи постоянно си разиграваме разни етюди.
                                Аз често се правя на шантав и неразбрал, щото то така или иначе оправия няма, но когато границата на лукавост биде престъпена, обикновено заявявам:
                                Е, това изпълнение беше достойно за трупата на Кралския Шекспиров Театър.

Не ми остават длъжни, обаче! Отговорът обичайно е:
                                А, а с твоето етюдче можеш успешно да кандидатстваш за Трупата на Станиславски.
                                Ше требеше и нещо от театъра "Но" да зафанете. Ели поне "Кабуки".
                                И двата са с маски на лицата и показват трагичната въображаемост на свободната воля. Вторият има, обаче, и вариант с "простонароден" хумор.

Коментар

Working...
                                X