IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Благодаря ви за музиката ☺така деня е по-приятен.

    са ще ви фърля в тъча с това. https://youtu.be/oAlRtCyr0sQ
    Ако някой е позадрямал следобедно да го посъбудим

    лелче, казах втора работа. Сега съм на първата. Довечера втората. За съседа пускай по-високо музиката или на слушалки. Нема го чуваш...

    за работата , нали мързела е подгонил кръчмата...

    И пак за тези без следобедно кафе https://youtu.be/llyiQ4I-mcQ
    Last edited by pepe1234; 03.05.2019, 16:09.

    Коментар


    • Мalko класическа китара за Пепе.

      ​​​​https://m.youtube.com/watch?v=gx74Rdk3eGc

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        https://youtu.be/76OSOg5E_HE

        добро утро на все, малко за ведро настроение.
        Що не спиш? Довечера кой ще работи?
        Черпя за готин ден и успешна нощ (работа)

        https://m.youtube.com/watch?v=zt51rITH3EA

        И аз ще трябва да сменя съседа или да си намеря още работа, та да не ми се налага да се прибирам, че вече не го издържам .

        Коментар


        • Добро утро!

          https://m.youtube.com/watch?v=Jyh8ZvGPByg

          Коментар


          • https://youtu.be/76OSOg5E_HE

            добро утро на все, малко за ведро настроение.

            Коментар


            • https://m.youtube.com/watch?v=JkK8g6FMEXE

              И за кафето сутринта


              https://m.youtube.com/watch?v=9Z55sZ2oVY4

              Коментар


              • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Безизимен и аз нищо лично, грам не ме влекат поезия и проза. Та пак опираме до разни хора и разни идеали и възприятия.

                орел, ще пробвам.

                тнм, твойто го знам и ме кефи.

                лека от мен с това https://youtu.be/ocReUIHoI4s
                дано не се повтарям с някой, имам некъв спомен, че лелчето може и да го е пускала ама не съм убеден.

                лелче пазя се де, ето казвам лека на все. А са включих ти ги пазиш за утре... убаво чакаме и сакаме. Ае лека.
                И аз бавно включвам днес, та няма да рискувам и ще те приспим с нещо дето си хареса и е сигурно , че няма да намираш кусури Лека

                https://m.youtube.com/watch?v=7BEI6hbErhA

                Коментар


                • и сега ? Колко пъстърви да взема за опити?
                  Най - лесна ми се вижда рецептата на безимен. Нея ще пробвам
                  Наздраве!

                  Коментар


                  • Безизимен и аз нищо лично, грам не ме влекат поезия и проза. Та пак опираме до разни хора и разни идеали и възприятия.

                    орел, ще пробвам. Ахахахаха коктейл-консултант звучи велико. Но и ти не позна.

                    тнм, твойто го знам и е яко.

                    лелче пазим се де, лека на все.
                    https://youtu.be/LwYS66Gbhwk
                    оффффф тея постове се самоизтъркват.
                    https://youtu.be/ocReUIHoI4s
                    Last edited by pepe1234; 02.05.2019, 23:16.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Тц , казах ще споделя като мене малко време, а ти с тея кецове и дънки къде се редиш да денсиш? Тури некоя рокля нещо...

                      ПП само не разбрах с какво черпиш днеска... наздраве на всички пиандурници. Ае жокер рабатата ми ще е в тази насока...

                      пп2 какви са тея индийски ритми днес не ги цилиш нещо готините парчетата.

                      https://youtu.be/jsX-7um18Kw
                      Айде сега! Нали ще се пазим за утре

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Ае жокер рабатата ми ще е в тази насока...
                        Допълнителен бияч в дискотека!
                        Познах.

                        Или коктейл-консултант.
                        Седиш на масичка в по-тъмен ъгъл и при теб идват за съвет тези, които им се пие нещо по-така... ама не знаят какво точно. След кратък разпит какво са консумирали вече, какво е настроението на масата, какво и къде смятат да консумират след това, отсичаш: за вас - дайкиро! Те доволни и просветлени отиват на бара да си поръчат.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          Тц , казах ще споделя като мене малко време, а ти с тея кецове и дънки къде се редиш да денсиш? Тури некоя рокля нещо...

                          ПП само не разбрах с какво черпиш днеска... наздраве на всички пиандурници. Ае жокер рабатата ми ще е в тази насока...

                          пп2 какви са тея индийски ритми днес не ги цилиш нещо готините парчетата.

                          https://youtu.be/jsX-7um18Kw
                          Ритмите са по-скоро арабски. Мелодията ми напомня песен на Деспина Ванди.
                          www.youtube.com/watch?v=sjip0aLCVs8
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                            На гореща скара - не повече от 10 минути.../разрязана и отворена/
                            Не я почиствай прекалено (скарата) от предишното печене, така ще има една пикантна, почти неуловима горчивинка.
                            Last edited by eta orel; 02.05.2019, 22:35.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

                              Понеже пъстървата е много нежна, не бих сложил твоите подправки в скобите. Вместо тях - магданоз. Солил бих след изпичането, на масата.
                              Рискувай някой път да извадиш едната пъстърва след 15 (петнайсет) минути - ще е готова. Ако плънката ти се струва несготвена, не я яж, тя е повече за аромат. Но фурната трябва да е силна, аз я слагам на мах и вкарвам пъстървата, след като вътре е огън и жупел. Вадя я след не повече от 15 минути.
                              Ах, да - не е задължително увиването във фолио. В такъв случай я натривам с размекнато масло, кожичката от силния пек почервенява-покафенява и придобива характерния вкус.

                              И запотена чаша бяло вино. Буйрум!

                              На гореща скара - не повече от 10 минути.../разрязана и отворена/

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Мастър не, неволята учи. Като в оная приказка за неволята дето я викали.Като каза за рибената супа, забрави директно ето : Земаш две пастърви изчистени от лидъл примерно, 1-2 глави лук, 1 лимон и подправки по избор ( сол, къри,копър и др. ) режеш на кръгчета или полукръгчета пълниш ги с лука и лимоните и овкусяваш. Завиваш всяка във фолио и меташ у фурната за около 40 мин до час макс.Вадиш и се наслаждаваш, бързо и лесно и само се готви у фурната.
                                Понеже пъстървата е много нежна, не бих сложил твоите подправки в скобите. Вместо тях - магданоз. Солил бих след изпичането, на масата.
                                Рискувай някой път да извадиш едната пъстърва след 15 (петнайсет) минути - ще е готова. Ако плънката ти се струва несготвена, не я яж, тя е повече за аромат. Но фурната трябва да е силна, аз я слагам на мах и вкарвам пъстървата, след като вътре е огън и жупел. Вадя я след не повече от 15 минути.
                                Ах, да - не е задължително увиването във фолио. В такъв случай я натривам с размекнато масло, кожичката от силния пек почервенява-покафенява и придобива характерния вкус.

                                И запотена чаша бяло вино. Буйрум!

                                ПП. Това с фолиото е удобно, ако я правиш в балкана в жарта на огъня. Току що свалена от куката балканска пъстървичка. Хем и люспите ѝ се чистят по-лесно
                                Last edited by eta orel; 02.05.2019, 22:19.

                                Коментар

                                Working...
                                X