IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Днес всичко ми е на шест - след снощното посредствено мачле мога да почерпя всички с питие. Не че онзи ден, като напраих 35 лазарника /и още НЯКОЛКО месеца/ не съм искал да почерпя тук, ама требваше да се обърне фнимание на подготвящия се ансамбъл по художествена гимнастика, който големият лебет нарои! Наздраве! Всъщност дей Колчо?!?!
    След четиридесет и някоята година да не си започнал обратно броене?
    Наздраве, Вълчо-34!

П.П. Имам приятелка, на която като й зададат въпроса на колко години е, отговаря сърдито:
    - На четиридесет и кво те интересува.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Днес всичко ми е на шест - след снощното посредствено мачле мога да почерпя всички с питие. Не че онзи ден, като напраих 35 лазарника /и още НЯКОЛКО месеца/ не съм искал да почерпя тук, ама требваше да се обърне фнимание на подготвящия се ансамбъл по художествена гимнастика, който големият лебет нарои! Наздраве! Всъщност дей Колчо?!?!
      последно гледаше едно готино бебе ..

Коментар

• Днес всичко ми е на шест - след снощното посредствено мачле мога да почерпя всички с питие. Не че онзи ден, като напраих 35 лазарника /и още НЯКОЛКО месеца/ не съм искал да почерпя тук, ама требваше да се обърне фнимание на подготвящия се ансамбъл по художествена гимнастика, който големият лебет нарои! Наздраве! Всъщност дей Колчо?!?!
        И това ще мине ...

Коментар

Днес бях много зле!Легнах да умирам!Само думите на жена ми:
          - "Отивам да ти купя бира"... ме върнаха от ония свят...
          Ако по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочедието беше намекнал нещо за бира при тези атмосферни температури, директно щях да се гътна / за радост на Арахната/
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Днес бях много зле!Легнах да умирам!Само думите на жена ми:
            Добре че ти се е разминало
            И с мен нещо такова сутринта, само че откъм спане- не исках да ставам изобще, дърпах сънчо за пижамата и спах до последната секунда, със зор се надигнах и чааак сега ми се струва че светът е поносим та се освествам но по-късно ще има чаша бирица
            Нема се предаваме, ей

Коментар

• Днес бях много зле!Легнах да умирам!Само думите на жена ми:
              И това ще мине ...

Коментар

• Добро утро на уважаемата клиентела на Кръчмата!
                Времето твърде свежо и доста прохладно. Цяла зима не си закопчах якето, но тази сутрин вдигнах ципа догоре. Май имам нужда от грог "Косатка"

Наздраве!
                Last edited by tnm; 08.05.2019, 13:48.
                Мечо

Коментар

• Явно пропуснах наздравиците и директно отивам на кафето.

https://youtu.be/z9opdQcowXs

добро утро на ранобудните
                  Last edited by pepe1234; 08.05.2019, 12:42.

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=2A8yG2sUKYE

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, баш тази буква липсва
                      Наздраве, Преци!
                      НАздраве
                      , това с намаляването бр. на буквите- някои са склонни да го обявят за еволюция на езика

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

я <=> е
                        (ps. Сега видях, че и питанката може да е синя, като синьото кайве)
                        Ъхъ, баш тази буква липсва
                        Наздраве, Преци!
                        Мечо

Коментар

Хайде сега - ново пет. Мойто произношение ти е проблем. Аз нещо да ти думам, че по Голямо село българската азбука е от 29 букви?
                          Наздраве!
                          я <=> е
                          (ps. Сега видях, че и питанката може да е синя, като синьото кайве)

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Уфффф, тези оуфци ни учат как се пише диалектно уфтсътъ. Произношение трябва да имаш, абърдийнско.
                            Хайде сега - ново пет. Мойто произношение ти е проблем. Аз нещо да ти думам, че по Голямо село българската азбука е от 29 букви?
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Точно от тази убава зодия съм. Мисля, видно е, че притежавам всичките й характерни черти.
                              Наздраве!

П.П. Пише се "уфтсъ". Не й научи правописа на тази думичка
                              Уфффф, тези оуфци ни учат как се пише диалектно уфтсътъ. Произношение трябва да имаш, абърдийнско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ба, някой искал вчера да черпя в лично качество - не става, но може да почерпя заради жената, майка ми и баща ми, че всички бяха именяци вчера, пък макар и на патерица.
                                Enjoy
                                Така трябва, Груич, щом се скатаваш лично, ще черпиш за половината рода.

Коментар

Working...
                                X