IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Големият напраи вече три красавици, първата е голема вече, ама още не знае колко струва една "цигарка" в техното даскало.... Мани, срам, каза, че и гадже нема.....
    Аа, ако те питат, ще им споделиш.

Да са ти живи и здрави и да те ядосват конструктивно!

Коментар

17.45 ....хм, "добро утро", хм..... ей,алкохолът на никого не прощава...
      Аха и музиката си забравих !

https://m.youtube.com/watch?v=T2bcUxUOUQg

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро, Кръчма!
        17.45 ....хм, "добро утро", хм..... ей,алкохолът на никого не прощава...
        И това ще мине ...

Коментар

Готино е, ще го ползвам, ако позволяваш! Сипвам по един кубински - сега огре, мое да се почва! Наздраве!
          Дедо, жив да си за рома! Балета и лебеда, също!
          Така се напрегнах... Говорим с французин. Той любезен - опитва да приказва български, аз любезна - опитвам френски. .. Едвам се разбрахме!
          Аман от любезности! Наздраве!

Добро утро, Кръчма!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

След четиридесет и някоята година да не си започнал обратно броене?
            Наздраве, Вълчо-34!

П.П. Имам приятелка, на която като й зададат въпроса на колко години е, отговаря сърдито:
            - На четиридесет и кво те интересува.
            Готино е, ще го ползвам, ако позволяваш! Сипвам по един кубински - сега огре, мое да се почва! Наздраве!
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

последно гледаше едно готино бебе ..
              Големият напраи вече три красавици, първата е голема вече, ама още не знае колко струва една "цигарка" в техното даскало.... Мани, срам, каза, че и гадже нема.....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Колку некулко месеца! Къде 360 ли.
                Що ме издаваш бе, серсем! Сега за наказани че ти поръчам двойно под индиго! Наздраве!
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ура, ура, Кака са гътна!
                  Щях да се гътна, а не - гътнах се. Бъркаш, струва ми се, времената и изразените чрез тях действия/бездействия.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Last edited by tnm; 08.05.2019, 17:56.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Хайде сега - ново пет. Мойто произношение ти е проблем. Аз нещо да ти думам, че по Голямо село българската азбука е от 29 букви?
                    Наздраве!
                    Коя, коя ни липсва? Сигурно *х*-то. Да не казвам как го спестяваме в некой еректирали думички. А виж, *к* не го спестяваме. Щото ще се получи древна държава в Двуречието. Бива ли да обиждаме таз културна държава.

Коментар

Добро утро на уважаемата клиентела на Кръчмата!
                      Времето твърде свежо и доста прохладно. Цяла зима не си закопчах якето, но тази сутрин вдигнах ципа догоре. Май имам нужда от грог "Косатка"

Наздраве!
                      Ти ли си, не си ли ти? Даже захарчета има към почерпката. Да не си тралалясала?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Добре че ти се е разминало
                        И с мен нещо такова сутринта, само че откъм спане- не исках да ставам изобще, дърпах сънчо за пижамата и спах до последната секунда, със зор се надигнах и чааак сега ми се струва че светът е поносим та се освествам но по-късно ще има чаша бирица
                        Нема се предаваме, ей
                        Не се предавай, излежавай се барем до дванаесе.

Коментар

Ако по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочедието беше намекнал нещо за бира при тези атмосферни температури, директно щях да се гътна / за радост на Арахната/
                          Наздраве!
                          Ура, ура, Кака са гътна!

Коментар

Днес всичко ми е на шест - след снощното посредствено мачле мога да почерпя всички с питие. Не че онзи ден, като напраих 35 лазарника /и още НЯКОЛКО месеца/ не съм искал да почерпя тук, ама требваше да се обърне фнимание на подготвящия се ансамбъл по художествена гимнастика, който големият лебет нарои! Наздраве! Всъщност дей Колчо?!?!
                            Колку некулко месеца! Къде 360 ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              Много мъка с това броене. По-лесния начин, аз приключих отдавна с броенето и съм си се там къдет приключих
                              чиста работа

Коментар

• Много мъка с това броене. По-лесния начин, аз приключих отдавна с броенето и съм си се там къдет приключих

Коментар

Working...
                                X