Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Логиката ти направо джелезо
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Като не е научено и ще трябва се учи. С показване. Слагаш си намордника и почваш да припкаш. Упфффф, то па и ти си въртоглаво. Ше требва обещаеш нещо на Чичи и като дойде и заеме кучешка поза, му слагаш намордника. По-нататък кво ше правите, не смея да давам указания. Наздраве, Дрънмордник!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аха , единят път едно отче , щеше да вика карабинерите , ама размисли и само ме анатемоса . Ма пък , аз бях изсипала вече , цяла торба парички във фонтана , та успях пак да отида
Не , че не ме натириха отново .. Пък и папата реши за по- сигурно да дойде тук, докато аз съм там
Пп. Ти що не щеш да се чукаш с мен и само на tnm, викаш - наздраве ? Лично отношение долавям
Наздраве , инсект !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГледам днес по ТВ-ту, че наште законодатели набързо приели на първо четене закон, който касае дебелото псе.
Ха, понеже тлъсто и охранено /над 5 кила/, трябвало с намордник да го разхождам.
Ма, то въртоглаво и не дава каишка да му сложа, какво остава за другите там изисквания.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГледам днес по ТВ-ту, че наште законодатели набързо приели на първо четене закон, който касае дебелото псе.
Ха, понеже тлъсто и охранено /над 5 кила/, трябвало с намордник да го разхождам.
Ма, то въртоглаво и не дава каишка да му сложа, какво остава за другите там изисквания.
Наздраве!
Като въртоглаво и не дава каишки , слагай го на диета . Ма не вярвам да помогне да кротне
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Гледам днес по ТВ-ту, че наште законодатели набързо приели на първо четене закон, който касае дебелото псе.
Наздраве!Last edited by tnm; 05.07.2019, 09:37.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=9IwmYAdgU18 - Тиранина е унищожен, Берлин е изгорен, Вермахта е победен, Третия райх е сломен Наздраве!
Коментар
-
Аха , единят път едно отче , щеше да вика карабинерите , ама размисли и само ме анатемоса . Ма пък , аз бях изсипала вече , цяла торба парички във фонтана , та успях пак да отида
Не , че не ме натириха отново .. Пък и папата реши за по- сигурно да дойде тук, докато аз съм там
Пп. Ти що не щеш да се чукаш с мен и само на tnm, викаш - наздраве ? Лично отношение долавям
Наздраве , инсект !IM d best
Коментар
-
Lelче, не знам дали ще ми повярваш, ама наистина се смея с глас и от очите ми текат сълзи
Наздраве!
П.П. Отношението действително лично, щото ако знаеш какви му ги пиша на ЛС ...
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Наздраве , инсект !
Наздраве!
П.П. Отношението действително лично, щото ако знаеш какви му ги пиша на ЛС ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кръчмите са прикрити молове. В тях може си намериш всичко. Дори пиячка. Наздраве,Плъхчо!
П.п. Отговаря донякъде на възрастовите ти параметри.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Личи си, личи си. От Италия те връщаха неколкократно. С картон провесен на врата "Прибере те си я. Не й щем ни жилото, ни точилката."Аха , единят път едно отче , щеше да вика карабинерите , ама размисли и само ме анатемоса . Ма пък , аз бях изсипала вече , цяла торба парички във фонтана , та успях пак да отида
Наздраве , инсект !
Коментар
-
Па може и аз да съм . Сигурно , от тогава съм с таз орисияLast edited by Trakatrak; 05.07.2019, 13:31.
Коментар
-
Що пък точно плъх!? Четоф и разбрах, че дамите от тази зодия хойкат по моловете. Това е в рязък разрез със светоусещането и аурата ми. Аз съм почитател на кръчмите.
Наздраве, Пухчо!
П.п. Отговаря донякъде на възрастовите ти параметри.
Коментар
Коментар