Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Божииии, доживях.....
Каква малка поредица от букви, каква голямо съдържание за Форума..
Наздраве, 4i40!
П.П. Обаче, като се зачетох в коментарите му, налегнаха ме едни съмнения. Дали пък евентуално не са му хакнали профила ... или това ведро настроение, съчетано с липсата на грам заядливост се дължина на количеството изпито пиво!?
Last edited by tnm; 06.07.2019, 09:15.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Само така ти се струва! Реалист съм си отвсякъде, а и ... практик - оттам съм и така убеден!...))
Наздраве! Бреййй, тия хрупкави сафридЧЕТА - край нямат..., както и Саропраменчето, де... !
)))
.
Наздраве, Безимен!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Трябва го почерпиш , че в зародиш ви спаси от вдигането на прахоляк
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Божииии, доживях.....
Коментар
-
Без въртенето на опашки, моля!
Коментар
-
Явно , нямаме представа , дамите ( някои , не обобщавам) и ще се учим ... Аз все дърпам и все ме хапят
пп. Мъжете , като по - силната половина , определено сте и по- внимателните . Сигурно щот си знаете силата
Без въртенето на опашки, моля!
- 1 like
Коментар
-
ЕПА - не си спомням - НЯКОГА да съм я дърпал /опашката/... Винаги я повдигам с необходимото внимание /и финес/...))
Явно , нямаме представа , дамите ( някои , не обобщавам) и ще се учим ... Аз все дърпам и все ме хапят
пп. Мъжете , като по - силната половина , определено сте и по- внимателните . Сигурно щот си знаете силата
Коментар
-
Не дърпай кучето за опашката))
Коментар
-
Не дърпай кучето за опашкатаПървоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Както винаги загадъчен
СЯ па - загадъчен! По-прозрачен от мен НИКОГА НЯМА ДА ЗАСТАНЕ пред вас!
Тия дами нямат представа за реалностите в тоя живот!)) Все тая, де: учим се, докаТ сме жиУи!
Коментар
-
Това - ако цяла нощ си правила секса..., пардон - бъркала си кекса..., ама точно днес на един кекс се отворих..., бреййй - цяла нощ са го бъркалЕ /така ми казАха, де, а аз вЕрвам/... :!!!
Коментар
-
Нещо почнахте да ми обърквате понятията! Ще се караме!
Въпрос: кучешката позиция не беше ли запазена марка за дамите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Издребняваш, струва ми се.
Наздраве!))
Наздраве! Бреййй, тия хрупкави сафридЧЕТА - край нямат..., както и Саропраменчето, де... !
)))
Коментар
-
Ми от време на време забравям , че боговете , приличат на хора , имайки страсти и чуства , като смъртните и сапун в очите , дори бебешки , не е добра идея
Май ще слагам 2:1 сладко / кекс Ще давя кекса
Това - ако цяла нощ си правила секса..., пардон - бъркала си кекса..., ама точно днес на един кекс се отворих..., бреййй - цяла нощ са го бъркалЕ /така ми казАха, де, а аз вЕрвам/... :!!!
Коментар
Коментар