If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това - ако цяла нощ си правила секса..., пардон - бъркала си кекса..., ама точно днес на един кекс се отворих..., бреййй - цяла нощ са го бъркалЕ /така ми казАха, де, а аз вЕрвам/... :!!!
Само така ти се струва! Реалист съм си отвсякъде, а и ... практик - оттам съм и така убеден!... )) Наздраве! Бреййй, тия хрупкави сафридЧЕТА - край нямат..., както и Саропраменчето, де... ! )))
Ми от време на време забравям , че боговете , приличат на хора , имайки страсти и чуства , като смъртните и сапун в очите , дори бебешки , не е добра идея
Май ще слагам 2:1 сладко / кекс Ще давя кекса
Това - ако цяла нощ си правила секса..., пардон - бъркала си кекса..., ама точно днес на един кекс се отворих..., бреййй - цяла нощ са го бъркалЕ /така ми казАха, де, а аз вЕрвам/... :!!!
Като не е научено и ще трябва се учи. С показване. Слагаш си намордника и почваш да припкаш. Упфффф, то па и ти си въртоглаво. Ше требва обещаеш нещо на Чичи и като дойде и заеме кучешка поза, му слагаш намордника. По-нататък кво ше правите, не смея да давам указания. Наздраве, Дрънмордник!
Нещо почнахте да ми обърквате понятията! Ще се караме!
Въпрос: кучешката позиция не беше ли запазена марка за дамите?
Ти като му подлютиш очичките на Нептуня и като го разгневиш, ще оводните Рома и всички пътища ще водят извън Рим. Слагай и сладко от боровинки при елдата и ще сладни достатъчно. Освен това елдата я слагам само наполовина.
Ми от време на време забравям , че боговете , приличат на хора , имайки страсти и чуства , като смъртните и сапун в очите , дори бебешки , не е добра идея
Добре де, отпускам ти Анонимко, прави с него кво щеш, що и без това те ядосвал, та си му набрала за една гонка по кучешката 200-метрова пътека. Пада му се. Наздраве, Дрънчице!
Каква кушешка? За сега до ГърцияТА се стягаме, ако това е "кучешката" - ОК, ама за първи път го чувам този лаф /повече е от 200-метра, че и километрите също са повече от 200... ))
Коментар