Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дедо, чувала съм, както и баща ми, е бил фен на коняка ..., френска ракия, демек.
Наздраве!
П.П. Знам, че ти е трудно, ама вземи все пак и се напъни, па осмисли текст от пет изречения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ъхъ , той дедо ти се шотландска ракия е пил ... ей туй мразя у масовия българин ...боклук ше е ама да е купешки !
Наздраве!
П.П. Знам, че ти е трудно, ама вземи все пак и се напъни, па осмисли текст от пет изречения.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Знаеш, че не съм любител на уискито. Обаче, тъй като зетя на племенницата е шотландец, веднъж ми се наложи да пия и да хваля. Оказва се, че освен, дето си "кармелизират" бъчвите, от изключително важно значение бил и източника на вода. Тази, която минавала през пластове торф, била по-ценна, щото изчиствала не знам си какви примеси и предавала не знам си къф аромат на питието. Шотландска му работа.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Наистина е въпрос на вкус - на един приятел му бяха донесли шотландско, бая скъпо, но с много опушен вкус. Донесли му го като сериозен армаган, той вика - ебати ментака, отврат е, само ти го пиеш и го харесваш. Просто не е за всеки. То и с ракията е подобно - на какви ракии съм попадал - от елексири до ослепителни неща. Хеле пък една, дето я пихме в казармата и половината оперативен батальон даде фира за два дни
наздраве!. Оказва се, че освен, дето си "кармелизират" бъчвите, от изключително важно значение бил и източника на вода. Тази, която минавала през пластове торф, била по-ценна, щото изчиствала не знам си какви примеси и предавала не знам си къф аромат на питието. Шотландска му работа.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Факт, българи-юнаци! За един турнир направи повече точки и пари от цяла година
Един българин ще чупи рекорда на Гинес за бройка оправени жени наведнъж.
Наредили му на стадион Левски сто жени и той почнал. Ръкопляскания и подкрепа от пълните трибуни! Колкото повече доближавал последната за оправяне, толкова по-френетично. Остават му пет... четири... от трибуните "Българи, юнаци! Българи, юнаци!". Три.. две.. останала само една, но се прострял като парцал на тревата! Повече не може. Трибуните "Пе-де-рас! Пе-де-рас!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Вече не звучи невероятно. Голем кеф!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колкото вида ракия, толкова и уиски - някои са с толкова дълбок вкус и аромат, че чак ме удрят в петитеголяма работа е уискито, но и ракията си я бива, а и аз съм националист все пак, та родното си в родно и превъзходно, стига да не е ментак.
Иначе съм пил много водки и всички са ми безлични. Стават за коктейл, но аз коктайлите не ги тача много
наздраве, днес съм на кеф, дано и гринго бие педереря, колкото и невероятно да звучи това
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Натурела си е натурел. А ускитата са си ментаци за мен, не ме кефят особено, каквото и да се раздухва...
Не знам дали си влизал в завод за уиски. Иди на уиски-туризъм. Има такива и са интересни междувпрочем.
Още от входа обчаче Мирише на убиташко та се не трае ... Или мойто обоняние е криво...
Може да е до вкус и до човек. Водката поне не мирише толкоз грозно на менте
наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Колкото вида ракия, толкова и уиски - някои са с толкова дълбок вкус и аромат, че чак ме удрят в петитеголяма работа е уискито, но и ракията си я бива, а и аз съм националист все пак, та родното си в родно и превъзходно, стига да не е ментак.
Иначе съм пил много водки и всички са ми безлични. Стават за коктейл, но аз коктайлите не ги тача много
наздраве, днес съм на кеф, дано и гринго бие педереря, колкото и невероятно да звучи това
Не знам дали си влизал в завод за уиски. Иди на уиски-туризъм. Има такива и са интересни междувпрочем.
Още от входа обчаче Мирише на убиташко та се не трае ... Или мойто обоняние е криво...
Може да е до вкус и до човек. Водката поне не мирише толкоз грозно на ментеНе е препоръка
Коментар
-
Кво да ти кажа, филе миньон, филе миньон, пък веднъж годишно ти се прияде боб с кокалиили както е казал националния ни герой - аз, бай Алеко, може да съм консерва, ма сегиз тогиз фърлям по един кръст. И те така - разнообразието е в основата на всичко, даже и на ЕС, макар и не точно в този му вид, но да не замърсявам темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
не съм фен на никаво уиски. Гади ми се понякога само от миризата на некои ментета - от типа на ирландските... прррр, ау, пази боже, Префарцунено ми стои усикито на мен и драйфозно, не като национално питие и признавам че по-добре да е РАКИЯE водката си е водка, де, особено с доматен сок настаящий. аауууу
E затва трябва се гледат домати и да се пие само истинска пиячка
голяма работа е уискито, но и ракията си я бива, а и аз съм националист все пак, та родното си в родно и превъзходно, стига да не е ментак.
наздраве, днес съм на кеф, дано и гринго бие педереря, колкото и невероятно да звучи товаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Груев , ти като човек от голямото добрутро , като как тъй слизаш при селенията ...или както е казал националния ни герой - аз, бай Алеко, може да съм консерва, ма сегиз тогиз фърлям по един кръст. И те така - разнообразието е в основата на всичко, даже и на ЕС, макар и не точно в този му вид, но да не замърсявам темата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ох, котьооооо, идеалка
шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.
тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!
Коментар
Коментар