Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, че нали и азе, бедната душа, ми се ще да се забавлявам с некое злостно и съвсем непостно габърче. Къде другаде ще намиргам такова будале, де се не дава, ами се заяда. Скучно е у този форум последните две години. Само коронавирусът и Кака го пращат в радикалната права, поне докато не кривнат. Всякакви прилики не са случайни.
Шъ пиеш студен коняк и топла бира за наказание....
Наздраве, че нещо ме тресе..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнениеДали организмите с повече мазнини в тялото събират повече ковид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПускам го тук че си легам, а у темата за короната поне стана късно може и да не го прочетеш у тарапаната.
Днес, 00:00
Ти, пък, това корумпе, де се остави да го заколят насред Сената. Отдавна се измениха критериите за имперско величие. Перчемът на Тръмп почти засенчва мустаките на Йоско (Йосеб, Йосиф). Но погледите, погледите им виж. Каква увереност!
П.п. Добре че холивудските фръцльовци и фръцли не четат форума.
Виж са туй с мустаците миналия век то и Ердоганя го избръсна, Сега е модата на перчемите да не забравяме и другия перчем от острова. А кат нема перчем за подчертаване на внушителен поглед, може каскет.
Коментар
-
Пускам го тук че си легам, а у темата за короната поне стана късно може и да не го прочетеш у тарапаната.
Днес, 00:00
Ти, пък, това корумпе, де се остави да го заколят насред Сената. Отдавна се измениха критериите за имперско величие. Перчемът на Тръмп почти засенчва мустаките на Йоско (Йосеб, Йосиф). Но погледите, погледите им виж. Каква увереност!
П.п. Добре че холивудските фръцльовци и фръцли не четат форума.
Виж са туй с мустаците миналия век то и Ердоганя го избръсна, Сега е модата на перчемите да не забравяме и другия перчем от острова. А кат нема перчем за подчертаване на внушителен поглед, може каскет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой са кротнал, слънце ненагледно!? Що тогава все хленчиш в Кръчмата, че и по други теми?
Наздраве!
П.П. Хайде, ела сега при мен на покрива, че и у Големо село ви нагази Нейно Величество. А с тази гъстота на популацията там ..., ич не ми се мисли.
Коментар
-
Официално те предупреждавам - у 21.43 она се изказа, у 21.45 тресна земетресението. Чак на другия ден забелезах съвпадението. Опичай си акъла, че у Дивото да не стане като у Вранча. Щото на теб повечко ти е набрала. На мен ми свикна и е по-кротка. По-точно я навикнах чрез системни разобличения и определения.
Наздраве!
П.П. Хайде, ела сега при мен на покрива, че и у Големо село ви нагази Нейно Величество. А с тази гъстота на популацията там ..., ич не ми се мисли.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй, тъй...
Като обърнеш внимание на едрия и разтресеш Балканя, във вилаета на Тарантул става земетресение....Кво да праиш - хармоници в ред на Фурие....
Имам предложения - намали питиетата и вниманието към едрия, че керемидите на Тарантул пак ще имат нужда от поправка.....( знаеш, че гърчавия сам си оди по покрива и да не ти тежи на съвестта)
Наздраве !
Коментар
-
Мани го тоя - срам за отбраното общество на Кръчмата. Толкова ядене и пиене и пак докарва само до тапициран кокал.
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй, тъй...
Като обърнеш внимание на едрия и разтресеш Балканя, във вилаета на Тарантул става земетресение....Кво да праиш - хармоници в ред на Фурие....
Имам предложения - намали питиетата и вниманието към едрия, че керемидите на Тарантул пак ще имат нужда от поправка.....( знаеш, че гърчавия сам си оди по покрива и да не ти тежи на съвестта)
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ко мога да правя!? Драснах ти два реда, обърнах две питиета у Кръчмата и отидох да "обръщам внимания" на по-едрата 1/3-та от домочадието
Наздраве, Мрънкало!
Наздраве !
Коментар
Коментар