IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Дръто, фнимвай с изказа си !
    Шъ пиеш студен коняк и топла бира за наказание....

Наздраве, че нещо ме тресе..!
    Аз да не съм чичка в бинокуляра. Аз съм разтракало се по додескадена. Наздраве! Ако те тресе, се пусни от жицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, че нали и азе, бедната душа, ми се ще да се забавлявам с некое злостно и съвсем непостно габърче. Къде другаде ще намиргам такова будале, де се не дава, ами се заяда. Скучно е у този форум последните две години. Само коронавирусът и Кака го пращат в радикалната права, поне докато не кривнат. Всякакви прилики не са случайни.
      Дръто, фнимвай с изказа си !
      Шъ пиеш студен коняк и топла бира за наказание....

Наздраве, че нещо ме тресе..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
        Дали организмите с повече мазнини в тялото събират повече ковид?
        Обезателно!

Коментар

• Дали организмите с повече мазнини в тялото събират повече ковид?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
            Пускам го тук че си легам, а у темата за короната поне стана късно може и да не го прочетеш у тарапаната.

Днес, 00:00

Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти, пък, това корумпе, де се остави да го заколят насред Сената. Отдавна се измениха критериите за имперско величие. Перчемът на Тръмп почти засенчва мустаките на Йоско (Йосеб, Йосиф). Но погледите, погледите им виж. Каква увереност!
            П.п. Добре че холивудските фръцльовци и фръцли не четат форума.

Виж са туй с мустаците миналия век то и Ердоганя го избръсна, Сега е модата на перчемите да не забравяме и другия перчем от острова. А кат нема перчем за подчертаване на внушителен поглед, може каскет.
            Не си прав. Мъжете често губят перчема, но мустаките никогаш. А я се опитай да обясниш на некой без перчем, че е нещо повече от Лиско Обезлиско. Ще станеш жертва на неговата превишена потентност. Докато некой тип без мустак винаги ще подвие опашна кост пред едни великолепни мустаки.

Коментар

• Пускам го тук че си легам, а у темата за короната поне стана късно може и да не го прочетеш у тарапаната.

Днес, 00:00

Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти, пък, това корумпе, де се остави да го заколят насред Сената. Отдавна се измениха критериите за имперско величие. Перчемът на Тръмп почти засенчва мустаките на Йоско (Йосеб, Йосиф). Но погледите, погледите им виж. Каква увереност!
              П.п. Добре че холивудските фръцльовци и фръцли не четат форума.

Виж са туй с мустаците миналия век то и Ердоганя го избръсна, Сега е модата на перчемите да не забравяме и другия перчем от острова. А кат нема перчем за подчертаване на внушителен поглед, може каскет.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кой са кротнал, слънце ненагледно!? Що тогава все хленчиш в Кръчмата, че и по други теми?
                Наздраве!

П.П. Хайде, ела сега при мен на покрива, че и у Големо село ви нагази Нейно Величество. А с тази гъстота на популацията там ..., ич не ми се мисли.
                Е, че нали и азе, бедната душа, ми се ще да се забавлявам с некое злостно и съвсем непостно габърче. Къде другаде ще намиргам такова будале, де се не дава, ами се заяда. Скучно е у този форум последните две години. Само коронавирусът и Кака го пращат в радикалната права, поне докато не кривнат. Всякакви прилики не са случайни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Официално те предупреждавам - у 21.43 она се изказа, у 21.45 тресна земетресението. Чак на другия ден забелезах съвпадението. Опичай си акъла, че у Дивото да не стане като у Вранча. Щото на теб повечко ти е набрала. На мен ми свикна и е по-кротка. По-точно я навикнах чрез системни разобличения и определения.
                  Кой са кротнал, слънце ненагледно!? Що тогава все хленчиш в Кръчмата, че и по други теми?
                  Наздраве!

П.П. Хайде, ела сега при мен на покрива, че и у Големо село ви нагази Нейно Величество. А с тази гъстота на популацията там ..., ич не ми се мисли.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Тъй, тъй...
                    Като обърнеш внимание на едрия и разтресеш Балканя, във вилаета на Тарантул става земетресение....Кво да праиш - хармоници в ред на Фурие....
                    Имам предложения - намали питиетата и вниманието към едрия, че керемидите на Тарантул пак ще имат нужда от поправка.....( знаеш, че гърчавия сам си оди по покрива и да не ти тежи на съвестта )

Наздраве !
                    Официално те предупреждавам - у 21.43 она се изказа, у 21.45 тресна земетресението. Чак на другия ден забелезах съвпадението. Опичай си акъла, че у Дивото да не стане като у Вранча. Щото на теб повечко ти е набрала. На мен ми свикна и е по-кротка. По-точно я навикнах чрез системни разобличения и определения.

Коментар

Мани го тоя - срам за отбраното общество на Кръчмата. Толкова ядене и пиене и пак докарва само до тапициран кокал.
                      Наздраве, 4i40!
                      Кой е тапицерия? 5 кила само съм вдигнал от вашите скрънзави почерпки тоз есенно-зимен сезон. Ако бехте слагали обилно на масата, вече и мен щеха ми викат Тракащите Сто Кила.

Коментар

• Черпя хер Начев, щото се пробва да ме образова в темата за Историята

Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Тъй, тъй...
                          Като обърнеш внимание на едрия и разтресеш Балканя, във вилаета на Тарантул става земетресение....Кво да праиш - хармоници в ред на Фурие....
                          Имам предложения - намали питиетата и вниманието към едрия, че керемидите на Тарантул пак ще имат нужда от поправка.....( знаеш, че гърчавия сам си оди по покрива и да не ти тежи на съвестта )

Наздраве !
                          Мани го тоя - срам за отбраното общество на Кръчмата. Толкова ядене и пиене и пак докарва само до тапициран кокал.
                          Наздраве, 4i40!
                          Мечо

Коментар

Ко мога да правя!? Драснах ти два реда, обърнах две питиета у Кръчмата и отидох да "обръщам внимания" на по-едрата 1/3-та от домочадието
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Тъй, тъй...

Наздраве !

Коментар

• Бруталното рали на Безкозовия се превърнало в брутално напиване от мъка вчера.Чудел се артиите дето ги имал за какво можел да ги ползва .

Коментар

• Как е, ваксинирате ли се, ваксинирате ли се?
                                Кръчма ли е тук, или не?
                                - ЕДНА ШКЕМБЕ ЧОРБА !

Коментар

Working...
                                X