If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вистария или глициния и викат на тази лиана по нашенско. Произхожда от Поднебесната.
На японския е фудживара. Това е и името на един от най-старите аристократични родове на Япония. Един от членовете му участвал в успешен заговор и понеже заверата се случила в японска градина, под пищно цъфнала глициния, аристократът решил да промени родовото си име на Фудживара.
Наздраве!
Имам спомен, че тази китка я гепи от една запустяла вила.....
пп Пардон...ти я поръча, а добрият мъж я изкопа....( даже изкара една настинка от кишата, мъглата и дъжда..)
+1
Прилича ми на един модерен стил в градинарството....."Градска джунгла"..
Нищо не правиш в определен участък от парка..Екосистемата се развива както намери за добре ( по принцип по най - правилния начин ). В ситито на градаовете се въдят лисици, таралежи, фазани и змии....
пп Тва само Тянка може да го измисли - хем нищо не правиш, хем работиш......
Ей, захванахте се с тез 50 м2, в които от които бера три вида билки - мащерка, жълт кантарион и маточина.
Гледай другите 4 дка как си ги поддържа по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
+1
Нищо не правиш в определен участък от парка..Екосистемата се развива както намери за добре ( по принцип по най - правилния начин ). В ситито на градаовете се въдят лисици, таралежи, фазани и змии....
Не възразвам, но съм чувал, че се въдят и вредители...
Как се нарича този троскот?
Един приятел го е развъдил покрай оградата и е красиво през април и май
Вистария или глициния й викат на тази лиана по нашенско. Произхожда от Поднебесната.
На японския е фудживара. Това е и името на един от най-старите аристократични родове на Япония. Един от членовете му участвал в успешен заговор и понеже заверата се случила в японска градина, под пищно цъфнала глициния, аристократът решил да промени родовото си име на Фудживара.
Наздраве!
+1
пп Тва само Тянка може да го измисли - хем нищо не правиш, хем работиш......
Коментар