Брей, само тук може да се намери спокойствие - онова... от хабитата открило нова тема. веднага започнало заяждане. Не че няма причина де, ама.... че седим тука докато некой не сипе една манечка бира. Туборг, моля! наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Благодаря! Теле съм, що съм още млад, не като онова чиче.
Честит Рожден ден и от мен, Тракич!
Живот, здраве, парА и другото, което си пожелаеш - всичко да ти се случва!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТоа е поркал некъде, зе двойни да пуска!
Готино е да има повод! Утре е четвъртък....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти да си мълчиш и да се срамуваш, че днес две чаши полупразни коняк попиля само да повтаряш ядно Аррраххххнаттттааа. Как па ти се откъсна от черния дроб такова количество фрапантно!? Наздраве, Дрънпиянке!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вай, завалията ... Ама то с фантазии сал не се живее - трябва и малко реалност да вкараш у сивото ежедневие.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Вай, завалията ... Ама то с фантазии сал не се живее - трябва и малко реалност да вкараш у сивото ежедневие.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3601468[/ATTACH] ЧРД , Бобсън !
Коментар
-
Таа кака днес се е разчерпила в моя чест. Спри се, ма, утре ще съжаляваш. Ще получиш вцепенение от разкеяние.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А аз откъде да знам, че и на теб ти квака жабчето?
Хайде още една наздравица за здравето на Арахната /де си крие годините като госпожа/ и за наше здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да не се бъзикате с Трантул, че за рожден ден поздравленията фащат дикиш...
Да ни е жив и здрав !
Да го кара лежерно и на по-високо от женски корем да се не качва ...( най-вече по покрива на пилчарника...)
Днес, в негова чест ще отсипя цели 40 гр от дюлевата !!!
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 20.05.2020, 19:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧестит 80-ти рожден ден бе, Тарантуле!
Жив и здрав да си още 2 пъти по толкова!
https://youtu.be/tAG2cCGbQi0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНа Тарантул аз му казвам Траки, дано не се сърди, че му земем една риза ако требе, ама пожеланията за здраве са ми от сърце! Наздраве !
ПП - Я, па той бил също зодия Говедо....
Коментар
Коментар