If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пусни му парчето, де отправих към Груича. Много се радвам, че съм ви разстроил съня. Дано и стомаха. Кажи му, че ще те правим трезве. Все некой трябва да полива мушкатата на кръчмата и да изхвърля бегониите, кога оклюмат. Наздраве, Дрънчище!
Море, кат пън спах ....после.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Въпреки, че следва да се спазва напоителния имидж на храма, мисля, че е редно да оставим Тънимъни на таратор, за известно врме, предвид една СвръхНова (вид звезда, мисля, че умираща), появила се в онази тема. Аз ще я почерпя едно джинфисче за отскок, като се надявам, тя да не се обърне с оптиката към мен! За останалите - кой колко му се сака! Ихууу!
Ох на батю.., айрянче-балканче Търкалят се значи, покрай хамачето едни празни шишетa с айрян Ше живееш 100 години тъй, кат Тарантул
А Кръчмата държи ли в резерв от тези артикули?
Здравейте пиленца, както казва архитектора
Казваме архитектора, за да наподобява по звук таратора, което е също като айрян + краставичка , орехче и копър
Преци, ти си добър мотиватор, ште закрепим за Кака, да я убеждаваш в здравословен живот и трезвеност. За да не ни напива постоянно ромчето.
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сподели таз сутрин, че лично шта държи отговорен за снощи. Он свикнал да се прибирам тиха и кротка от Кръчмата и да му разказвам играта през нощта с хъркане, ама снощи имаше и други изпълнения
Наздраве, Мрънкало!
Пусни му парчето, де отправих към Груича. Много се радвам, че съм ви разстроил съня. Дано и стомаха. Кажи му, че ще те правим трезве. Все некой трябва да полива мушкатата на кръчмата и да изхвърля бегониите, кога оклюмат. Наздраве, Дрънчище!
ни мой - днес е тъжен помен - 10 години откак предложих на жената и 9, в които съм женен. Затова слагам 19 годишно - опушено е това и не еза всеки вкус, ма послевкусът му е като на 9 години брак
Наздраве!
Мойте най-искрени и майтапчийски съболезнования! Ти жертва падна в неравния бой... Приятелите-ергени ще те помнят с добро, защото ти даде фира, за да отървеш тях. Поклон! https://www.youtube.com/watch?v=7-9wXQpzESo
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сподели таз сутрин, че лично шта държи отговорен за снощи. Он свикнал да се прибирам тиха и кротка от Кръчмата и да му разказвам играта през нощта с хъркане, ама снощи имаше и други изпълнения
Наздраве, Мрънкало!
Иииии, най-после....
Човеко черпи с баница ли...?
Наздраве !
ни мой - днес е тъжен помен - 10 години откак предложих на жената и 9, в които съм женен. Затова слагам 19 годишно - опушено е това и не еза всеки вкус, ма послевкусът му е като на 9 години брак
Наздраве!
Я Груйче, май сме писали едновременно преди малко, А това 9 е много убаво число. Па ако знаеш и какво пушено ми беше на душата, чак не се сдържах да го кусам (нарочно ползвам "кусам" по едни шуменски причини, имам леля от там)
А 9 е много убаво число, да го кажем кратко арно
Тъй че и арно да го отбележиш. Да държиш жената и децата и да ги не пускаш и срещу иляди км отстояние Какво са некви сто, хиляда, милион или милиард, пред съдбите човешки., Жив и здрав, да отбелязваш деня и занапред.
Де бре, най-после серьозна приказка! Груйче, жив, здрав и корав - догодина - орден "За граждански заслуги", ако е с македонско потекло - на 15 години си със "Стара планина"!
Наздраве!
С македонско е - от 17 години живеем заедно. Направо Рицарски кръст с златни дъбови листа, мечове и диаманти трябва, или поне За храбростъ първа степен да ми дадат Интересното е, че най-голямата ми любов също беше македонка, а още по-интерсното е, че се бях зарекъл жена от там да не вземам, ама на, късметче
Наздраве, дедо, все така да си ни талисман на кръчмата и да ни насмогваш на наздравиците!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кака вчера трезва остана. Трябва да затвърдим тенденцията.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Абе, къде е тнм? да не е отишла да открива западния обход на Габрово (така и не разбрах ще се хвърлиха толкова милиони, ако може да ни осветли, аз лично не виждам особен смисъл в това двулентово шосенце за много пари) -все пак сигур има ядене и пиене на аванта, та не е за изпускане? Или е държала лентичката на лентореза и съгражданина ѝ с кривата глава
Мълчи, мълчи ... точно си избирам нова позиция и търся за фана максималния обхват на оптиката
Наздраве!
Мечо
Наздраве!
Де бре, най-после серьозна приказка! Груйче, жив, здрав и корав - догодина - орден "За граждански заслуги", ако е с македонско потекло - на 15 години си със "Стара планина"!
Наздраве!
Абе, къде е тнм? да не е отишла да открива западния обход на Габрово (така и не разбрах ще се хвърлиха толкова милиони, ако може да ни осветли, аз лично не виждам особен смисъл в това двулентово шосенце за много пари) -все пак сигур има ядене и пиене на аванта, та не е за изпускане? Или е държала лентичката на лентореза и съгражданина ѝ с кривата глава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Наздраве!
Ох на батю.., айрянче-балканче Търкалят се значи, покрай хамачето едни празни шишетa с айрян Ше живееш 100 години тъй, кат Тарантул
А Кръчмата държи ли в резерв от тези артикули?
Здравейте пиленца, както казва архитектора
Казваме архитектора, за да наподобява по звук таратора, което е също като айрян + краставичка , орехче и копър
Коментар