Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти си пън, бре!!! Щот си дървен шоп.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Се си мисля, че у хабитата пералните се пускат по принцип след мръкване.
Наздраве кака.
- 1 like
Коментар
-
Чакам да се мръкне, че да пусна пералнята.
Наздраве, Преци!От утре мисля да й върна вярата, да види у мен готовност за саможертва към труда, ей така от добро сърце дет се вика, без да търся някаква изгода
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Се си мисля, че у хабитата пералните се пускат по принцип след мръкване.
Наздраве кака.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Чакам да се мръкне, че да пусна пералнята.
Наздраве, Преци!
Наздраве кака.Last edited by Todor Sabev; 06.06.2020, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобрютро,
Днес е задушница и на мен нищо не ми се работи
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
"Като пън спах" е неподходящо сравнение, що това ти е естественото състояние - да си подскачащ насам-натам пън. Имаше такава анимация. Наздраве, Дрънпънкеса!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
И тук следват благодарностите - ще изчистя един път допълнително храма, че като се заоливате не моа си намера бастуня!
Наздравенце!
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Море, кат пън спах ....после.
Наздраве!
Коментар
-
Да, де ... именно той. Пишеше под друг ник още през 2011 година. Има специфичен изказ и си пада малко графолог, та затова почти веднага го разпознавам.
Наздраве!
Наздравенце!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Визирах новия ник на селскостопанската машина - не е ли от по-отдавна? Или да внимавам какво пия..... Ще си сипя едно реално каберненце...
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тая СвръхНова, tnm-то я знае от 2011, май. Затова спирам да го чета веднага след първия коментар.
Наздраве!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВъпреки, че следва да се спазва напоителния имидж на храма, мисля, че е редно да оставим Тънимъни на таратор, за известно врме, предвид една СвръхНова (вид звезда, мисля, че умираща), появила се в онази тема. Аз ще я почерпя едно джинфисче за отскок, като се надявам, тя да не се обърне с оптиката към мен! За останалите - кой колко му се сака! Ихууу!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар