IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Извинявам се за включването в разговора ви, но бозата от 6 стИнки беше средна... Голямата струваше цели 8 !
    Ооо ... NO NAME ... къде се изгуби
    Аз се разтягам, че пиша и в златарската тема, от снощи водим едни разговори там
    Изпий една малка водка за новите ми обувчици
    Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ше те черпя с още една боза, голема, от 6 стинки. Малко ли е? Ти по-скоро си малка, та не знаеш какво е да те черпат една боза, голема, от шест стотинки.
      Извинявам се за включването в разговора ви, но бозата от 6 стИнки беше средна... Голямата струваше цели 8 !

Коментар

Ше те черпя с още една боза, голема, от 6 стинки. Малко ли е? Ти по-скоро си малка, та не знаеш какво е да те черпат една боза, голема, от шест стотинки.
        А ти недей ... помня аз, помня баба как ме водеше в сладкарници и на витрината имаше всякакви пасти, тортички, еклери и всякакви вкусотии, и банички, и кифли с мармалад и локум бяха и бози имаше, да и голяма и малка. И всичко беше в едни големи тави наредено. Помня как хубаво и много особено миришеше в тези сладкарници. Някъде през средата на 90-те години ще да е било, на 9 - 10 год. да съм била

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

А сделката каква е?
          Какво насреща ще предложиш?
          Или си викаш мога да я тормозя "малката", а тя нали си е добричка все ще ми каже?
          Днес ми беше доста стресов ден, цял ден водихме дълги и тежки преговори, но всичко добре приключи за нас
          Така че съм набрала скорост от деня и давай да правим с теб сделката?
          Наздраве с водката Смирноф

Коментар

Не се раздавай като модна кокона, ами заливката за мусаката давай. За да ти е сладко пиенето.
            А сделката каква е?
            Какво насреща ще предложиш?
            Или си викаш мога да я тормозя "малката", а тя нали си е добричка все ще ми каже?
            Днес ми беше доста стресов ден, цял ден водихме дълги и тежки преговори, но всичко добре приключи за нас
            Така че съм набрала скорост от деня и давай да правим с теб сделката?
            Наздраве с водката Смирноф

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ти са кво - нещо против друсането ли имаш? В смисъл по-рязко разклащане?
              От чалгата наш е само съответния неравноделен такт 7/8, 9/8 и подобни. Всичко друго е сърбо-гръцко-турски мелодика, орнаменти и т.н. Виж, текстовете са .....
              Ако не го усещаш вътрешно, да те отворя, дето нашата музикална култура е синкретично балканска. Осъждаш чалгата, щото я правят некадърници. Добрата чалга е добра музика. Има го това и при техното, но твърде рядко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                Наздраве на всички
                Да почерпя за новите ми обувки
                12 сантиметра ток Който ме ядоса да му мисли ....
                [ATTACH=CONFIG]temp_14342_1592925705966_952[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]temp_14343_1592925718900_692[/ATTACH]
                Не се раздавай като модна кокона, ами заливката за мусаката давай. За да ти е сладко пиенето.

Коментар

• Наздраве на всички
                  Да почерпя за новите ми обувки
                  12 сантиметра ток Който ме ядоса да му мисли ....

Коментар

Чалгата е нашенска все пак. А техното за кво ви е? За да се друсате ли?
                    Ти са кво - нещо против друсането ли имаш? В смисъл по-рязко разклащане?
                    От чалгата наш е само съответния неравноделен такт 7/8, 9/8 и подобни. Всичко друго е сърбо-гръцко-турски мелодика, орнаменти и т.н. Виж, текстовете са .....
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кофичките с кисело мляко не се изкарват без прилично изпотяване
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Че малко ли се потих да ти изграждам образ и правя реклама. Сега си най-известната приятелка на Баба Меца. С двадесет разкрача преднина от нея. Бегайте, бегайте, ше се стигнете. Наздраве, Дрънбегом!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Ехххх, най-после да пуснете нещо и за дедо....

Чалгата е нашенска все пак. А техното за кво ви е? За да се друсате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          То всичко е относително, в това число и стиловете. Ама за мен критерия е много прост - ако мога да го слушам е спийд. Ако не мога... ми значи е Sodom или Sepultura Излиз-значи, че и Anthrax са спийдъри
                          още малко траш
                          https://www.youtube.com/watch?v=Qb0aAMdU0JI
                          Содом ми се беха загубили некак си от полезрението.
                          Но траша остана устойчив, дори и канадските тинейджърки му станаха фенове "(
                          https://www.youtube.com/watch?v=x5FbiMBEK-0
                          https://www.youtube.com/watch?v=U1Kn7I6aLR0
                          Изобщо, щом филхармониcite записаха металика, явно ги признаха за класици
                          Спийда е междинна форма, май вече е умрял, , но металика е жива https://www.youtube.com/watch?v=Q93n3dvaaTI
                          КАкто Бийтълсите са класика, така и металика май станаха (Въпреки че Бийтълсите сa много по-големи но трябва да сме адекватни с шибаното време някак си ) Нека се радват тинейджърите. Ние ги обичаме

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Съгласявам се, Вагнер си е майстор. Металика според мен е класиката в траша.
                            Оттам започва
                            чуй това, няма спийд, няма дявол ...
                            https://www.youtube.com/watch?v=V6Dfo4zDduI
                            То всичко е относително, в това число и стиловете. Ама за мен критерия е много прост - ако мога да го слушам е спийд. Ако не мога... ми значи е Sodom или Sepultura Излиза-значи, че и Anthrax са спийдъри
                            Last edited by Ender; 23.06.2020, 02:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Металица за спийд го броя... А за Вагнер недей с лошо.
                              Не е необходимо да си Хитлер за да го харесваш.
                              https://youtu.be/c8qrwON1-zE
                              Съгласявам се, Вагнер си е майстор. Металика според мен е класиката в траша.
                              Оттам започва
                              чуй това, няма спийд, няма дявол ...
                              https://www.youtube.com/watch?v=V6Dfo4zDduI

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Ами Хитлер е слушал Вагнер, а нима това е по-добро от траша
                                Айде един траш, да спазим времевата последователност

https://www.youtube.com/watch?v=ZalFtssVgdg
                                Друг път ще споделя, как се научих да слушам и траша
                                Металица за спийд го броя... А за Вагнер недей с лошо.
                                Не е необходимо да си Хитлер за да го харесваш.
                                https://youtu.be/c8qrwON1-zE

Коментар

Working...
                                X