If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Местя се в златарската тема и там пиша, там е по-интересно, има разговори, спорове пък се говори за злато, а не за кучета и пенсионери, тука е егати и сухарската тема, не ми е готино на душата, но златцето .... все се обажда пуста му еврейска кръв в мене, сигурно затова толкова го обичам
Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)
Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
Щот старото вино, уиски, ракия и коняк и са за ценителки...
На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше... Та затова кобилките се правят на неопитни.....
пп Нооо, разбира се, всичко е виртуално ......
Ми неопитна съм, бе чичо, малка съм още, неопитна съм си и това си е
Никой не ме е учил на нищо....... даже и да се целувам не мога ....
Пък за кръчмето и не искам и да се уча на нищо .... след 2 -3 седмици изчезвам...
Ето днес включихме сделката ни на по-висока предавка и така ...още 2 -3 седмици и финал.....моретоооо ..... моретооооо....
Сложих си друга снимчица от скоро е, както си изглеждам без очила и прочие ... мнооооооогооооооо далече от възрастта ми за пенсиониране
Данни : 1, 75 см висока, 52 килограма съм сега, очи - зелени, с бенка отдясно до устните ми, с дълга черна коса в различни прически според настроението ми, винаги ходя с обувки на високи токчета .... абе достатъчно снимки съм ви показвала да се ориентирате в тъмното....но то и в тъмното може и да не ме чуете , абе разхождайте се около НДК ......
Сигналът за старта е 3 зелени подсвирквания
Намерете ме ....
Открийте ме ......
И да си знаете ей така за обща култура дето се вика ....
"Което куче ме е заяло, все е полудявало" .....
Българска народна поговорка
Кри....., ти нищо не си разбрала от Кръчмата....( по спомен даже ти бях препоръчал "чукча да чете и после да пише"...)
Има една малка тайна - дамите във форума се подмладяват а мъжете се състаряват.....
На обратно - както се пее в народните песни - стар ат, млада кобилка .......учеше... Та затова кобилките се правят на неопитни.....
пп Нооо, разбира се, всичко е виртуално ......
Айде ..., и тоз почна да се фали.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тънимъни, имаше ли разкази за викенда? Изтървал съм.... Или пък е имало проявление ЕД? Кой да ти каже...
Я, да си сипваме и наздраве!
Не знам, Вълчо. Аз рядко чета коментар, де повече от 5 изречения, щото имам проблем с осмисляне на прочетеното, а субекта твърде продуктивен Снощи беше изключение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Широко ви е на вас около врата, вземате си заплатите, а повечето тука пенсиите и нямате грижи, кеф ти ракийка, кеф ти биричка
..................................
Та така
Сипвайте цял ден .... по 19 тоста за всеки .... Най вече за Вълчо и за Хакинен
Бенджи, ще си взема едно шампанско, ще привикам един авер, лют поклонник и ще го отбележим подобаващо. Единствено съжалявам, че YNWA ми е малко сложна за свирене, ама кой ще ме хване...
А къдей тоз чиляк, Мика?
Баууу, забраих - Наздраве 19!
Мисля, че някои "млади" дами във форума са
в тотална заблуда относно съществуващите пенсионери във форума. Според някои: повечето от форумно представените личности си вземали... пенсиите... А дано, де - ама - надали! Има мноооого критерии, за да се вземе една пенсия, а тези критерии не са каквито са били преди години...
Още мисля, че снимката от аватара на някои "млади" дами от форума- доста се разминава с реалното лице, което самите те притежават... Нямам предвид конкретни хора! Само си мисля!
И друго си мисля, но в това не виждам основания за трагедия: доста дами "смъкват" между 15 и 20 години от възрастта си към днешна дата... Това не е деменция, разбира се..., дори не е и криза на средната възраст...
В тоя смисъл: когато говорим за пенсионери (да са ни здрави и щастливи с пенсиите си , но и дълго да ги получават!) - все си мисля, че може да има и дами-пенсионерки, в което няма лошо (да повторя!)..., но също има и дами, които са в предпенсионна та си възраст, т.е. млади и очарователни... ..., също толкова, колкото изглеждат на снимката на аватара си...
Зная, че дамите не водят битки с времето, а живеят с него в синхрон!
Мнението ми е лично и не касае никого/никоя от представените тук никове.
Широко ви е на вас около врата, вземате си заплатите, а повечето тука пенсиите и нямате грижи, кеф ти ракийка, кеф ти биричка
А аз утре в 10 часа ще оставя 27 човека без работа на улицата.... имате ли си на идея дори какво става навън ????
От нашето решение (на съдружника ми и моето) 27 човека ще останат без работа. Поредният фалирал клиент. От 1 април досега това е 8-та фирма, която ще прекрати дейност. Осем фирми с общо 74 човека. И още 11 фирми, на които препоръчахме временно да замразят дейността си. Само 2 подновиха дейност. Навсякъде е тотален леш и погром всеки ден го виждам с очите си, рязък спад на обороти и отлив на клиенти, пазарите умряха, никой вече не купува. Паниката и страха са големи, всеки търси кеш, защото сега кеша е царя засега., като въздуха е. Губим тези клиенти, губим пари страшно е, усещам се че вече едва издържам…. Но такъв е живота, така е в бизнеса, , борба за оцеляване. Както казва момчето ми: Като живееш сред вълци – вий ….
Коментар