Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От редовната клиентела на Кръчмата, май само 4i40е посетител на мероприятия от такъв порядък. Другите кротко си пийваме и обираме от време на време паяжината на Арахната, че да не се твърде разпростира из заведението.
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Не го знам дали се шмугнал из навалицата, но май мярнах някъде негово изявление относно подкрепата му на джангъра.
Наздраве!) и се сетих, че е празника по случай бутането Бастилията, - значи днес джангъра може да получи някакъв революционен импулс
(чичо да внимава с емоцията)
Обаче аз пък сутринта си спомнях за моя последен домашен любимец белия змей с топли очи, с леко златно-жълтеникави къдри по гърба и постоянно разнасящ разни неща които упорито ми пробутва за да получи внимание, та се сетих да те питам и за непълноправния член на семейството - какво прави най-щастливото куче и коя му е любимата играчка, може би тенис топка !?
Днес ще погледам борсата до обяд, така, че може да казвам наздраве до някое време
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не ги следя много новините и си помислих, че баце Бойко може да се е навил на оставката со кротце со благо. Но па негово право си е да има друго мнение. Чичо затова значи отсъства, жив и здрав да е и да ползва скоросмъртницата като лек. И да внимава с провокаторите, които може да респектира с индришето.Наздраве и за негово здраве
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
От редовната клиентела на Кръчмата, май само 4i40е посетител на мероприятия от такъв порядък. Другите кротко си пийваме и обираме от време на време паяжината на Арахната, че да не се твърде разпростира из заведението.
Наздраве, Преци!Наздраве и за негово здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тез митинги още ли се влачат. И аз се чудех как се е снишила кръчмата ...
та вече не смея да кажа наздраве
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Трябва те подпомагам в ограмотяването. Нали си момиченце все пак, макар поотлежало. Мозък не сипя, що си ми трябва. Но добър съвет, например да почерпиш, мога винаги да направя. Наздраве, Дрънмъниче!
П.п. Много се опразнило кръчмето. Тия хора ше прегракнат по площадите, после ше има ни стържат на главите с дрезгав глас, га че са Висоцки.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеУж отвориха заведенията, пък нема кьораф алкаш тъдява. Явно всичките са на митинг.
Наздваве!
та вече не смея да кажа наздраве
Коментар
-
Добре, че ми каза, щот аз не знаех. Дан допусна някоя граматическа грешка - веднага прилиташ с нисък бръснеш полет и почваш да сипеш мозък ..., не че го имаш в изобилие, впрочем.
Наздраве Мрънкало!
П.п. Много се опразнило кръчмето. Тия хора ше прегракнат по площадите, после ше има ни стържат на главите с дрезгав глас, га че са Висоцки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не се казва суротаг, а сурогат, що е втория рог на дживотинката, ама ливия. Па ти си си двата леви рога на добичето. А карабинката му е опашчицата. Наздраве, Дрънопашке!
Наздраве Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Надай се ти на суротаг. Баш съм си Кака -твоят денонощен кошмар, де кара покривът ти тече, керемидите да падат, градушка да те очуква, дъжд да те удавя, язвата да те боли, подаграта да те свива, кръвното ти да се вдига и сърцето да прескача... След малко ще продължа, ама първо да обърна едно питие, че да ми кацне музата.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Отивам да разпоредя на по-едрата 1/3-та да ми приведе в изправност карабината и да ми зачисти оптиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобрютро бе франсета, пардон, пияндета, слънцето ще удари зенита, а нема кой да каже добрютро, или се чудите как е по европейски
Морген за дон Емилио, че като се овропейчим съвсем, да го вдигат още дължност
Коментар
-
Добрютро бе франсета, пардон, пияндета, слънцето ще удари зенита, а нема кой да каже добрютро, или се чудите как е по европейски
Морген за дон Емилио, че като се овропейчим съвсем, да го вдигат още дължностLast edited by precakanoto; 11.07.2020, 11:58.
Коментар
Коментар