Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Добре де закопавай неколко големи дамаджани. Алкохола също може да е разменна монета. Не се разваля ,държи цена , пък мое да поиш часната армия по време на апокалипсисо.
Наздраве, сър Събев!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Златце не се яде. Правя сладко и сироп, ракията в резерв налична. Дано издеяним и тая зима оцапан със сладко до ушите и омаян от пивка грапа с мезелъци. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Златце не се яде. Правя сладко и сироп, ракията в резерв налична. Дано издеяним и тая зима оцапан със сладко до ушите и омаян от пивка грапа с мезелъци. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Проблеме е че не е само България тренда е глобален.
ПП А гърнеце с жълтици закопал ли си в градината.
Коментар
-
Стига си ме стрескала с тез арести. Аз да не съм крадлив министър, нито пък съм пикиращ към фалита предприемач, който прави лупинги да се измъкне. Аз съм свободен земеделец-лентяй в обявената за свободна територия градина на мързината. Както е тръгнало, в цялата страна това ще е последното кътче свободно от безумия и малоумия. България устойчиво се превръща в страна на глупците и безумците. Наздраве, Дрънпаче!
ПП А гърнеце с жълтици закопал ли си в градината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ма нема начин да не ти ръкопляскат, особено кога те прибират в изолатора.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Обаче, умен си. Не щеш да пиеш, щот знаеш, че ще разгониш публиката
Коментар
-
Заедно ще ми ръкопляскате отгоре и угоднически ще те подпитват "Познаваш ли го тоз фееричен танцьор?" Ще ти се вдигне положението в заведението покрай мен. Дори ще ти предлагат допълнително. А ти едва ли ще отказваш. Длъжница си ми, да знайш. Почерпи по тоя случай. Наздраве, Дръндопълнено!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Обаче, умен си. Не щеш да пееш, щот знаеш, че ще разгониш публикатаLast edited by tnm; 08.07.2020, 13:27.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е, те това ще е единият от гвоздеите на програмата. У санитарите няма да остане и минимално съмнение относно душевното ти състояние.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Аааа, не, аз само отвънка ше ти махам. С бела кърпичка в ръка. Па може и ръченица да друсна. Наздраве, Дрънмъгла!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве на трезвениците, че нещо много се умълчахме
Покрай шоколадовия ден си взех поzнайте какво - не можете - "детска закуска"Като я видях, просто ми се дощя да си я припомня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Детска закуска .... в смисъл малко Шуменско? Става.....
За всички по едно, за по-добра работа на бъбречетата.
Наздраве!
(Ей, а Златна есен....кеф...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве на трезвениците, че нещо много се умълчахме
Покрай шоколадовия ден си взех поzнайте какво - не можете - "детска закуска"Като я видях, просто ми се дощя да си я припомня
За всички по едно, за по-добра работа на бъбречетата.
Наздраве!
(Ей, а Златна есен....кеф...)И това ще мине ...
Коментар
-
Тъй, тъй ... Ти само се яви там пък ще видим - кой, кого.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар