Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Лично, лично, ама то си беше член на Кръчмата и на бандата за тормоз на Кака. Отде да знаем, че сме загубили такъв коз, такъв жокер, де ти заемаше местото във фотьойла и ти изяждаше следобедната закуска кога се разсеяш. Здраве да е!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сложи си едно индрише зад ухото и го пускай по течението.....
Само да спомена, че днес подреждаш килера и какво да намеря в дъното.....?
Още една бутилка дюлевица..Сладурана....
Наздраве ! ( кой с каквото си има...)
Коментар
-
Е, тоя е некъф провокатор, който распространява гнусотиите на Красо Каръка. Аз отдавна съм подложен на всеобщ тормоз поради отказа ми да да призная узурпаторчетата и изменниците, които съсипаха страната и най-голямата обществена организация у нас. Не че успяват да ме трогнат, но правят на глупаци много други, които им се връзват. А да се връзваш на лъжкинчета си е направо унизително, но повечето нашенски граждане и селане си го причиняват.
Само да спомена, че днес подреждаш килера и какво да намеря в дъното.....?
Още една бутилка дюлевица..Сладурана....
Наздраве ! ( кой с каквото си има...)
Коментар
-
То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
Спирам до тук, че ......
Коментар
-
Ако нещо за мен питаш случайно, от миналата година не търгувам. Не обичам кризите. И не си падам по падащите пазари. А в кръчмата си поддържам интереса към форума, че нещо ми спадна.
То на всички е ясно, че ти е спаднал ( преди десетина години..)
Нооо, едно не мога да разбера - що новите форумци те бъркат с жена....
Спирам до тук, че ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
еми...значи просто си търсиш социални контакти
жалко...форум за инвестиции и масово се чете
да...това е интересно намерение-да си поддържаш интереса...
като гледам...
та и аз съм малко в болничен...та гледам да си поддържам интереса...ма към какво?
- 1 like
Коментар
-
Ако нещо за мен питаш случайно, от миналата година не търгувам. Не обичам кризите. И не си падам по падащите пазари. А в кръчмата си поддържам интереса към форума, че нещо ми спадна.
жалко...форум за инвестиции и масово се чете
да...това е интересно намерение-да си поддържаш интереса...
като гледам...
та и аз съм малко в болничен...та гледам да си поддържам интереса...ма към какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнениеади...битовия алкохолизъм на инвеститорите НЕКА започне сега!
Как ми се иска да видя в кръчмата баш трейдърите да влезнат
Цезар, Хаки, Кьоравия...Пух
Та да попитам траа тра дето всичко й трака днес търгува ли, коя акция подкрепи или само тук за социални контакти с некои по-спициални кат.. ади да не ги изреждам
Наздраве все пак!
- 1 like
Коментар
-
Важното е, че има ефект.....Аз казах трак, друг трак, после тракатрак и накрая на хората им писна от Хъшовете в Кръчмата и излязоха на площада...Срещу мутрите и дебелото прасИ завлядяли държата ни, трябва да се борим. Кой пасивно, кой активно, кой като Тарантул от вилата ....
Тнм, нямам спомен да си споменала за кончината на кучето...Сори...Вземете си друго.
Ще запълни празнината вкъщи.
П.п. А каква ябълкова ме черпиха миналата седмица - силна, мека, блага, гъста!
Коментар
-
ади...битовия алкохолизъм на инвеститорите НЕКА започне сега!
Как ми се иска да видя в кръчмата баш трейдърите да влезнат
Цезар, Хаки, Кьоравия...Пух
Та да попитам траа тра дето всичко й трака днес търгува ли, коя акция подкрепи или само тук за социални контакти с некои по-спициални кат.. ади да не ги изреждам
Наздраве все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това лично преживяване, бре!!! Ама фчера ми стана криво кат си спомних, та затова споделих.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Важното е, че има ефект.....Аз казах трак, друг трак, после тракатрак и накрая на хората им писна от Хъшовете в Кръчмата и излязоха на площада...Срещу мутрите и дебелото прасИ завлядяли държата ни, трябва да се борим. Кой пасивно, кой активно, кой като Тарантул от вилата ....
Тнм, нямам спомен да си споменала за кончината на кучето...Сори...Вземете си друго.
Ще запълни празнината вкъщи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Горкото кучнеце! Що не каза? Щяхме дълго, искрено, дълбоко и тягостно да те съболезноваваме. Ама, ти затова, а? Да не даваш повод. Коварна и притворна си тиии, стаена в храсталака.
Мечо
Коментар
Коментар