Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тодоре, и ти ми образуващ нерви.
Наздраве!
Наздраве със зелев сок, че ми е готов вече.Last edited by Todor Sabev; 05.12.2020, 12:48.
Коментар
-
Когато говоря с Арахната, никога не използвам умалителна форма. Он си е чист полендак.
Наздраве, Преци!Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
От Софийско поле съм, но майчина рода е от най-южните Родопи. Оттам бегат в Пловдив. Пък бащина рода е от Чирпанско. Как да го погледнеш, все полегнало полендаче сам. Ала ме дърпат баирите. Та се сврях у Балканя. Пак на нисичко и равно, де.
А то се знае, че у софия има граждане от целия вилает.Па и другите градища наваксват, Но у форумо не се делиме на тез неща
Коментар
-
Когато говоря с Арахната, никога не използвам умалителна форма. Он си е чист полендак.
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТарантулчо, ама ти не беше габровче бре. Представителка на ловната дружинка веднъж рече че си полендаче
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.
Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...
Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!
Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро , Кръчма !
То Габрово си е Габрово , навсякъде по света
https://www.youtube.com/watch?v=PqTj1d2M2nc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ми аз нещо по- различно ли казах ?
Щото прочетох че глупостите са свързани с осминките, затова и не разбрахА че дюлевицата не е безкрайно количество ясно - като ония двама пияници които се срещнали на морето и единия казал - Ей това море да беше от ракия, другия погледнал па рекъл А, че колко ракийка е, нищо работа
Коментар
-
И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.
Много сполучливо преминаване от - "брутален" - към Брут / Брутка.
Надяваме се - нито Брут, още повече - Брутка - да не са от Кърджалийския регион, защото се преплитат някакви натрапени напоследък рими и поетите могат да се затруднят в стихоплетството...
Сега пък - нова географска област : "Беломорско ГаброУо"!
Дано и тя не гледа към Кърджали и към бруталното в имената - Брут и Брутка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Мисълта ми беше че глупостите започват след събуждане, а осминките да подсказват "сподели алкохола с приятел,"за да се приемат по-здравословни количества
Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"
Коментар
-
Аз съм с корени от беломорското Габрово, та си ми е широк кръгозора от Родоп планина към Бело море.
То Габрово си е Габрово , навсякъде по света
Коментар
Коментар