Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.
А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.
Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!Да .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?
25-годишни (мъже) - ако ги има тук -- да вземат да ти се обадят (мисля аз). Ще се разберете на лични, защото те са срамежливи като теменужки и желаят дискретност. Ти ще ги отвориш (разпечаташ), ако си над 26.
Ако си непълнолетна - изобщо няма да те закачат. Те са олицетворение на коректността!
- 1 like
Коментар
-
Мани недей и без тва здравната система е претоварена , и ти ли после ще изписваш рецепти за стенокардията.
А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво де..
Ще се прежаля и с 51 г...
https://life.dir.bg/zvezdi/golata-he...-v-super-forma
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ми да се пробвам , пък да ви споделя после ?
А и Евго че вземе по неква грешка да влезе в кръчмата и съвсем ще се отчае човеко.Last edited by Todor Sabev; 07.12.2020, 17:20.
- 1 like
Коментар
-
Важи, важи не си се пуснала, не са те опаткали.
Коментар
-
Ова за чичовците ясно , а за лелите важи ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ако с 50-годишна имаш усещане за фатална опасност - не е необходимо да рискуваш!
Опитай с ДВЕ по на 25 години!
Last edited by Lelq; 07.12.2020, 14:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Предлагам да поработите, щот аз съм изтощен от частични ремонти ....
Поел съм обещание за пренасяне до 3-4 месеца. Требва да се спази....
Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?
Беее, я си пийни една глътка уиски и си гледай раата !
Наздраве !
Ако с 50-годишна имаш усещане за фатална опасност - не е необходимо да рискуваш!
Опитай с ДВЕ по на 25 години!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Според мен кръгло 50 е някак рисково. Но-добре няколко години по-надолу - диапазон 45-47 години. Хайде, и 48годишна може
..........
Наздраве!
Ще се прежаля и с 51 г...
https://life.dir.bg/zvezdi/golata-he...-v-super-forma
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес шъ почивам на работното си място....Нещо ми е хладно и се чудя дали да не се стопля с 25 гр. Сигурен съм, че с 25 г девойка ще е по-добре, но Тянка предупреди за срив на болничната система. Ич не ми се рискува.... А дали с 50 г е толкова фатално опасно ?
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
Коментар