Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАко беше табуретъчна, щеше да с десен.Last edited by chan_tura_naga; 09.12.2021, 18:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеЗа пиющите водка.
Зех от веригата "Аванти" бутилка "Житня" от най-големите.
Да е стояла две седмици най-много.
Последните 100-150 милилитра беха пожълтели като ракия, което на водка не се полага – никога.
Дедо Менделеев се върти в гроба си...
А и усещах, че не е добре възпоследствено, за разлика от Савоя пак от там, примерно.
ПП. Имам два черни дроба, ако броим и пушаческия почернял бял.
Коментар
-
За пиющите водка.
Зех от веригата "Аванти" бутилка "Житня" от най-големите.
Да е стояла две седмици най-много.
Последните 100-150 милилитра беха пожълтели като ракия, което на водка не се полага – никога.
Дедо Менделеев се върти в гроба си...
А и усещах, че не е добре възпоследствено, за разлика от Савоя пак от там, примерно.
ПП. Имам два черни дроба, ако броим и пушаческия почернял бял.Last edited by chan_tura_naga; 09.12.2021, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧестит празник на бившите студенти
Наздраве, свато!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ваййй, ти се опитваш да се пробуташ разтроена, що раздвоена си слаба ракия и недостатъчна доза. Не знам, май и в троичност пак фира даваш. Въобще си отвсекъде за пенсия, старческият дом за вещици те очаква. Наздраве, Дрънкало!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЧестит празник на бившите студенти.
Честит на всички които се чувстват студенти, са или някога са били такиваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Отде таз констатация ...?
Според мен иска троен масаж - една да му разтрива петичките, друга гръбчето, а трета ушенцата....
Кога му беше рожденния ден на Тарантул ?
Да му поръчаме "подарък ".
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Църен, констатирам у теб мераци за групов секс. Твърде смело, предвид възрастта и болежките.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 07.12.2021, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Според мен иска троен масаж - една да му разтрива петичките, друга гръбчето, а трета ушенцата....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Църен, констатирам у теб мераци за групов секс. Твърде смело, предвид възрастта и болежките.
Наздраве, Мрънкало!
Наздраве !
- 1 like
Коментар
Коментар