IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А мезе!?
    Айде, да не го караш по тънката лайсна.
    Наздраве, Мръни!
    Досадна кучепрелъстителка, ей! Няма отърване. Наздраве, Дръни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Айде, от мен да мине и да замине.
      А мезе!?
      Айде, да не го караш по тънката лайстна.
      Наздраве, Мръни!
      Last edited by tnm; 20.05.2025, 22:02.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Тамън и винената попара , ама за гъските и глухарите също .
        След тва директно у фурната на бавен огън.
        Нема нужда от Марина дивичо.
        Знаааешш тиии! Природолюбител си! И хуманист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мани я таа ренегатка! На правозащитник на животните ще ми се прави. И те имали право на забавления. Злите песове например, да се забавляват с глухари, пъдпъдъци и зеленогуши гъски. Пфу, отврат! Абе, направи им една винена попарка и им гледай сеира, как се забавляват като човеци.
          Тамън и винената попара , ама за гъските и глухарите също .
          След тва директно у фурната на бавен огън.
          Нема нужда от Марина дивичо.

Коментар

Добро утро ,
            Не знам за смок , но некой се сети да изпълзи от дупката и да изцърка най накрая.
            Мани я таа ренегатка! На правозащитник на животните ще ми се прави. И те имали право на забавления. Злите песове например, да се забавляват с глухари, пъдпъдъци и зеленогуши гъски. Пфу, отврат! Абе, направи им една винена попарка и им гледай сеира, как се забавляват като човеци.

Коментар

Защо, питам аз, Кръчмата е пуста, а по масите няма никакво пиене и ядене!?
              Мрънкало, извади тоз смок, дето ти се свил у кесията и почерпи, бре!!!
              За твое здраве, скръндзо!
              Добро утро ,
              Не знам за смок , но некой се сети да изпълзи от дупката и да изцърка най накрая.

Last edited by Майстора233; 20.05.2025, 19:33.

Коментар

• Айде, от мен да мине и да замине.

Коментар

Защо, питам аз, Кръчмата е пуста, а по масите няма никакво пиене и ядене!?
                  Защо, защо? Защото каката на кръчмата е станала кучкарката на стипцата и си гледа пуделите, наместо да сервира. Съсипаха я тая държава, провалиха я тая кръчма!

Коментар

• Защо, питам аз, Кръчмата е пуста, а по масите няма никакво пиене и ядене!?
                    Last edited by tnm; 20.05.2025, 16:17.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                      Добро утро !
                      То на моята възраст у кръчма не ми се оди...
                      Младежи с бради задяват кръчмарки и готвачки и се надяват на добро и пълноценно обслужване.
                      В новата работа не разрешават никаква отворена комуникация...( американска простотия)
                      Чукчи читател ...
                      Наздраве !
                      На твойта възраст хич и не бива тук да влазяш. Ама, се мъкнеш да ощипеш некоя гарсонка с фасон. Засрами си, стар чиляк си!

Коментар

• Добро утро !
                        То на моята възраст у кръчма не ми се оди...
                        Младежи с бради задяват кръчмарки и готвачки и се надяват на добро и пълноценно обслужване.
                        В новата работа не разрешават никаква отворена комуникация...( американска простотия)
                        Чукчи читател ...
                        Наздраве !

Коментар

• Наздраве!
                          https://www.youtube.com/watch?v=N6QEl1J77tA
                          ROBI x TINO - НАЛЕЙ (Official Video)

Коментар

Ей какви времена бяха.

Кака , приготвяше агнешкото на бавен огън , по това време на годината . .

А , Мустакатия от Яворов се клатеше доволно в койката.

Леля имаше подвизи с чичовци.

​​​​
                            Кой е мустакат, бе пишманмайсторе! Мустачки от казармата не съм пускал. Само брада цялостна. А Кака вече само пилци готви, що хайванчетата й без пари ги носят, като ги краднат от съседните ловни полета. Абе, габровски хайванчета!

Коментар

• Ей какви времена бяха.

Кака , приготвяше агнешкото на бавен огън , по това време на годината . .

А , Мустакатия от Яворов се клатеше доволно в койката.

Леля имаше подвизи с чичовци.

​​​​

Коментар

• Честита Баба Марта, бъдете здрави и засмени
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X