Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чужденеций, аз кога съм се омъжвала не съм спала, а предбрачен договор съм подписала. В една от точките му е заложено, че дърво завършващо накрая с желязо / мотика, лопата, брадва и други такива не пипвам/. Може евентуално, ама само с цел да се подпра.
Наздраве!
Наздраве за незадоволените момчета, де енергията им се отпушва на полето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеТекущ контрол ...... де мотика 8и номер , де ...
.
Наздраве!Last edited by tnm; 23.07.2018, 10:33.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да не се преработиш там... като съветник как другите да работат. И наточи от новата кайсиева да се облажим и ние. То за Чиче кайсиевата само повод се облажи с друго и да добара, ама не на шишето гърлото. Докато аз ще се проява като ценител и оценител. На искрящите течности. И на заоблените форми... на бутилките.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отивам у Чужденеция, за да упражня текущ контрол.... де мотика 8и номер , де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ и наздраве!
[ATTACH=CONFIG]n3361533[/ATTACH]
Тая кльопачка съм я пропуснАл в суматохата...Наздраве!
Това беше една малка част от плюскането...))..., но миналата година... Човек не трябва да плюска... След плюскането не се чувстваМ добре...
После затворих...
???
Изглежда ми е хоби да затварям. Това - онова... Всичко.
Дори и врати.
После философстваХ/ме/ на тема: "Има ли полезен егоизъм?" Оказа се, че не живея тук /и сега/.
После направих статистиката. 16 - затворена /от мен/ врата. 17 - затваряне на врата /неразбираемо, но пак от мен/. 18 - подсещам се: да не забравя да затворя вратата...
Наздраве за "градивната" самокритика...
Наздраве за егоизма!
Наздраве за писаното слово!
Наздраве за разбираемо написаното слово.
Наздраве за наздравето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Браво! Изпуснала си шоколада от поглед и вече пиеш конячето без мезе. Всъщност, оставих ти канелата. Да си я хрупкаш.
Инсект , пак си сънувал мокри сънища, човека си хапна шоколада още снощи.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДнес един хубав коняк пусна мазенцето. Ще го мезнем с шоколад.
[ATTACH=CONFIG]n3361560[/ATTACH]
Наздраве, кръчмата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3361575[/ATTACH]
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДнес един хубав коняк пусна мазенцето. Ще го мезнем с шоколад.
[ATTACH=CONFIG]n3361560[/ATTACH]
Наздраве, кръчмата!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от Рилските езера - в барчето има всякакъв алкохол, а и салатките стават, скарата е добра, звездите тихо ми намигат в ромона на потока
Изглежда няма липси и повреди от св. Илия (да се свети името му) по красивите местенца из родината
Наздраве!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от Рилските езера - в барчето има всякакъв алкохол, а и салатките стават, скарата е добра, звездите тихо ми намигат в ромона на потокаЯвно добре си изкарваш , щом си толко поетичен . Наздраве!
Коментар
Коментар