IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преци, тея спокойни сънища, които ги пожела снощи, ич не ми се случиха. Дебелото псе цяла нощ отваря и затваря плъзгащата врата на гардероба, щото голям страх го тресеше от мълниите.
    Най-накрая изхвърлих добитъка в хола, че да може сутринта всички да го съжаляват, а на мен да ми разправят къф диктатор съм била.
    Наздраве!
    Усещат, имах едни познат с някаква мини-порода, ама много страхлива.(нещо пинчерско имаше или чихуа-хуа) На една нова година взе да се върти в кръг. Оказа се че получил инсулт. И от какво мислиш - от страхот гърмежите с пиратките. ((( И аз го мислех нашия вагабонтин, той уж е храбър, но пак си усеща екстремните явления )) май му имам вече и снимка ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кой къса домати бря? Фсичкото целокупен българин "къса" доматето в Лидъла и Кауфланда, то няма и как да е иначе, с толкова "богати" гражданя. Щото нашенец е богат, колкото и да мрънка, че не е - някога, по времето на соца, всеки гражданин си имаше вила и си садеше домати, а на 90% от гражданите родителите бяха от село, та гледаха мръвки, даваха мляко и яйца, че иначе гражданите умираха от глад. сега никой няма село (почти), пък и по селата е див мързел и никой не бачка, ама българинът пълни количките в Лидъла и Кауфланда и реве, че сега живеел зле, пък някога бил добре??? Парадокс някакъв, струва ми се. тип онзи виц - дейва тая демокрация, всичко ми отне - по времето на социализма имах ерекция, а сега и това нямам Наздраве!
      Груец, като слънчогледи сме бре със или без демокрация, какви са тези носталгични мисли покрай таз демокрация!?(шегувам се))) Нали знаеш мъжете са по-към слънцето, а жените са по-към земята и луната Малко аsтрология)) За трудолюбието на 'ората от някога си прав, но то тогава немаше компютри, умни тел. и др. да им ангажират вниманието, всяко време с неговото си. А и капитала празно място не държи. Навлезе ли веднъж, "жмули" наред. - "пий и забрави" Темата е дълга. Обаче гледаме напред.))
      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n3362350[/ATTACH]
        Преци, тея спокойни сънища, които ги пожела снощи, ич не ми се случиха. Дебелото псе цяла нощ отваря и затваря плъзгащата врата на гардероба, щото голям страх го тресеше от мълниите.
        Най-накрая изхвърлих добитъка в хола, че да може сутринта всички да го съжаляват, а на мен да ми разправят къф диктатор съм била.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Така де, хладината е приемлива, ама мислех да откъсна некой домат, да полежа на хамака, да се поразходим из Балкана и да не ме толкова обилно закусват комарите. Очаквам след 10 август да се пооправи.
          Кой къса домати бря? Фсичкото целокупен българин "къса" доматето в Лидъла и Кауфланда, то няма и как да е иначе, с толкова "богати" гражданя. Щото нашенец е богат, колкото и да мрънка, че не е - някога, по времето на соца, всеки гражданин си имаше вила и си садеше домати, а на 90% от гражданите родителите бяха от село, та гледаха мръвки, даваха мляко и яйца, че иначе гражданите умираха от глад. сега никой няма село (почти), пък и по селата е див мързел и никой не бачка, ама българинът пълни количките в Лидъла и Кауфланда и реве, че сега живеел зле, пък някога бил добре??? Парадокс някакъв, струва ми се. тип онзи виц - дейва тая демокрация, всичко ми отне - по времето на социализма имах ерекция, а сега и това нямам Наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

На теб конструкцията ти дава фира, за мойта безопасност си се загрижил. Колето застраховка живот ни е направил на всите уважители на високоградусните питиета. Не бери грижи за това.
            Наздраве!
            Конструкцията ми здрава, макар да я заварих разлюляна. Преди това с тиклите много тежеше, Сега, дори с цигли, не е толкоз натоварено. Като влизат гости в яхъра боязливо оглеждат разперчените носещи греди, но аз съм укрепил допълнително и след първата чашка спокойно се отдават на веселба. Още повече ги успокоява зидът от двете страни, от запад вкопан и подпрян о земята. А теб горе на проход всеки момент може ти издуха... калпака.

Коментар

Оф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
              Така де, хладината е приемлива, ама мислех да откъсна некой домат, да полежа на хамака, да се поразходим из Балкана и да не ме толкова обилно закусват комарите. Очаквам след 10 август да се пооправи.

Коментар

Че кой се оплаква от лошото време!? Напротиф - дъждът и мъглите отварят глътката
                Наздраве!

П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.
                Oтдавна съм ги чел и съответно позабравил, а някога бяха задължителни за всяка библиотека на парвенюта с претенции И в нашата ги имаше, иначе бяха добри романи, както и повечето неща, излезли през периода, ако махнеш политическата окраска. Навън пак заваля, та не мога да ида да си купя някаква мръвка, че уж намалявам яденето, ама оно организъма си сака неговото, а поне това мога да му дам. Наздраве!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Оф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
                  Че кой се оплаква от лошото време!? Напротиф - дъждът и мъглите отварят глътката
                  Наздраве!

П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.
                  Мечо

Коментар

• Оф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве

Коментар

Аз отговарям за охрана на труда. А при теб дори белиденс е сериозен труд със сериозен риск. Така че съм длъжен да предвидя как да те защитя от самонаранявания. Както при обстрел с карабина, така и при размърдване на таз с ефирна кърпичка на нея, към коя са прикачени звънчета. Друсай Каке кючека, ама глей да е на твърда основа с добро зацепване. Наздраве за развличащите ни танцьорки! Нерде ориенталки, нерде уестърнки.
                      На теб конструкцията ти дава фира, за мойта безопасност си се загрижил. Колето застраховка живот ни е направил на всите уважители на високоградусните питиета. Не бери грижи за това.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Dобро утро!
                        Готин и напоителен ден и наздраве !

пп. Ароматът е силен и привличащ
                        Тъй, тъй ...
                        Наздраве, Lelq!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Явно имаме некъф чар ли кво ли ... Музиката само дето напоследък и липсват малко жици...
                          Съкровище, да бъдем доволни и от това, което слушаме. Щото ей сегинка може да се пръкне от някъде господин Събев, да си налей една голяма мастика и да пусне музикален канал Планета на талавизора.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Click image for larger version

Name:	aleluq.jpg
Views:	1
Size:	88.7 КБ
ID:	3362350
                            Last edited by precakanoto; 25.07.2018, 12:06.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Горкият Арахна, горкото мрънкало ... Възрастта никому не прощава, Като му дойде времето ни трибестан, ни екстракт от магарешки трън помагат.
                              Наздраве!
                              Аз отговарям за охрана на труда. А при теб дори белиденс е сериозен труд със сериозен риск. Така че съм длъжен да предвидя как да те защитя от самонаранявания. Както при обстрел с карабина, така и при размърдване на таз с ефирна кърпичка на нея, към коя са прикачени звънчета. Друсай Каке кючека, ама глей да е на твърда основа с добро зацепване. Наздраве за развличащите ни танцьорки! Нерде ориенталки, нерде уестърнки.

Коментар

Никакви повече повдигания. Конструкцията не позволява.м. Недай си Боже Кака да се качи, едва пи ще издържат дъските.
                                Горкият Арахна, горкото мрънкало ... Възрастта никому не прощава, Като му дойде времето ни трибестан, ни екстракт от магарешки трън помагат.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X