Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кой къса домати бря? Фсичкото целокупен българин "къса" доматето в Лидъла и Кауфланда, то няма и как да е иначе, с толкова "богати" гражданя. Щото нашенец е богат, колкото и да мрънка, че не е - някога, по времето на соца, всеки гражданин си имаше вила и си садеше домати, а на 90% от гражданите родителите бяха от село, та гледаха мръвки, даваха мляко и яйца, че иначе гражданите умираха от глад. сега никой няма село (почти), пък и по селата е див мързел и никой не бачка, ама българинът пълни количките в Лидъла и Кауфланда и реве, че сега живеел зле, пък някога бил добре??? Парадокс някакъв, струва ми се. тип онзи виц - дейва тая демокрация, всичко ми отне - по времето на социализма имах ерекция, а сега и това нямам Наздраве!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3362350[/ATTACH]
Най-накрая изхвърлих добитъка в хола, че да може сутринта всички да го съжаляват, а на мен да ми разправят къф диктатор съм била.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така де, хладината е приемлива, ама мислех да откъсна некой домат, да полежа на хамака, да се поразходим из Балкана и да не ме толкова обилно закусват комарите. Очаквам след 10 август да се пооправи.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На теб конструкцията ти дава фира, за мойта безопасност си се загрижил. Колето застраховка живот ни е направил на всите уважители на високоградусните питиета. Не бери грижи за това.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
Коментар
-
Че кой се оплаква от лошото време!? Напротиф - дъждът и мъглите отварят глътката
Наздраве!
П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! Наздраве
Наздраве!
П.П. Не си спомням дали в "Няма нищо по-хубаво от лошето време" или в "Тайфуни с нежни имена", Богомил Райнов беше направил описание на идеалната жена. Навремето ми хареса ми стана нещо като еталон за поведение, макач че често си позволявам да излизам от очертаната рамка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Оф, какви теми сте подхванали - за мен лятото е супер, много ме кефи - няма нищо по-хубаво от лошото време Дано се задържи такова поне още месец, после може и да изгрее, че отивам на море! НаздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз отговарям за охрана на труда. А при теб дори белиденс е сериозен труд със сериозен риск. Така че съм длъжен да предвидя как да те защитя от самонаранявания. Както при обстрел с карабина, така и при размърдване на таз с ефирна кърпичка на нея, към коя са прикачени звънчета. Друсай Каке кючека, ама глей да е на твърда основа с добро зацепване. Наздраве за развличащите ни танцьорки! Нерде ориенталки, нерде уестърнки.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Dобро утро!
Готин и напоителен ден и наздраве !
пп. Ароматът е силен и привличащ
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Явно имаме некъф чар ли кво ли ... Музиката само дето напоследък и липсват малко жици...
Мечо
Коментар
-
Last edited by precakanoto; 25.07.2018, 12:06.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Горкият Арахна, горкото мрънкало ... Възрастта никому не прощава, Като му дойде времето ни трибестан, ни екстракт от магарешки трън помагат.
Наздраве!
Коментар
-
Никакви повече повдигания. Конструкцията не позволява.м. Недай си Боже Кака да се качи, едва пи ще издържат дъските.
Мечо
Коментар
Коментар