IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Бе не знам, ма от снощи ми е яко-пънкарско.

https://youtu.be/lvx4iEPKHE4
    Наздраве!
    Готини са.
    Не сещам в момента нещо пънкарско, но може да мине
    https://www.youtube.com/watch?v=J56VVtlZCGE
    или в по-хард вариант evanescence
    https://www.youtube.com/watch?v=i3MKTm-49uI
    а защо не и "ACe of spades" -motorhead(не го пускам за да не ибучи Тодор) ))
    НАздраве!
    Last edited by precakanoto; 25.07.2018, 20:03.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Историк, къв калпак, бре!? Сокай нося. И найш кога ще ми го духне вятър!? Нивгаш, щото тежи къде две кила.
      Наздраве!
      Ще те издуха към сокака с все сокая. Наздраве за паветата в джоба във ветровити дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Наздраве!
        Нормално, даже и на Греъм му е домиляло за някоя жица
        Наближава лунното затъмнение, луна минаваща от козирог във водолей при пълнолуние
        Наздраве
        Last edited by precakanoto; 25.07.2018, 18:39.
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Няма страшно )) Седянка колкото изкара
          Наздраве

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Lelq, готово
            Благодаря! Наздраве!

Коментар

Oтдавна съм ги чел и съответно позабравил, а някога бяха задължителни за всяка библиотека на парвенюта с претенции И в нашата ги имаше, иначе бяха добри романи, както и повечето неща, излезли през периода, ако махнеш политическата окраска. Навън пак заваля, та не мога да ида да си купя някаква мръвка, че уж намалявам яденето, ама оно организъма си сака неговото, а поне това мога да му дам. Наздраве!
              Родата от край време е събира книги. Моите родите продължиха традицията. А аз много мразех съботите и неделите, когато стъклените вратички на шкафовете се отваряха и всичките книги се забърсваха от прахоляка.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Конструкцията ми здрава, макар да я заварих разлюляна. Преди това с тиклите много тежеше, Сега, дори с цигли, не е толкоз натоварено. Като влизат гости в яхъра боязливо оглеждат разперчените носещи греди, но аз съм укрепил допълнително и след първата чашка спокойно се отдават на веселба. Още повече ги успокоява зидът от двете страни, от запад вкопан и подпрян о земята. А теб горе на проход всеки момент може ти издуха... калпака.
                Историк, къв калпак, бре!? Сокай нося. И найш кога ще ми го духне вятър!? Нивгаш, щото тежи къде две кила.
                Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ако не те е тръшнала демокрацията (дейва, таз болест, дейва), ено кайве от мен, другото може да го споделиш с приятели, че някои сега стават, като Леля

Мац пис пис

https://www.youtube.com/watch?v=vTxGp0EaWnM
                  Last edited by Todor Sabev; 25.07.2018, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Lelq, днес е станала рано и отдавна си свърши и работата , ама като кълвеш сипи нещо и за мен .
                    Предпочитам Капитан
                    Lelq, готово
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ако не те е тръшнала демокрацията (дейва, таз болест, дейва), ено кайве от мен, другото може да го споделиш с приятели, че някои сега стават, като Леля
                      Lelq, днес е станала рано и отдавна си свърши и работата , ама като кълвеш сипи нещо и за мен .
                      Предпочитам Капитан

Коментар

Груец, това кафе ще ме накара да оставя рома за после.....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Дайте сичкото ром от Кръчмата, че дъжда ме удави.... Най-мразим кога вали а аз съм навън.....ама когато съм на топло дъжда ме кефи.... Та сипете, Стария Бен черпи...
                          P.S. Наистина трябваше да се запазят някой неща от лпюумизъмЪ, май вече многонот отнпшенията между хората. Иначе не съжалявам и аз. Това че не си изградихме "демокрацията" както трябва си е наша вина, да го е.а......
                          Та сипете викам аз....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дайте сичкото ром от Кръчмата, че дъжда ме удави.... Най-мразим кога вали а аз съм навън.....ама когато съм на топло дъжда ме кефи.... Та сипете, Стария Бен черпи...
                            P.S. Наистина трябваше да се запазят някой неща от лпюумизъмЪ, май вече многонот отнпшенията между хората. Иначе не съжалявам и аз. Това че не си изградихме "демокрацията" както трябва си е наша вина, да го е.а......
                            Та сипете викам аз....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Наздраве, Прецик! Кой е казал, че има носталгия у мен по соца? Няма такава, няма и как да има - все още ми става, затова Но не мога да отрека добрината и човечността на хората тогава - когато идехме някъде, селяните се надпреварваха да ни почерпят по нещо, щото ние, гражданите, "си нямаме" Още помня лафа - градско (чедо) се ненаяло, селско (чедо) невидяло (култура). Ех, времена, но не тъжа за тях, макар понякога да ми става тъпо, че затрихме някои работи, обаче колелото се върти напред, макар понякога да прави и празни обороти. Бал съм го, ще се пие явно, натам вървят нешата Наздраве!
                              Прав си, разбирам какво имаш да кажеш, то не са малко неща)) (пошегувах) Темата си е дълга. Хората имаха някак си по-естествена връзка с природата, помня че като деца бяхме по улиците, дворовете и градините,(както казваш). Сега от какво са задръстванията, в голяма част - водят деца на училище, виждаш че поти ги няма по улиците сами. А и възрастните се движат с едно наум, дали няма да дадат курбан в някой подлез... То демокрация, ама и слободията си е като вакханалия на безумието понякога (пу пу не е преппоръка) Има над какво да се помисли, за в бъдеще, какво губим и какво печелим.
                              Наздраве
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Наздраве, Прецик! Кой е казал, че има носталгия у мен по соца? Няма такава, няма и как да има - все още ми става, затова Но не мога да отрека добрината и човечността на хората тогава - когато идехме някъде, селяните се надпреварваха да ни почерпят по нещо, щото ние, гражданите, "си нямаме" Още помня лафа - градско (чедо) се ненаяло, селско (чедо) невидяло (култура). Ех, времена, но не тъжа за тях, макар понякога да ми става тъпо, че затрихме някои работи, обаче колелото се върти напред, макар понякога да прави и празни обороти. Бал съм го, ще се пие явно, натам вървят нешата Наздраве!

Коментар

Working...
                                X