Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Моляяяя...!
Посрещам с ръкавици да скубе тревата, мотика да копае доматите и метла и парцал да почисти къщата( кът си тръгвах миналата седмица, гледам, че ламината си сменил цвета..)
Тракчо, четеш ли кво става под Балканя...?
Кака бъркала казаня и споменавала дъжд, гръмотевици и наводнения в Балканя ( към твоята локация ) но Господ не се ориентирал в обстановката и изсипал ведрото при Кака..Сега събирам бригада да помагаме ..Кака не мое да бачка, че прическата ще стане "Парижки вятър', а маникюра ще се развали....С тоз нисък център на тежестта можеше да гази по реката, но и ценните напътствия са важни в такваз ситуация....
Да сте здрави и сухи !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Моляяяя...!
Посрещам с ръкавици да скубе тревата, мотика да копае доматите и метла и парцал да почисти къщата( кът си тръгвах миналата седмица, гледам, че ламината си сменил цвета..)
Кака бъркала казаня и споменавала дъжд, гръмотевици и наводнения в Балканя ( към твоята локация ) но Господ не се ориентирал в обстановката и изсипал ведрото при Кака..Сега събирам бригада да помагаме ..Кака не мое да бачка, че прическата ще стане "Парижки вятър', а маникюра ще се развали....С тоз нисък център на тежестта можеше да гази по реката, но и ценните напътствия са важни в такваз ситуация....
Да сте здрави и сухи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеС една дума - стрес, мани- бегай.)) А умното им влиза в положение.
Наздраве за верните приятели!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Моляяяя...!
Да сте здрави и сухи !Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Както съм ви светвал, пия рядко, но продължително. През това време не чатя в нета. Та няма как да ми приседнеш. Колкото и едър залък да си. Като не щеш при мен, отивай в Годечко. Там ще те срещнат с одеяло на тревата, слънце в косата и дюлева в чашата. Прецени дали си заслужава, предвид че зимата се задава.
Моляяяя...!
Да сте здрави и сухи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе ти се, ама - не. Мен, както знаеш, ме мързи. Стига ми де те тормозя във форума, че ти присяда пиенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тоше, днес ли щеше да се скрива луната... (ако не я скрият преди това облаците... има се предвид истинските облаци а не от чашите))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Абе, таа бая на теб мяза. Да не се кандидатираш? Чичи че подскочи от радост, дето ще се завъртиш в съседната му околия. И ще си нарече две нощи и един ден, че при повече ще се наложи го пенсиониргаме. Не че не му е време. Наздраве за изпълнилите се сладострастни щения!Last edited by tnm; 27.07.2018, 20:23.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Те и другите са на повод само че невидим, кат гравитацията.
Наздраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Те и другите са на повод само че невидим, кат гравитацията.
Наздраве.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това щото е на повод.
Наздраве!
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnmРецитацията завърши с изречението, че понеже съм умна, ще се справя със ситуацията и ми затвори телефона.С една дума - стрес, мани- бегай.)) А умното им влиза в положение.
Наздраве за верните приятели!
Last edited by precakanoto; 27.07.2018, 19:53.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не мой баш на мен да ми капризничиш. Каквото съм решила, това ще ти нарека.
Не очаквай некоя неземна убавица - на твойта възраст това е противопоказно. Както е речено, няма да е твърде висока, ама ниският ръст ще го компенсира с невероятна обиколка на ханша. Денонощно шти мрънка на глава, да те държи у кондиция, шти изпий пиенето, шти изяде яденето, шти опоска целата градинка и кат се подпре на зида на яхъра, той шса сурни - работата да ти създава, че айляк не трябва да стоиш.
Всичко това щети го нарека довечера, но змийска отрова не можах да намеря /всичкото рептили се крий/. Нищо, де .., ще се изплюя в отварата - ефекта ще същия
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобър дан
Тнм, оправя ли се анархията по дневните събития ?))
Като казах анархия се сетих, че каза - оня образ мечото се изявил другаде. Не му споделях основните виждания, щото имаше утопични елементи, един-дваж се пошегувах,..но нямаше смисъл да се коментира (щях да се редя на опашка за боза) ))
А и хората му се вързват, става за политикСменил ли е възгледите или още е на анархични позиции ))
Дет се вика, от небето до земята път много.
А и от 'жития и страдания грешнаго Софрония' до 'зайченцето бяло' - анархия да иска човек ))
Наздраве
ps. Какво ли е станало и с леля !? покрай раняването с ножа...
Рецитацията завърши с изречението, че понеже съм умна, ще се справя със ситуацията и ми затвори телефона. В следствие, аз подлудих администраторите на хотелите около Смолян и един отец от хабитата, за да издири коя е катедралната църква на Смолян. Вече разполагам с далеч по-точни данни.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар