IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не бре...
    Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях...
    Спринтирала искаш да кажеш. На дългата дистанция 100 см с препятствия три клечки и една буболечка. Мърдаща буболечка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Днсс си пържих гаврос срещу гаври със светлата ми личност. Лягай да спиш, че си уморена от подтичване след влачещото се псе. Време му е да стане столичанче.
      Не бре...
      Дебелото е гонило един охлюв а Тянка е тичала запъхтяна след тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
        Наздраве!
        Днсс си пържих гаврос срещу гаври със светлата ми личност. Лягай да спиш, че си уморена от подтичване след влачещото се псе. Време му е да стане столичанче.

Коментар

Дай боже да пея песнички на едно усмихнато дребно човече...
          ..
          Дай боже
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут

Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам
            иди утре, в костта не е малко
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Вещата жена от какво друго да се научи на пакости освен от "Зловещата аптека". Специално издание за мънички вещерчета, де вечерят очички за тренировка.
              Навън е пълнолуние и взех, че изведох дебелото псе на разходка. То търчи, пък аз си наричам желания ... Скоро ще разбереш какви са
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Две ладни бири и тъмна музика да свири..!

Наздраве и по-малко да те боли !
                Ц! Сега съм на френска класика, в уютен скут

Пп. Може би все пак ще трябва да отида на лекар, че нещо не спира да тече. Там имам абонамент. Уж все са малки, а все някакви операции следват. Мъка. Ама утре ще е. Сега не мърдам

Коментар

пп Кът се замечтах, може и на по-едричко.....и 30-40 пъти по-старичко...
                  Внуче, внуче....

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

,,На 12 години вече можех да рисувам като Рафаело, а ми бе нужен цял живот, за да се науча да рисувам като дете,,

Пабло Пикасо
                    Вещата жена от какво друго да се научи на пакости освен от "Зловещата аптека". Специално издание за мънички вещерчета, де вечерят очички за тренировка.

Коментар

Принцът цъфна. Принце, не се коси, инфантилизмът и теб ще покоси.
                      http://solo-fairy-tales.blogspot.com...g-post_28.html

пп Кът се замечтах, може и на по-едричко.....и 30-40 пъти по-старичко...
                      Last edited by 4i40; 26.07.2018, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве, 4i40
                        Две ладни бири и тъмна музика да свири..!

Наздраве и по-малко да те боли !

Коментар

Да мъ извините, но туканка шъ пием или ще си разказваме "децки" приказки...?

Разбирам вдетеняването на Тракащия, но задругите съм малко озадачен....

Да сте здрави и цели !
                          Принцът цъфна. Принце, не се коси, инфантилизмът и теб ще покоси.
                          http://solo-fairy-tales.blogspot.com...g-post_28.html

Коментар

Да сте здрави и цели !
                            Прав си, чичо Отклонихме се в неправилна посока,
                            Наздраве! (прав и цял и ти)
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Да сте здрави и цели !
                              Наздраве, 4i40

Коментар

• Да мъ извините, но туканка шъ пием или ще си разказваме "децки" приказки...?

Да сте здрави и цели !

Коментар

Working...
                                X