IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чи това протестантска изгъзица. Българските вещици нищо общо нямат с този разсипийпразник. Достойните вещери си отбелязват Денят на химика. Какво тук толкоз има да му се мисли.

https://www.obekti.bg/nauka/vic-posl...dumi-na-himika

Пак се си в час. Достойните вещери празнуват в нощта срещу 9 декември / продължавайки Студентския празник/. Тогава се краде силата на луната и магията най-хваща.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да, да, 2-3 кюфтета са полезни за мозъка, но по-добре да са 7-8.
      Добро утро !

Да, да, но на некои възрастови категории, вече нищо не помага....

пп Разбира се, това заключение не се отнася за теб..

Коментар

• Дубрутру,след алкалната вода и магнезия,ше пия и едно кайве ,ако ще да се чуе

хубав ден на всички.

П.С. Гледам инвестора още лятното време слага на постовете
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Само това ли ...?

пп 2-3 кюфтета са полезни за мозъка.
          Да, да, 2-3 кюфтета са полезни за мозъка, но по-добре да са 7-8.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Гледам миналата седмица календара и си мисля как на 31.10 онова мрънкало ще започне да ме врънка да черпя по случай празника. Ама изтърва момента и не можа да ме свали от метлата
            Наздраве!
            Чи това протестантска изгъзица. Българските вещици нищо общо нямат с този разсипийпразник. Достойните вещери си отбелязват Денят на химика. Какво тук толкоз има да му се мисли.

https://www.obekti.bg/nauka/vic-posl...dumi-na-himika

Коментар

Мога да почакам. Природата ме е надарила с търпение, несвойствено за половата ми пренадлежност. Все някога ще си кажеш
              Наздраве!
              Че то трябва да си наясно, ама и двете образования си ги взела лесно с намигвания за доцентите и пълни торби с дренки и глогинки за професорите. Затова те гледат с лошо око съседите, поради дашните ти прийоми, особено тоа с глогинките. Покрай твоето изучаване и обирането на храсталака в околията цяло десетилетие е нямало с какво да лекуват сърцата и с какво да хранят децата.
              Та да те светна. Кавенцето предизвиква киселини, поради което го отбягвам от тридесетина години. А ти пий, пий, да ти се подкисели деня.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Има ли още от туй?

Ели укъснях???
                Сигурно има, на снимката все не свършва
                Не пия, само да кажа добре дошъл
                Е ако тр, и кафето ще спрем да не дразним

Коментар

• Има ли още от туй?

Ели укъснях???
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наздраве, tnm
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ех, все се мъчиш да ме порежеш значи. Ми като ти се реже, на ти мезе, режи, ама глей да не е на басамаци, а тъничко, като за табиетлии от кръчмата
                      Това мезе има нужда от компания.

Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Наздраве, Lelq!
                        Господата днес са словоохотливи. Не трябва да им скършваме ентусиазма.
                        Да

Коментар

Ех, все се мъчиш да ме порежеш значи. Ми като ти се реже, на ти мезе, режи, ама глей да не е на басамаци, а тъничко, като за табиетлии от кръчмата
                          дебело за душманите ! айде наздраве с едно прясно винце !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Генетичната обусловеност не дава 100% гаранция за дълголетие... начинът на живот на дядо , баща и внук са съвсем различни .
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Нашият род са дълголетници по мъжка линия - няма жена, дето да е надживяла мъжа си, освен ако не са го утрепали по бойните полета! Та дърт вампир ще стана, гаранция-Франция
                              Генетичната обусловеност не дава 100% гаранция за дълголетие... начинът на живот на дядо , баща и внук са съвсем различни .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве , tnm!
                                Наздраве, Lelq!
                                Господата днес са словоохотливи. Не трябва да им скършваме ентусиазма.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X