If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чи това протестантска изгъзица. Българските вещици нищо общо нямат с този разсипийпразник. Достойните вещери си отбелязват Денят на химика. Какво тук толкоз има да му се мисли.
Пак се си в час. Достойните вещери празнуват в нощта срещу 9 декември / продължавайки Студентския празник/. Тогава се краде силата на луната и магията най-хваща.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гледам миналата седмица календара и си мисля как на 31.10 онова мрънкало ще започне да ме врънка да черпя по случай празника. Ама изтърва момента и не можа да ме свали от метлата
Наздраве!
Чи това протестантска изгъзица. Българските вещици нищо общо нямат с този разсипийпразник. Достойните вещери си отбелязват Денят на химика. Какво тук толкоз има да му се мисли.
Мога да почакам. Природата ме е надарила с търпение, несвойствено за половата ми пренадлежност. Все някога ще си кажеш
Наздраве!
Че то трябва да си наясно, ама и двете образования си ги взела лесно с намигвания за доцентите и пълни торби с дренки и глогинки за професорите. Затова те гледат с лошо око съседите, поради дашните ти прийоми, особено тоа с глогинките. Покрай твоето изучаване и обирането на храсталака в околията цяло десетилетие е нямало с какво да лекуват сърцата и с какво да хранят децата.
Та да те светна. Кавенцето предизвиква киселини, поради което го отбягвам от тридесетина години. А ти пий, пий, да ти се подкисели деня.
Нашият род са дълголетници по мъжка линия - няма жена, дето да е надживяла мъжа си, освен ако не са го утрепали по бойните полета! Та дърт вампир ще стана, гаранция-Франция
Генетичната обусловеност не дава 100% гаранция за дълголетие... начинът на живот на дядо , баща и внук са съвсем различни .
Коментар