If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако беше от женски род, веднага щеше да си отговориш. Но понеже си нещо неопределено, остава ти само едното голямо учудване
Наздраве, Преци!
Мани мани, засрАмих се )) Ако се реша да махна тоя ник, за да не ми върви на криво (както оня момент в който го измислих) следващия може да е "учуденото" (мисля, че звучи съвсем готино, актуално и дори съвременно) Мерси за идеята. Знах си, че от теб ше дойде
Наздраве по случая
Майната тр, да се подхожда творчески и да се изкопчва и доброто от злото (да му се оправи и кармата един вид) шегувам се
"Манджата" както казваш - Не!. Само чиста вода
Може би нямаш микровеле, то и аз нямам в къщи (пратих я на вторични суровини) Обаче - наблюдавай ако имаш възможност какво се случва с водата когато заври в микровълнова - за разлика от същата вода завряла на котлон, ще видиш осезаемо - че при микровълновата не се отлагат варовици Защо е така !? - не е за това време и тема, но ще се увериш сам! Само за вода говорим, но в случая полезни по-добре от вино и ракия. (последното се едно не е казано )
Абе кой както си реши , но аз специално такова нещо в къщата си никога няма да поставя ...
...сакън , само не от микровълнова ... абе колко от вас си топлят манджата в тая гадост ?!
Майната тр, да се подхожда творчески и да се изкопчва и доброто от злото (да му се оправи и кармата един вид) шегувам се
"Манджата" както казваш - Не!. Само чиста вода
Може би нямаш микровеле, то и аз нямам в къщи (пратих я на вторични суровини) Обаче - наблюдавай ако имаш възможност какво се случва с водата когато заври в микровълнова - за разлика от същата вода завряла на котлон, ще видиш осезаемо - че при микровълновата не се отлагат варовици Защо е така !? - не е за това време и тема, но ще се увериш сам! Само за вода говорим, но в случая полезни по-добре от вино и ракия. (последното се едно не е казано )
Една седмица това, една седмица - онова ...Не може ли директно да изпия кръвчицата на Арахната без да губя излишно време с някакви хипотетични лечебни методи!?
Наздраве!
Може...
Все пак преди да зяносаш жиотното ( плюс една пепелянка и прилеп вампир), пробвай и с лек на апчета....
Наздраве !
пп Сега се замислих за една екскурзия до Азия, дето змиите им цедят кръвчицата пред теб и ти я сервират топла-топла....
Феро- фолгама 100мг - два пъти на ден - една седмица, после по едно - една седмица, после през ден и след третата седмица - нещо старо и опитно ( кът Тарантул)
Наздраве с кръвчицата на млад ром.....
Една седмица това, една седмица - онова ...Не може ли директно да изпия кръвчицата на Арахната без да губя излишно време с някакви хипотетични лечебни методи!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Досуш съм заприличала на печална есенна луна. Грам хемоглобин не ми остана в кръвта. Оня ден изкарах ума на една дофтурка.
Наздраве!
П.П. Ще вампирясвам в скоро време, та си мери приказките и си прецизирай отношението към особота ми.
Феро- фолгама 100мг - два пъти на ден - една седмица, после по едно - една седмица, после през ден и след третата седмица - нещо старо и опитно ( кът Тарантул)
Моите съчувствия Чиче. Не мислех, че дори скарата не може вече ти вдигне..... настроението. Виж Груича си призна. Ароматът на махленски скара го влудява, ама се е кротнал и си вика "Къде ше се хабя заради едната скара." Освен да е за некоя от Карнобат, коя първо мае кюфтаците, па после лубезно отказва дано й сложат отпред и тройка въздишащи кебапчета. Но Грую не се дава и направо й налива от вискито. По-бързо да пада. Ама ония от Карнобат много могат да носят. Двама-трима кат Груеца могат им износят черпнята и да си отидат прави.
Начи мене лъжа, теб - истина, обаче аз Карнобатлъ много го любя, тача и милея поради една кръчма до автогарата им, в началото на града. Вътре е пълна с разни култови снимки на родни знаменитости от началото на века - там дан Колов и т.н. Вътре е яко селяния, ама от готЕната селяния, а не тип Кошарите, Под липите и други подобни фейкове, обаче най-якото е, че имаха шкембе чорба от свинско шкембе, Това единствено и само там съм го ял - почти като на мама е Свинското шкембе е уникална работа, не е като онач лигня с телешкото, дето мяза на изуй гащи, нарязани на фандъци. Толкова ми хареса, че дори не направих проблем за мухлясалия крем карамел.
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Пак се си в час. Достойните вещери празнуват в нощта срещу 9 декември / продължавайки Студентския празник/. Тогава се краде силата на луната и магията най-хваща.
Наздраве!
Я се погледни на кво си замязала от много крадене силата на луната.
Да, да, но на некои възрастови категории, вече нищо не помага....
пп Разбира се, това заключение не се отнася за теб..
Моите съчувствия Чиче. Не мислех, че дори скарата не може вече ти вдигне..... настроението. Виж Груича си призна. Ароматът на махленски скара го влудява, ама се е кротнал и си вика "Къде ше се хабя заради едната скара." Освен да е за некоя от Карнобат, коя първо мае кюфтаците, па после лубезно отказва дано й сложат отпред и тройка въздишащи кебапчета. Но Грую не се дава и направо й налива от вискито. По-бързо да пада. Ама ония от Карнобат много могат да носят. Двама-трима кат Груеца могат им износят черпнята и да си отидат прави.
Коментар