IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Есента на 2013 година беше също продължителна и топла. Циганското лято тогава продължи и през декември.
    Спомням си, че есенните слани закъсняха и Балканя се беше обагрил в най-невероятните и топли цветова на отиващото си лято - жълтото преливаше в бакър и ярко червено, тук там се зеленееха короните на иглолистните дървета.
    След като мина замръза, всичката тази прелест се постели върху земята - дебел, шумящ килим от есенни листа, а мъглите започнаха бавно да се катерят по оголените била на планината..
    И тази есен изглежда ще е такава.
    Наздраве!
    Аз не помнех, ама какво усещане ми създаде....
    Наздраве, tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Закуска на тревата, насред гората, посред есента. Те такова циганско лето май се не помни. И друг път е било, но толкова дълго да се задържи есенен комфорт не е. Септември, октомври и поне до средата на ноември, а може и целия без захлаждане.

Есента на 2013 година беше също продължителна и топла. Циганското лято тогава продължи и през декември.
      Спомням си, че есенните слани закъсняха и Балканя се беше обагрил в най-невероятните и топли цветова на отиващото си лято - жълтото преливаше в бакър и ярко червено, тук там се зеленееха короните на иглолистните дървета.
      След като мина замръза, всичката тази прелест се постели върху земята - дебел, шумящ килим от есенни листа, а мъглите започнаха бавно да се катерят по оголените била на планината..
      И тази есен изглежда ще е такава.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Далеч ми пенцийката. Душманите ми я оттласкват надалеко. Но помня още, имало е и други топли, безоблачни и сушави есени, на такова като комфорт не е имало. А ракийките ги почвам от обяд.

Като си турил ракията, да ти река наздраве освен
        Никога не съм се интересувал от времето, за мен е горе-долу все тая, но екстремуми винаги е иамло - помня една сватба, май беше 2009, когато в средата на юли ходих със зимно сако по обяд и умрял от студ, помня и как се прибрах по джапанки на летище София от Дубай през 2014 февруари месец и температурата в София беше около 15-16 градуса към полунощ, та си ходих по джапанки и до нас Помня и зимата на 1999 - ебати клинча беше, слизаше си редовно до под -20 - с три габини си лягах да спя на поста на летище "Враждебна", с 4 чифта чорапи (от които 2 вълени) и пак умирах от студ. Помня как ме валя сняг, май беше 2011, в края на септември в Арбанаси и т.н. Помня тези неща, защото съм имал някакви други, по-весели спомени покрай тях, които са ме въодушевили и са се отпечатали в съзнанието ми. Та така
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Мда, веднага си личи пенсионера, поне по дух - нивгаш не ебило таквоз, това ми е любимият лаф. Завали 30 санта сняг и веднага се обаждат на чичо Генчо, 86 годишен пръч, дето и на миризма го докарва таман на същото, който умозаключително, гаврътвайки 6-тата ракия до обяд, вика - те такъв снег у наше село се не помни, я съм дрът, ама и по-дрътите от мен не помнят. А то имало и по-големи снегове, ама как ли пък да ти помни някой, като е 6-тата ракия, а отделно 30+ години не си е размърдвал мозъчното вещество, щото пенЦийката си върви и за боба, леба и тея три неща стига
          Наздраве!
          Далеч ми пенцийката. Душманите ми я оттласкват надалеко. Но помня още, имало е и други топли, безоблачни и сушави есени, на такова като комфорт не е имало. А ракийките ги почвам от обяд.

Коментар

Закуска на тревата, насред гората, посред есента. Те такова циганско лето май се не помни. И друг път е било, но толкова дълго да се задържи есенен комфорт не е. Септември, октомври и поне до средата на ноември, а може и целия без захлаждане.
            Мда, веднага си личи пенсионера, поне по дух - нивгаш не ебило таквоз, това ми е любимият лаф. Завали 30 санта сняг и веднага се обаждат на чичо Генчо, 86 годишен пръч, дето и на миризма го докарва таман на същото, който умозаключително, гаврътвайки 6-тата ракия до обяд, вика - те такъв снег у наше село се не помни, я съм дрът, ама и по-дрътите от мен не помнят. А то имало и по-големи снегове, ама как ли пък да ти помни някой, като е 6-тата ракия, а отделно 30+ години не си е размърдвал мозъчното вещество, щото пенЦийката си върви и за боба, леба и тея три неща стига
            Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Закуска на тревата, насред гората, посред есента. Те такова циганско лето май се не помни. И друг път е било, но толкова дълго да се задържи есенен комфорт не е. Септември, октомври и поне до средата на ноември, а може и целия без захлаждане.

Коментар

• Наздраве , дружина !
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Наздраве , за непоносимо готиното бъдеще !
                  Димитъре, почерпи! Нали рече, че празнуваш по стар стил.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Да са живи и здрави именниците! А ... и служителите на нашта полиция, която ни пази / както се пееше в песента/
                    Наздраве!
                    Наздраве , за непоносимо готиното бъдеще !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Единствено възможна преценката - категоричното: черен!

/Според моите тълкувания, ако ги има - бели са единствено препарираните скорпиони./
                      Че си проклетник - за това спор няма. Ама си търсиш почерпката през ноември ... Това ме навежда на мисълта, че клониш към белия.
                      Наздраве, Безимен, за твое здраве!
                      Мечо

Коментар

Няколко обекта през последните две години. Но сега форсирам най-изостаналия, за който беше нужно широко финансиране и широка душа да стиска зъби. А като са ти крехки зъбите, гледаш много да не стискаш. Пък и губя съревнованието с Кака за Ленивец на годината.

Честито на ангелите и архангелите, както и на Райните и Мажните . Да почерпат. Аз понеже ползвам съкращение изписвано като анжел, ще си позволя малка сутрешна отбивка.

Оп, подсети ме да ида да си купя една, но без боза, че и ръгат подсладители, а истинската боза е с шекер

Коментар

Ами - честит рожден ден тогава!

Сподели поне точната дата, че де преценим бял или черен Скорпион си
                          Наздраве!

Единствено възможна преценката - категоричното: черен!

/Според моите тълкувания, ако ги има - бели са единствено препарираните скорпиони./

Коментар

Няколко обекта през последните две години. Но сега форсирам най-изостаналия, за който беше нужно широко финансиране и широка душа да стиска зъби. А като са ти крехки зъбите, гледаш много да не стискаш. Пък и губя съревнованието с Кака за Ленивец на годината.

Честито на ангелите и архангелите, както и на Райните и Мажните . Да почерпат. Аз понеже ползвам съкращение изписвано като анжел, ще си позволя малка сутрешна отбивка.

Да са живи и здрави именниците! А ... и служителите на нашта полиция, която ни пази / както се пееше в песента/
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Лелята стреля /и отстрелва/ на посоки...

Мога да кажа, че парчето е вълшебно, а такива си ги въртяяяя /почти до зори/...

Ще го приема като поздрав за един Рожден ден. Наздраве!
                              Ами - честит рожден ден тогава!

Сподели поне точната дата, че де преценим бял или черен Скорпион си
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ти Хеопсовата пирамида ли ремонтираш, та се проточи толко във времето?

Коментар

Working...
                                X