IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Nа пост и молитва и без кафе ps. Бъзикай се ти
    Така ще си спасиш душата ! Наказвай плътта ... да му мисли Тенемето , че там ше е "плач и скърцане със зъби" ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е тъй ше е тя вече ... картофена супичка , по-постничка по възможност ...
      Nа пост и молитва и без кафе ps. Бъзикай се ти
      Last edited by precakanoto; 10.11.2018, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Чудесен избор чичо! И от мен наздраве с топла картофена супичка с магданоз
        Слънчев ден за всички
        Е тъй ше е тя вече ... картофена супичка , по-постничка по възможност ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Вярно ще ти приятен ....

Наздраве с бистра вода !
          Чудесен избор чичо! И от мен наздраве с топла картофена супичка с магданоз
          Слънчев ден за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Истината понякога е най-малко вероятния и най-безинтересен отговор. Наздраве от Велинград
            Вярно ще ти приятен ....

Наздраве с бистра вода !

Коментар

Добро утро !
              Не съм такъв човек....Псувам често, но качествено...

Постнах картина на Мане - "Закуска на тревата" за Тарантул, че да му е сладко на душата,но не се отваряше и нямах време за корекции.

Приятен слънчев ден !
              Истината понякога е най-малко вероятния и най-безинтересен отговор. Наздраве от Велинград
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И кой напсува ся, я си признай
                Наздраве!
                Добро утро !
                Не съм такъв човек....Псувам често, но качествено...

Постнах картина на Мане - "Закуска на тревата" за Тарантул, че да му е сладко на душата,но не се отваряше и нямах време за корекции.

Приятен слънчев ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Навремето имаше и други такива. Но сега е почти без прекъсвания. Колкото до флорално-пасторалната картина, трябва се отбележи, че дебнещите по проходите барем може се нагледат отгоре на горски и полски пейзажи. Но не бива да се разсейват, че ще пропуснат плячката. И после няма да има пиячка.
                  Уважаемата клиентела на Кръчмата са добри души. Все ще се намери някой да почерпи.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз не помнех, ама какво усещане ми създаде....
                    Наздраве, tnm !
                    Наздраве, Lelq!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Като си турил ракията, да ти река наздраве освен
                      Никога не съм се интересувал от времето, за мен е горе-долу все тая, но екстремуми винаги е иамло - помня една сватба, май беше 2009, когато в средата на юли ходих със зимно сако по обяд и умрял от студ, помня и как се прибрах по джапанки на летище София от Дубай през 2014 февруари месец и температурата в София беше около 15-16 градуса към полунощ, та си ходих по джапанки и до нас Помня и зимата на 1999 - ебати клинча беше, слизаше си редовно до под -20 - с три габини си лягах да спя на поста на летище "Враждебна", с 4 чифта чорапи (от които 2 вълени) и пак умирах от студ. Помня как ме валя сняг, май беше 2011, в края на септември в Арбанаси и т.н. Помня тези неща, защото съм имал някакви други, по-весели спомени покрай тях, които са ме въодушевили и са се отпечатали в съзнанието ми. Та така
                      Четири чифта чорапи, от които два вълнени? Еее, ти си бил приятел със старшината. По същия студ циаанчетата са обикаляли маалата боси и сополиви, но държеливи само при мисълта, че лятото се задава и тогава нема се крият по сенките.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Есента на 2013 година беше също продължителна и топла. Циганското лято тогава продължи и през декември.
                        Спомням си, че есенните слани закъсняха и Балканя се беше обагрил в най-невероятните и топли цветова на отиващото си лято - жълтото преливаше в бакър и ярко червено, тук там се зеленееха короните на иглолистните дървета.
                        След като мина замръза, всичката тази прелест се постели върху земята - дебел, шумящ килим от есенни листа, а мъглите започнаха бавно да се катерят по оголените била на планината..
                        И тази есен изглежда ще е такава.
                        Наздраве!
                        Навремето имаше и други такива. Но сега е почти без прекъсвания. Колкото до флорално-пасторалната картина, трябва се отбележи, че дебнещите по проходите барем може се нагледат отгоре на горски и полски пейзажи. Но не бива да се разсейват, че ще пропуснат плячката. И после няма да има пиячка.

Коментар

Наздраве!
                          Откровения ...

Коментар

............
                            Наздраве!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ............
                              Last edited by 4i40; 09.11.2018, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                                Закуска на тревата, насред гората, посред есента. Те такова циганско лето май се не помни. И друг път е било, но толкова дълго да се задържи есенен комфорт не е. Септември, октомври и поне до средата на ноември, а може и целия без захлаждане.

Некаде писах че след най - хладното и дъждовно лято което си спомням. Очаквам топла и продължителна есен. Следващата ми прогноза в края на зимата да е значително студено.
                                Last edited by Todor Sabev; 09.11.2018, 17:26.

Коментар

Working...
                                X