IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Вашто не беше ли дребен стокооборот? - Дай си магеренцето, да не ти вземем цървулите. По мой спомен бехте държавни хора и керваните ги пазехте, а не за вас запазвахте. И най-много на некой окъснял пътник да се правите ербап. Така че паричните потоци преминаваха покрай вас, ама не се задържаха. Наздраве, Дънннн!
    Тцъ, ва! Когато Високата порта решила, че не се нуждае от полагания от нас обществен труд, родата се отдала на занаятчийство и алъш-вериш.
    Наздраве, Мрън!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ба, оперирането с паричните потоци ми е в кръвта. Триста години селекционирана и доволно добре подбирана. Не ще да ме се отрази пагубно на цвета на гривата прибирането на пачките.
      Наздраве, Мрън!
      Вашто не беше ли дребен стокооборот? - Дай си магеренцето, да не ти вземем цървулите. По мой спомен бехте държавни хора и керваните ги пазехте, а не за вас запазвахте. И най-много на некой окъснял пътник да се правите ербап. Така че паричните потоци преминаваха покрай вас, ама не се задържаха. Наздраве, Дънннн!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Добро утро !
        Останах безмълвен пред словослагателството на Тарантул....
        ЧувстВУвам се нетрудоспособен от таз многозначителност....
        Здрави да сте и Наздраве !
        Предпразнично го е нагазила музата. Отивам да търся лирата. Кой я знае къде събира прахоляк под някоя маса.
        Наздраве, 4i40!
        Мечо

Коментар

Откога седна зад бара, откога стана кожодерка? Златната треска те тресе и любовната магия на сребролюбието магьосва твоите коси. Скоро ще посребреят от грижи по паричните потоци и изпразващите се бъчвета. Ама то не може да имаш хем звонково, хем ромково дъхащо и лепкаво. Наздраве, Дзвън!
          Ба, оперирането с паричните потоци ми е в кръвта. Триста години селекционирана и доволно добре подбирана. Не ще да ме се отрази пагубно на цвета на гривата прибирането на пачките.
          Наздраве, Мрън!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Ти ме ласкаеш - на печатарче вече ме въздигаш. Омацано, с омазнен комбинезон, с каскет прояден от молците, но захилен докато реди буквите. Другара Тодар беше май една година тъй се занимавал. А после какво стана. Яка школа, бърза скала към върха.

Коментар

• Добро утро !

Коментар

Ха, развеселяваш ме в ранни зори. Това тук Кръчма, ней Народно събрание, че да ми налагаш разните му там мораториуми. Искаш ли да пиещ, ще плащаш. Щото, както се вика, потреблението определя ценоразписа.
                Наздраве, Мрън!
                Откога седна зад бара, откога стана кожодерка? Златната треска те тресе и любовната магия на сребролюбието магьосва твоите коси. Скоро ще посребреят от грижи по паричните потоци и изпразващите се бъчвета. Ама то не може да имаш хем звонково, хем ромково дъхащо и лепкаво. Наздраве, Дзвън!

Коментар

Кака каза ли ти как е вдигнала цената? Май ще трябва да й налагаме мораториум. Но ти си паралия, пръскай, пръскай, да върви икономиката.
                  Ха, развеселяваш ме в ранни зори. Това тук Кръчма, ней Народно събрание, че да ми налагаш разните му там мораториуми. Искаш ли да пиещ, ще плащаш. Щото, както се вика, потреблението определя ценоразписа.
                  Наздраве, Мрън!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Нема значение цената....Аз навремето поставях темелите на тая Кръчма с Колчо ....За мене ром винаги ше има тука....

Наздраве, Съкровище!
                    Мечо

Коментар

Нема значение цената....Аз навремето поставях темелите на тая Кръчма с Колчо ....За мене ром винаги ше има тука....
                      Ма, гледам, че си подкарал да черпиш подред, та тарикатите бързо ще се подредим и ще те подредим.

Коментар

Кака каза ли ти как е вдигнала цената? Май ще трябва да й налагаме мораториум. Но ти си паралия, пръска, пръскай, да върви икономиката.
                        Life won't wait for you.

Коментар

ЧерпЪ сички....Ако минат оттука Здравко и Агресивния бик...знаете от кое да им сипете....че ми изгорЕ душата....
                          Кака каза ли ти как е вдигнала цената? Май ще трябва да й налагаме мораториум. Но ти си паралия, пръскай, пръскай, да върви икономиката.

Коментар

Мрънкало, у главата ти магнитна буря. Как щяло да си публикувам снимка на глезена и прасеца. То, аз и сега зор виждам с мераците във фейса, остава и с Инвестора грижи да си образувам.
                            Наздраве!
                            Рачков не те ли гони да те снима как припкаш за реклама и въззхвала на тотализатора? Сигурно тресеш сцената, но така изисква политическата коректност - възпухкавите наслади и изкушения да излязат напред. Готви се за кариера, ще те качваме на бара да ставаш за резил, докато показваш глезена за глезене. Пак ще напълним Кръчмата. Наздраве, Дрънпарфенце!

Коментар

• ЧерпЪ сички....Ако минат оттука Здравко и Агресивния бик...знаете от кое да им сипете....че ми изгорЕ душата....
                              Life won't wait for you.

Коментар

Търсих го и твоя, ама не са го зачели. Се разни хлапачки, голтачки и слабачки снимали. Я, вземи се яви пред прожекторите да си имаме образец.
                                Мрънкало, у главата ти магнитна буря. Как щяло да си публикувам снимка на глезена и прасеца. То, аз и сега зор виждам с мераците във фейса, остава и с Инвестора грижи да си образувам.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X