Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ъхъ...Като обект за изследване ...Чудят се дофтурите, как може човек с толкова болежки да се катери по покривите.....
Наздраве за неограничените способности на посетителите на Кръчмата !Едните му покривни конструкции остават.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Вкисна ли ти се винцето? Поради липса на вина от твоя страна, ала самозабравила се в злорадството, рекох наполовина да те санкционирам. Все пак от киселяка ще да излезе оцет. А ако бях го превърнал във вода, най-много ушите да си измиеш. За да чуваш по-добре моите повели. Хмъ, не ща да ме слушаш. С кого ще се забавлявам тогиз като го търкалям към канавката, където му е мястото.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ъхъ...Като обект за изследване ...Чудят се дофтурите, как може човек с толкова болежки да се катери по покривите.....
Наздраве за неограничените способности на посетителите на Кръчмата !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, стига с тези волни програми. Пази се! Ти все още си нужен на науката
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Мрънкало, стига с тези волни програми. Пази се! Ти все още си нужен на науката
Наздраве, Мрън!
Наздраве за неограничените способности на посетителите на Кръчмата !
Коментар
-
Никви старания не може да те извадят от резервистката колона на похабените бабички с претенции, ама без компетенции. Сам се прецаках с лечение на едно-друго, пък то ма удари у трето. Квото сам си направиш, дори бабките с пъпките на носа не могат ти направят. Здраве да е, Дрънище!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Много си се разгорещил, нещо. Да не приближавам до теб клечка от кибрит, че одма ще пламнеСтаранията ми, не твърде усилни, се увенчават със закономерен успех.
Наздраве, Мрън!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАко още веднъж се замесиш с моите кристалчета, аз ще се занимая с домашните ти бижута, които наместо диаманти, ще станат на въглища. Барем да имаш помада за разкрасяване и очерняне. Щом не мога да празнувам заради теб таз година, виното ти на пресно млекце да стане, а ракията на шипков сок. Внимавай, следя те какво още ще ми се случи и шти секна радостта с публично опозоряване за разхищението на матряла за вино и ракия. Проклетиите требва се забождат с пирон на вратата на местната черква и кой минава, да ги съжалява, че така както са разперени, на свети мощи са замязали. Да видим кой тогава ще пропуща празника. Наздраве, Дрен Недоодялан!Старанията ми, не твърде усилни, се увенчават със закономерен успех.
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Радост! Радост! Радост! Арахната го нагазила подаграта точно преди свинските Коледа и Нова година. Не е отишло напразно моето будуване около казаня. Ще трябва още едно наричане да направя, че да го налегне язвата, а при късмет - и ишиаса.
Наздраве, Мрън!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кой е допуснал неква си дърта, кльощава, рахитичава, заядлива, зла полувеща жена да отвори баш днес Кръчмата. От сутринта ме тресе подаграта и дори не мога да я схрускам тая бабичка, за да премахна лошия късмет, дето ще ни донесе. То тя само кокаляци, ама и те противопоказни. Добре че отишла да вреди и на други нещастни народи нейде в Извънгеографията. Дано те я схрускат, от жилите струни за пиано да си направят, а от кожата дъвки за малки чичета с големи мераци да разтегат локуми. Честит Игнажден!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Кой е допуснал неква си дърта, кльощава, рахитичава, заядлива, зла полувеща жена да отвори баш днес Кръчмата. От сутринта ме тресе подаграта и дори не мога да я схрускам тая бабичка, за да премахна лошия късмет, дето ще ни донесе. То тя само кокаляци, ама и те противопоказни. Добре че отишла да вреди и на други нещастни народи нейде в Извънгеографията. Дано те я схрускат, от жилите струни за пиано да си направят, а от кожата дъвки за малки чичета с големи мераци да разтегат локуми. Честит Игнажден!
Но от котешки черва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро! Днес Игнажден, та минавам да отворя Кръчмата. След това ще отскоча до Извънгеография, че Арахната разчиства кочинката в очакване да го облея с присъствия. Това е то! За хубавите хора винаги размитат и държат портите широко отворени.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро! Днес Игнажден, та минавам да отворя Кръчмата. След това ще отскоча до Извънгеография, че Арахната разчиства кочинката в очакване да го облея с присъствия. Това е то! За хубавите хора винаги размитат и държат портите широко отворени.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве и на теб, Съкровище!
https://www.youtube.com/watch?v=XH6w5AKvjHs
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар