IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мечка стръвница най ми пасва на килограмите и излъчването.
    Наздраве!

П.П. Кво става с ремонтите? Надявам се, зле се чувстваш и некомфортно.
    Малка пауза докато се снабдя с нов обков за запазената стара дограма. Вчера лентяйствах, а привечер запихме стари казармени другари и дразнихме други такива отдалеч в късни часове. Още ми се увърта главъта. Май почивката и утре ще ме хване. Само за да те разстроя и да седиш тъжна до прозореца със самоукора, че наричанията ти вече не фащат. Похабена, овехтяла вещерка си ти. Наздраве за старите одеяла, с кои си завиваме краката!

Коментар

• Една забавна картинка за класическия бългрски мажоритар по повод темата за листване на малки и средни предприятия на БФБ http://i.imgur.com/ZteVO7g.jpg
      http://www.proflashgame.com

Коментар

Реанимация Започнаха коледните и новогодишните купони. Тежки седмици се очертават.
        Наздраве, Преци!
        добра вечер! Не ми се ходи много из новогодишните купони, не ми допадат много, - нещо като "зорлян калабалък" сакаш да се избута празника, но се налга да ида на един от тях, от немайкъде Наздраве и добра вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Като попаднеш във Варна ше разбереш, че нема мърдане. Глей го Стефчо Данаилов и се вживявай в новата роля. На изгладняла вълчица. Или хиена. Може и на мечка стръвница. Наздраве за прибраната талия!
          Мечка стръвница най ми пасва на килограмите и излъчването.
          Наздраве!

П.П. Кво става с ремонтите? Надявам се, зле се чувстваш и некомфортно.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Добра вечер малки сладки пияндета Днес е санитарен полуден или всичко е в реанимация ?
            Реанимация Започнаха коледните и новогодишните купони. Тежки седмици се очертават.
            Наздраве, Преци!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

ше вали ...се ме дърпа към канелката , на валеж е ...
              надявах се да мине между капките там, но както дойде. Все пак си е сезон, а опитното си е опитно - ще имам напредвид прогнозата
              Наздраве, ..щом те дърпа ..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Не е изключено и да не е разбрал какво е казал Начев. Майна, кажи как е времето в древния град, ще вали ли утре, как го усещаш
                ше вали ...се ме дърпа към канелката , на валеж е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

комплексарщина ... много паднА нивото на форОма .
                  Не е изключено и да не е разбрал какво е казал Начев. Майна, кажи как е времето в древния град, ще вали ли утре, как го усещаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Много смешно! Че той , човека точно това имаше предвид и каза ! Никакво мезе !
                    Не мога да разбера , защо все се намира някой да се натисне , да превежда или обяснява чужди думи
                    Сигурно е платено?!

Наздраве с каквото пиеш !
                    комплексарщина ... много паднА нивото на форОма .

Коментар

• Добра вечер малки сладки пияндета Днес е санитарен полуден или всичко е в реанимация ?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Закуска е руското име за мезе Завтрак е закуската...

Много смешно! Че той , човека точно това имаше предвид и каза ! Никакво мезе !
                        Не мога да разбера , защо все се намира някой да се натисне , да превежда или обяснява чужди думи
                        Сигурно е платено?!

Наздраве с каквото пиеш !

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Обърнах се по всякакви адреси и наблегнах, че работата е: to the rescue!
                          Ама тези шашкъни на Запад викат: Не може! Ние сипваме само по 20 мл., по изключение и след двоен фейсконтрол, може 40 мл. Доведете лицето!
                          Разбрах, че няма да опрайм работата.

И тогава ми щукна из главата, че спасение може да се търси на Изток.
                          Наздраве!

Дантелената подложка е леко трогателна, но няма да и обръщаме внимание, че гоним друг приоритет!
                          Употребява се без закуска!
                          Закуска е руското име за мезе Завтрак е закуската...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не му светя, а го осветявам. С прожектор. Ти май си по-младичка и не го помниш тоз шведски сериал "Честни, сини очи". Не е много ласкаво да му ги приписваш. А го осветявам с надежда да стане шеговит като Кака, ама още й диша прахта. А за теб хич и не тая надежда. Наздраве за сините очи! Кога са доверчиви, а не лъжливи.
                            Аз по принцип, съм си безнадежден случай

Коментар

Ко туй, бре? Става ли за ядене, пиене ...?
                              Наздраве!

П.П. Аз си се харесвам кат римски легионер. Ни щъ гладиатор да ставам.
                              Като попаднеш във Варна ше разбереш, че нема мърдане. Глей го Стефчо Данаилов и се вживявай в новата роля. На изгладняла вълчица. Или хиена. Може и на мечка стръвница. Наздраве за прибраната талия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Инсект, все да те питам и все не го правя. Ама дойде момента. Ти светиш ли му на 4i40 , та си толко наясно с възможностите и пределите му? И как ти въздействат големите му, честни, сини очи?
                                Не му светя, а го осветявам. С прожектор. Ти май си по-младичка и не го помниш тоз шведски сериал "Честни, сини очи". Не е много ласкаво да му ги приписваш. А го осветявам с надежда да стане шеговит като Кака, ама още й диша прахта. А за теб хич и не тая надежда. Наздраве за сините очи! Кога са доверчиви, а не лъжливи.

Коментар

Working...
                                X