IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аааа, дограмата сам ще й сменявам дръжките. И съм се подготвил за изпитания. А ти че си вехта войвода, вехта си. Ма се чудя що се намесваш в готовността на Мажната да напълни троянски кон с кайсиева. Ти като си я стискаш, той може да е широка душа. И нашироко да налее. Давай, Мажна, наливай!
    Си почупиш пръстчетата, начи. Това, отвертка да знаеш, е твърде различна от пачето перо.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Има и друг проблем трудно може да треснеш нещо и да не разбере цело село. То и затова е трудно.
      Сентенцията, която пасваше как кадифена ръкавица в твоя случай не гласеше ли: искаш ли да направиш нещо, намираш начин, не искаш ли - намираш си оправдания!? Или бъркам?
      Наздраве, Събев!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Майната имаше предвид 5 лева ама от времето на Тато
        пара беше ехееей ... с пет лева колко неща можеха да станат ...

Коментар

Ти пък, за пет лефа ли си?
          Майната имаше предвид 5 лева ама от времето на Тато

Коментар

абе по принцип и за пет стинки съм , особено кат имам работа с Габрово !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

...анархия , никой не ме керти за пет пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пак ще си говорим, кога дойдат да ти натъманят дограмата. Свят ще ти се завие, сам ще се чувиш как си се в тоз филм вкарал /да викаш на КАКА, че е овехтяла/.
                Наздраве, мрънкало!
                Аааа, дограмата сам ще й сменявам дръжките. И съм се подготвил за изпитания. А ти че си вехта войвода, вехта си. Ма се чудя що се намесваш в готовността на Мажната да напълни троянски кон с кайсиева. Ти като си я стискаш, той може да е широка душа. И нашироко да налее. Давай, Мажна, наливай!

Коментар

Ами така е в малкия град ...всички сте в една кръчма ...и дърти и млади...
                  Има и друг проблем трудно може да треснеш нещо и да не разбере цело село. То и затова е трудно.

Коментар

То пък у Чужденеция градовете много големи, та си взел тука рецитации да правиш.
                    Наздраве!

П.П. Мрънкалото ти задигнал кайсиевата, че да пълни троянския си кон. Как допусна таз волност, чужденециий!?
                    ...анархия , никой не ме керти за пет пари...

Коментар

В петък бе даден старта. Както всяка друга година, сезонът на купоните беше открит с напиване в компанията на съмишленици от професионалната гилдия. Малка, сборна китка от ентусиасти във възрастов диапазон от 23 до 70 и няколко годишна възраст. Подготовката винаги е сложна, щото характерите ни са разнопосочни, изискванията - високи, а капризите с възрастта - рязко приповдигнати. Мани, мъкаааа.

Аз срещнах трудност още при излизането от пещерата. Кльощавият се беше облегнал на камъка и отказваше да го отмести, преди да получи отговори на въпросите си. Зер, мое да се получат инфекции като на 8-ми декември, кога се засякохме в една кръчма. Та детето бра срам. Ужаст! Мама и тати ходят по неговите "тайни квартири"

Разпитът започна с въпроса с кого точно ще ходя на кръчма. Естествено, пропуснах го. Не може наляво и надясно да поднасям компрометираща информация. Все пак питането може да се тълкува като боравене с лични данни, а кльощавия не е оторизиран за таз функция. Но детето на мама видимо се подтисна, щото освен че се премених с рокля, взех и се гримирах. Въобще, фризьори,грим, маникюри ... Тема за размисъл в главицата му. След като получи отказ и по отношение GPS координатите на питейното заведение, съвсем увехна и подири помощ от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.

Баща му обаче, още от първата година на не особено мирното ни съвместно съжителство е горещ привърженик на философската школа "Пий си пиенето и остави жена си за прави каквото си иска, щото тя така или иначе точно това ще си прави" го погледна и му каза да му подаде каната с виното от плота на кухнята...

За преживяванията по време на купона ще пиша някой друг път.

Наздраве, Преци!
                      Все некой требва да въведе ред.

И този път безуспешно.
                      Last edited by Todor Sabev; 16.12.2018, 17:58.

Коментар

То пък у Чужденеция градовете много големи, та си взел тука рецитации да правиш.
                        Наздраве!

П.П. Мрънкалото ти задигнал кайсиевата, че да пълни троянския си кон. Как допусна таз волност, чужденециий!?
                        Мечо

Коментар

В петък бе даден старта. Както всяка друга година, сезонът на купоните беше открит с напиване в компанията на съмишленици от професионалната гилдия. Малка, сборна китка от ентусиасти във възрастов диапазон от 23 до 70 и няколко годишна възраст. Подготовката винаги е сложна, щото характерите ни са разнопосочни, изискванията - високи, а капризите с възрастта - рязко приповдигнати. Мани, мъкаааа.

Аз срещнах трудност още при излизането от пещерата. Кльощавият се беше облегнал на камъка и отказваше да го отмести, преди да получи отговори на въпросите си. Зер, мое да се получат инфекции като на 8-ми декември, кога се засякохме в една кръчма. Та детето бра срам. Ужаст! Мама и тати ходят по неговите "тайни квартири"

Разпитът започна с въпроса с кого точно ще ходя на кръчма. Естествено, пропуснах го. Не може наляво и надясно да поднасям компрометираща информация. Все пак питането може да се тълкува като боравене с лични данни, а кльощавия не е оторизиран за таз функция. Но детето на мама видимо се подтисна, щото освен че се премених с рокля, взех и се гримирах. Въобще, фризьори,грим, маникюри ... Тема за размисъл в главицата му. След като получи отказ и по отношение GPS координатите на питейното заведение, съвсем увехна и подири помощ от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.

Баща му обаче, още от първата година на не особено мирното ни съвместно съжителство е горещ привърженик на философската школа "Пий си пиенето и остави жена си за прави каквото си иска, щото тя така или иначе точно това ще си прави" го погледна и му каза да му подаде каната с виното от плота на кухнята...

Наздраве, Преци!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

добра вечер! Не ми се ходи много из новогодишните купони, не ми допадат много, - нещо като "зорлян калабалък" сакаш да се избута празника, но се налга да ида на един от тях, от немайкъде Наздраве и добра вечер

Наздраве, Преци!

Мечо

Коментар

Малка пауза докато се снабдя с нов обков за запазената стара дограма. Вчера лентяйствах, а привечер запихме стари казармени другари и дразнихме други такива отдалеч в късни часове. Още ми се увърта главъта. Май почивката и утре ще ме хване. Само за да те разстроя и да седиш тъжна до прозореца със самоукора, че наричанията ти вече не фащат. Похабена, овехтяла вещерка си ти. Наздраве за старите одеяла, с кои си завиваме краката!
                              Пак ще си говорим, кога дойдат да ти натъманят дограмата. Свят ще ти се завие, сам ще се чувиш как си се в тоз филм вкарал /да викаш на КАКА, че е овехтяла/.
                              Наздраве, мрънкало!
                              Мечо

Коментар

• Ще вали, някои ще са до канелката, други до прозореца, трети до възглавката. А аз ще си пусна музичка. Ето една от любимките:

Germaine Tailleferre - Arabesque per Clarinetto e Pianoforte
                                https://www.youtube.com/watch?v=OXPwMreiJqk
                                Tailleferre Arabesque
                                https://www.youtube.com/watch?v=eFBZZxcXz9Q
                                Germaine Tailleferre - Guitare ---- Otto Tolonen, guitar
                                https://www.youtube.com/watch?v=QUV_gmpO5f0
                                Germaine Tailleferre (Groupe de six)
                                https://www.youtube.com/watch?v=OFSM0WMgWFI
                                Germaine Tailleferre - Bretagne
                                https://www.youtube.com/watch?v=KZwZBg6yoyM
                                Germaine Tailleferre: Lavandin de Haute-Provence (lute and uke)
                                https://www.youtube.com/watch?v=wskVCY_M1MQ

Коментар

Working...
                                X