IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Абе верно напоследък се е понапълнил шкафа - доста басове спечелих, а и покрай празниците бая бутилки получих, та си висят.
    Малко се пие в тая държава
    Значи, купоня на 16.03 ще е велик.
    Наздраве, хаджи!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

На теб шти подрежем крилцата. И хайдушките мустаки.
      Зодия "ТелИ" - рови с копито и го хвърля връз гърба си.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

Е, ний ще се задоволим с пиячка от барчето ти. Все пак стана ханджия. Требва се отчетеш.
        Абе верно напоследък се е понапълнил шкафа - доста басове спечелих, а и покрай празниците бая бутилки получих, та си висят.
        Малко се пие в тая държава
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сензорите ти за звук и допир съвсем са се скапали. Нямам друго обяснение, поради което не чуваш пърхането и не усещаш полъха на крилцата, които никнат от лопатките ми.
          Наздраве!

П.П. Бързам да попаря илюзиите на част от тук пиещите - хабитусът ми изключва участие в ревютата на Victoria's Secret.
          На теб шти подрежем крилцата. И хайдушките мустаки.

Коментар

Няма пиячка от тям, Леля, зле са откъм алкохол, само фурмите им са хубави, другото е тегава история. Но пък имат история, и от каква! Обаче много са си повярвали с това за богоизбрания народ...
            Е, ний ще се задоволим с пиячка от барчето ти. Все пак стана ханджия. Требва се отчетеш.

Коментар

Няма пиячка от тям, Леля, зле са откъм алкохол, само фурмите им са хубави, другото е тегава история. Но пък имат история, и от каква! Обаче много са си повярвали с това за богоизбрания народ...

Вярно е, че много си вярват

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Добра нощ, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=hVN9ckrREWY

пп. Грую, пиячка за армаган, носиш ли ни ?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Тц..леко прединфарктно състояние.....

Приятен ден !

пп Слънцето грее, фтичките зачуруликаха, фчеличките ще се появят, пролетта идва...споко...
                  Ще споделиш ли името на дамата или поне никнейма й?

Приятен ден и на теб!
                  Мечо

Коментар

Тежък пристъп на ергофобия. Не искам да те отчайвам, но ако си в напреднала фаза - лечение няма.
                    Наздраве!
                    Добро утро !

Тц..леко прединфарктно състояние.....

Приятен ден !

пп Слънцето грее, фтичките зачуруликаха, фчеличките ще се появят, пролетта идва...споко...

Коментар

Теб ште пратим да проучваш земното ядро. Там от де се възнасят стенания от Ада. Наздраве, дяволче рогато!
                      Сензорите ти за звук и допир съвсем са се скапали. Нямам друго обяснение, поради което не чуваш пърхането и не усещаш полъха на крилцата, които никнат от лопатките ми.
                      Наздраве!

П.П. Бързам да попаря илюзиите на част от тук пиещите - хабитусът ми изключва участие в ревютата на Victoria's Secret.
                      Мечо

Коментар

• Добра нощ, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=hVN9ckrREWY

пп. Грую, пиячка за армаган, носиш ли ни ?

Коментар

Добро утро !
                          Имам по- добро предложение...
                          Може ли да ги пращаш в Дивото, че нещо съм се повредил и дофтурите ми забраняват да боравя с мотиката....

пп Забраняват ми и пиенето, но за едно чукане все ще кажа Наздраве !
                          Дивото им е прекалено диво. Ще си окопаваш и ще си гониш селанките. Па дано ги стигнеш що на тая възраст.... Ама и да ги стигнеш....

Коментар

То, ако оставим на теб, може и на луната да ги пратиш такивата жени. Затова в коментара споменах мъжете със силен характер
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Теб ште пратим да проучваш земното ядро. Там от де се възнасят стенания от Ада. Наздраве, дяволче рогато!

Коментар

Добро утро !
                              Имам по- добро предложение...
                              Може ли да ги пращаш в Дивото, че нещо съм се повредил и дофтурите ми забраняват да боравя с мотиката....

пп Забраняват ми и пиенето, но за едно чукане все ще кажа Наздраве !
                              Тежък пристъп на ергофобия. Не искам да те отчайвам, но ако си в напреднала фаза - лечение няма.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Айде да ви кажа едно наздраве, че нали съм ви единствения хаджия, поради липсата на Хемил Туй Джерузалем е бая насрана работа - тъпканица, ръганица и пътя на Христос към кръста, който път е в... мюсюлманския квартал. Иначе Мъртво море е чудно, жалко, че след 60-70 години ще е съвсем мъртво, т.е. ще изчезне. Ейлат е много приятно градче, а това, с което ме спечели, е, че предлагат българско сирене, пишеше си го черно на бяло, като дори гръцката салата беше с българско сирене, а не с някаква си фета - срам за нас като българи, че не си ценим сиренето, а и не само него. Та наздраве и за много години - като видиш арабите и евреите ти стават една идея по-симпатични...
                                Last edited by Грую Груев; 25.02.2019, 21:07.

Коментар

Working...
                                X