IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! Невинна съм!
    .... Адашката и тя, с точилката ... И човекът какво му остава?! Да се надява на птички и пчелички

От момента, в който младото момиче усети различието между мъжа и жената и, когато почувства на практика СЪЗИДАТЕЛНАТА роля на мъжа /това е повече от съзидателна, та и до проникваща като ек - дори в гънките на мозъка ѝ..., както и във всички други подобни релефни образувания.../ ..., роля на мъжа, без когото нищо не може да се случи в тоя живот..., още в същият този миг - по незнайно каква логика - жената започва да инфантилизира Човека, да изказва открито пренебрежението си и да омаловажава открито ролята на мъжа, както и да го подлага на тормоз, сравнявайки го с детето, което няма представа за половите взаимоотношения в човешкия вид... Все птички и пчелички бълнувате!

На какво да се надява Човекът, с главно "Ч"? ИзнудвачКИ! Точно така: НЕВИННИ СТЕ /НЕВИННИ ИЗНУДВАЧКИ/.

Интересно, кога го чакате с точилката? Когато се връща - изморен /от работа - без да я уточняваме!/ в малките часове, ли? Не му вярвате, че ежедневно е натоварен?

В подобен момент, всеки, уважаващ себе си мъж, трябва да хване с едната ръка точилката, а с другата си ръка да Я шляпне по дупето, с думите: "Хайде, още ли не си се съблякла! Нали знаеш, че си следващата!"
    Last edited by безимeн; 28.02.2019, 23:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

може ...кайсиевата я иСпих ...щот беше малко и уж за гости , както обяви жената ... гроздова се намира ...ако има някой хептен закъсал , ше го спасявам ...
      Трябва организираш демонстрационна дегустация. Нали си сдружение, налага се да развиваш идеална дейност. Идеално напиване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти ли го учреди? Ето кой ще черпи.
        може ...кайсиевата я иСпих ...щот беше малко и уж за гости , както обяви жената ... гроздова се намира ...ако има някой хептен закъсал , ше го спасявам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
          Сружение "Българска домашна ракия"...
          Ти ли го учреди? Ето кой ще черпи.

Коментар

• Сружение "Българска домашна ракия"...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, може да се каже, че с 4i40 имам най-дългата и непрекъсната виртуална комуникация във форума. Вярно е, че в началото моята еманципираност по отношение използването на няколко вида огнестрелно оръжие и характера ми на противопехотна мина му идваха в повече. Само че, с годините той свикна, та затова не се налага да използвам изредените от теб лостове за тормоз. Още повече, че ми е обещал залез на далечен португалски плаж и разходка със сребриста арабска кобила

В този ред на мисли, аз съм по скоро заинтересована за доброто му здраве, а не да му вредя.

Наздраве, Lelq!

Ми анджък де ! За това не ви се мешам Ти и адашката с точилката, сте му достатъчни
              Наздраве, tnm!

Коментар

Добро утро! Невинна съм!
                Инсекта е прав! Ти разбъркваш казана и го тормозиш с игли и други разрешени и непозволени средства . Адашката и тя, с точилката ... И човекът какво му остава?! Да се надява на птички и пчелички
                Lelq, може да се каже, че с 4i40 имам най-дългата и непрекъсната виртуална комуникация във форума. Вярно е, че в началото моята еманципираност по отношение използването на няколко вида огнестрелно оръжие и характера ми на противопехотна мина му идваха в повече. Само че, с годините той свикна, та затова не се налага да използвам изредените от теб лостове за тормоз. Още повече, че ми е обещал залез на далечен португалски плаж и разходка със сребриста арабска кобила

В този ред на мисли, аз съм по-скоро заинтересована за доброто му здраве, а не да му вредя.

Наздраве, Lelq!

Last edited by tnm; 28.02.2019, 16:49.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Добро утро! Невинна съм!
                  Инсекта е прав! Ти разбъркваш казана и го тормозиш с игли и други разрешени и непозволени средства . Адашката и тя, с точилката ... И човекът какво му остава?! Да се надява на птички и пчелички
                  И аз това казвам, остана му само на пчелички и птички да се надява. От пчеличките мед да хапне, дано повдигне нещо. А пък птичките да го нацвъкат, като маркер, че моооже би все още става за нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро !

Да сте здрави !
                    Добро утро , 4i40 !

Коментар

• Добро утро !

Да сте здрави !

Коментар

Ако намекваш нещо за прединфарктното състояние на 4i40, държа дебело да подчертая, че нямам нищо общо. По-скоро вина за това имат леля или Lelq.
                        Наздраве!
                        Добро утро! Невинна съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Верно е че рия и фърлам на гърба си......... парички. А ти забъркваш некви големи каши и после дори не ги опитваш. По-зле си дори от Маша. А оня медведь Чичи едва издържа на импровизациите ти.
                          Ако намекваш нещо за прединфарктното състояние на 4i40, държа дебело да подчертая, че нямам нищо общо. По-скоро вина за това имат леля или Lelq.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добруууътрууу....

Коментар

• Добра нощ, Кръчма!
                              Ще пия едно червено и малко ще ви наруша тишината, дето се стеле в заведението Наздраве!

https://m.youtube.com/watch?v=bGPo1Nm66Rw

Коментар

Зодия "ТелИ" - рови с копито и го хвърля връз гърба си.
                                Наздраве!
                                Верно е че рия и фърлам на гърба си......... парички. А ти забъркваш некви големи каши и после дори не ги опитваш. По-зле си дори от Маша. А оня медведь Чичи едва издържа на импровизациите ти.

Коментар

Working...
                                X