Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Природата ме надарила с въображения и фантазия. И други неща.
Голям мерак да ме закараш в града на воеводите. Не ми харесва на Карандила. На теб позволено да се чувстваш там като у дома си - фенотип, манталитет и прочие. Ама мен не ме влече.
Наздраве и много поздрави да носиш на бай Ставри!Last edited by Trakatrak; 09.02.2022, 15:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Явно и у вас нема кой да точи ножовете. Вдлъбнат?! Големо въображение имаш. Това и при сем. Симпсън май не се среща. Но вероятно у вас огледалото е вдлъбнато. Тоалетното ти огледало. И се виждаш в него по-голяма, значима. Докато се лъзнеш у банята, разчекнеш се и се огледаш у локвичката на сифона. През решетка. Мама Мара чака такива каубойки като теб. Сливене, дано имаш сливова за твоите недоброволни гостенки. Наздраве, Дрънчекне!.
Голям мерак да ме закараш в града на воеводите. Не ми харесва на Карандила. На теб позволено да се чувстваш там като у дома си - фенотип, манталитет и прочие. Ама мен не ме влече.
Наздраве и много поздрави да носиш на бай Ставри!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм твърдяла, че си тъп. Минавала ми е по-скоро мисъл, че си вдлъбнат, ама това - само от време, на време. Не постоянно.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Гаааа... моите гости постоянно ме критикуват, че ми тъпи ножовете. Хич не обичам да точа. Но и ножовете ми повечето са афиф, щото много се порязвам, а с остри белите са по-големи. Преди време върхът на показалеца отиде и се възстанови за повече от пет години.
Значи тъп съм бил, а? Е, аз не настоявам да съм много остър. Но вместо тъп, казвай, че съм прост. По-комплексно е. Здраве да е!
П.п. А стотина зъба най-добре се вадят с ръжсясали клещи. Хем кървищата на фона на ръждата стоят по-експресивно, хем стозъбката може тетанус да фане.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Древната мъдрост твърди, ножовете в домакинството, съответстват на мъжа. Тъп нож - тъп мъж. Ако приложим съответната сентенция за Арахна, ще се получи, дето до ръждив керпеден - ръждиво Мрънкало, залиняло от 50 лета.
Наздраве!
Значи тъп съм бил, а? Е, аз не настоявам да съм много остър. Но вместо тъп, казвай, че съм прост. По-комплексно е. Здраве да е!
П.п. А стотина зъба най-добре се вадят с ръжсясали клещи. Хем кървищата на фона на ръждата стоят по-експресивно, хем стозъбката може тетанус да фане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Керпедена ръждив и се не вдижи от 50г, но ролетката показва 15 см....?
За кво, ич не знам....
Наздраве !
Наздраве!Last edited by tnm; 07.02.2022, 21:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сто зъба, ама на 4 реда - като бяла акула. Смееш ли да ме приближиш с тоз ръждив керпеден?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Керпедена ръждив и се не вдижи от 50г, но ролетката показва 15 см....?
За кво, ич не знам....
Наздраве !
Коментар
-
Освен че си стокрака, си и стозъба. Все пак за всичките ти зъби имам оправия - големия керпенден. Честито на печелившшите!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Знам, щото съм на върха. На хранителна пирамида. Не чуваш ли как ми тракат зъбките
Наздраве, Мрън!
- 1 like
Коментар
-
Знам, щото съм на върха. На хранителна пирамида. Не чуваш ли как ми тракат зъбките
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Откъде па да знаеш как е устроен върхът на пирамидата. Ти даже не си консултант, ами си кръчмарка в селото на пирамидалната администрация. И маман. Вероятно некое от момичетата ти се е фалило, щото некой водопроводчик му разправял, че има водопровод до върха. Това са легенди, да знаеш. Върхът си добива вода и енергия директно от окръжаващата среда, па дори и патици така се доставят кога прелитат. Но стига съм те открехвал. Стой си у селото и поглеждай свенливо към върха. Наздраве, Дрънша!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар