Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аха, искаш с Чичи заедно да си четете вестника.
Ся си представи, че на чичо му хареса вестника и предложи да четат " Война и мир "...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
"Минаха години", ама за теб, специално ще се абонирам и за "Трета възраст"
Трябва да сме в час с трепетите пенсионерски
Коментар
-
"Минаха години", ама за теб, специално ще се абонирам и за "Трета възраст"
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кой вестник ползваш ти? - "Добра домакиня" или "Кухня и градина"?
Коментар
-
Мисля , че ползване на препарати е прекалено. Нали вестник е достатъчен?
Наздраве, tnm!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Днес си промених мнението - само с вестник не е достатъчно. Пръскай със спрея, нека му е зле.
Коментар
-
С тази фантазия и това въображение, книги трябва да пишеш, а не да ми спамиш и тролиш у Кръчмата. Да съм се просълзяла, че и покрлоняла ...!?!?!? Мускулна треска на стомаха добих от смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
... вие па - като в деЦката градина! Ще те пръсна, защото и ти ме изпръска...
Ми - гледайте на нещата положително, де!Вижте сЯ: чичо и леля ще си имат близначета!
Мое - по форумски да ви поканят за кръстници! А вие - все като котката и кучето! Я да се сдобрявате, че чичо моЕ да извади 50 литраКА от дюлевата за кръщавката на близнаците!
И кажете какви имена сте избрали на децата /внимавайте - без имена, като: Издислав, Търпелин, Крачун, Ихтиандър, Анастасия-Шехерезада, Ния-Франческа, Мария-Беатрис, Mая-Естефания, Анабел-Дора, Ценцерушка, Нефертити, Салфетка, Стафида, Пътка, Марулка - това са все реално съществуващи имена на наши сънародници!/))
Замислям се над възможността за избор на името ЛелИна-Венеция, или обратно поднесено е с по-добро звучене? Предлагам и това да отпадне!
Да са здрави и щастливи младите - и още деца да си ... навъдят...))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Някога в Египет, са ползвали лютивото и за козметика - за да са по-червени и жизнени страните на лицето, веждите боядисвали в черно, под тях и до очите - зелено, а и имената им били благозвучни и не са звучали страно като сега, - Нефертити (красотата идва) Нефертари,(прекрасната възлюбена на богинята) Меритатон (Любима на Атон), Хатшепсут(Велика сред жените) Хатхор (Хоризонтът на Хор) Анхесенамон(животът на Амон) и т.н.
Наздраве, Преци!
П.П. Забрави да напишеш, че са бръснели косите си и са носели перукиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Мислех, че няма да забележиш поста ми... /а и той беше предназначен за друг съфорумник/...
Отговорът ми по изключение към теб: за твое сведение - аз не помня сънища, а благата вест /както я наричаш/ - извадих от прочетеното надолу и писано - мисля - пак от някаква леля..., но може и да не си ти..., лели - мнооооого...))
Като си така добър с изключенията и изваДките, да направя и аз . Няма да си сам , я . Забелязах ги и за това попитах. Понеже съм орентирана, реших, че явно съм трудна щом се налагат консултации . Само не знаех , че нещата са толко сложни (двойнствени) и напреднали, че чак до имената стигнахме, но човек винаги може да научи нещо ново, за положението си . От подходящ консултант
И си прав - лели мноооогоКаки - също! А па за баби да не говорим - с лопата да ги ринеш
пп. Ще пробвам препоръките с храната, макар картофки да мога да ям, но не всеки ден, а шкембе въобще не вкусвам , но не пречи да изям крехкото телешко в него! Виж за лазанята, нямам забележки!Благодаря !
Приятен ден!
Коментар
-
С тази фантазия и това въображение, книги трябва да пишеш, а не да ми спамиш и тролиш у Кръчмата. Да съм се просълзяла, че и покрлоняла ...!?!?!? Мускулна треска на стомаха добих от смях.Last edited by precakanoto; 13.04.2019, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъкмо допивам 20годишна ракия и остана 20 гр...
Начиии, пийте на воля и в "ограничено от горе" количество....
Наздраве !
Наздраве!Last edited by tnm; 13.04.2019, 09:57.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ще ти пръсна аз на теб от лютивия полицейски спрей. Да ми се просълзиш и поклониш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мисля , че ползване на препарати е прекалено. Нали вестник е достатъчен?
Наздраве, tnm!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар