IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не ме мами, а събира смелост
    Наздраве, Lelq!

П.П. Днес съм се малко разстроила. Един хамериканец от Хелзинкския комитет на бил строго порицал ( жителите на хабитата), дето не щем да си интегрираме братчедите. Ама не е казал дали да следваме техния светъл пример ( на хамериканеците) приложен при интегрирането на индианците, афроамериканеците и латиносите. Та ми е мъчно и трудно заспивам.
    Шти пратя приспивателно - чук за пържоли. Не прекалявай с приспиването. Че да не те изпържат.

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=LT1_zLv3SHg

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

ами аз като по- простичък пия домашен хамургски мискет ... без луксозен етикет ... Наздраве !
        на-здраве да ти е , тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Удоволстиве майна, - каквото ти е на сЪрце юнашко
          Мани, че го и отредактирах. Рекох си йезуитски - 'по-малкото зло'. Макар, че нали уж свобода на словото?!
          ами аз като по- простичък пия домашен хамбургски мискет ... без луксозен етикет ... Наздраве !
          Last edited by majnata; 14.04.2019, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

От златни ти уста право в Божиите уши ! Какво да те черпа ?
            Удоволстиве майна, - каквото ти е на сЪрце юнашко
            Мани, че го и отредактирах. Рекох си йезуитски - 'по-малкото зло'. Макар, че нали уж свобода на словото?!

ps. Добре де Рубла, извинявай, не се отнася до вас, не го приемайте лично. Вие сте готини и ви харесвам, Но имах предвид другите медии като цяло и принципно.
            Last edited by precakanoto; 14.04.2019, 13:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
              -уволних СЕО специалиста си...
              - И сега кво?
              - Ми сега като напиша идиот в GOOGLE името ми излиза на първо място!
              Интересна визитка! Ма, няма нищо, пиянките сме широко скроени

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тез от хелзинския комитет, по-добре да се изгонят с камъне и дърве, не от хабитата, но и извън държавата изобщо. )
                От златни ти уста право в Божиите уши ! Какво да те черпа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, Lelq!

П.П. Днес съм се малко разстроила. Един хамериканец от Хелзинкския комитет на бил строго порицал ( жителите на хабитата), дето не щем да си интегрираме братчедите. Ама не е казал дали да следваме техния светъл пример ( на хамериканеците) приложен при интегрирането на индианците, афроамериканеците и латиносите. Та ми е мъчно и трудно заспивам.
                  Тез от хелзинския комитет, по-добре да се изгонят с камъне и дърве, не от хабитата, но и извън държавата изобщо. И това дори за тяхно добро. Щото кога възстане роба или се опиянчи народа, както са казали Ботев и Вазов (които същите тез хезлински измекяри, искат да махат от литературата) та с една дума, когат се случи роба да се асоциира с народа (или обратното), да не стане така, че гаргите да разнасят зловонните хелзински карантии из безбройни чукари и дерета. Та недай си Боже хабитуващите стотици години из хабитатя да заявят че и те човеци, а не хъхряци (термин на Импето) Нали има блокада, как и защо са поднесли сега микрофоните на хезлинските...
                  Иначе наздраве за свободолюбивите хабитуващи!

Коментар

• -уволних СЕО специалиста си...
                    - И сега кво?
                    - Ми сега като напиша идиот в GOOGLE името ми излиза на първо място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С твоят вестник ще те бия! 4i40, чете "Дума", ходи по потник на плажа и мами tnm, че ще я води в Португалия. Ама тя е далеч и организацията изисква време
                      И стига се кри зад него , като прекалиш с паяжините
                      Наздраве, Lelq!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                        ... /няма да е - като да тръгнеш за Рим, а да стигнеш във Венеция/.... ))

...
                        Е то Венеция може да е за добро. Следващата седмица ще е католишкия Великден и кой знае каква сбирщина ще е у Рим и колко безопасно. А и нале древните са казали "всички пътища водят до Рим", т.е нема да избега, а и венеция е също точка от пътя. Всяко зло за добро
                        Last edited by precakanoto; 14.04.2019, 11:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ти чичо не го мисли! Сигурен съм, че би направил много по-добре от теб организацията! /няма да е - като да тръгнеш за Рим, а да стигнеш във Венеция/.... ))

Я му свирни /загатнИ, че искаш да ходиш в Португалия/ - още утре ще ти представи най-малко 10-на оферти...

Пък и - може ли да излизаш с подобни фантазии - че чичо мамел ТНМ??? Как не те беше срам да ѝ рушиш имиджа на горда балканджийка, на която - приживе ще поставят снагата до тая на Бачо ѝ Рачо /Ковача/!
                          Ааа, за това "Война и мир " - количеството.
                          Малко ме е срам .. Ама това, че той я мами, не значи , че тя е измамена

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С твоят вестник ще те бия! 4i40, чете "Дума", ходи по потник на плажа и мами tnm, че ще я води в Португалия. Ама тя е далеч и организацията изисква време
                            Ти чичо не го мисли! Сигурен съм, че би направил много по-добре от теб организацията! /няма да е - като да тръгнеш за Рим, а да стигнеш във Венеция/.... ))

Я му свирни /загатнИ, че искаш да ходиш в Португалия/ - още утре ще ти представи най-малко 10-на оферти...

Пък и - може ли да излизаш с подобни фантазии - че чичо мамел ТНМ??? Как не те беше срам да ѝ рушиш имиджа на горда балканджийка, на която - приживе ще поставят снагата до тая на Бачо ѝ Рачо /Ковача/!

Коментар

• Наздраве, Кръчма!

https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аха, искаш с Чичи заедно да си четете вестника.

Коментар

Working...
                                X