Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ами аз като по- простичък пия домашен хамургски мискет ... без луксозен етикет... Наздраве !
на-здраве да ти е
, тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеУдоволстиве майна, - каквото ти е на сЪрце юнашко
Мани, че го и отредактирах.Рекох си йезуитски - 'по-малкото зло'. Макар, че нали уж свобода на словото?!
... Наздраве !
Last edited by majnata; 14.04.2019, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
От златни ти уста право в Божиите уши ! Какво да те черпа ?
Мани, че го и отредактирах.Рекох си йезуитски - 'по-малкото зло'. Макар, че нали уж свобода на словото?!
ps. Добре де Рубла, извинявай, не се отнася до вас, не го приемайте лично. Вие сте готини и ви харесвам, Но имах предвид другите медии като цяло и принципно.Last edited by precakanoto; 14.04.2019, 13:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение-уволних СЕО специалиста си...
- И сега кво?
- Ми сега като напиша идиот в GOOGLE името ми излиза на първо място!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тез от хелзинския комитет, по-добре да се изгонят с камъне и дърве, не от хабитата, но и извън държавата изобщо. )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не ме мами, а събира смелост
Наздраве, Lelq!
П.П. Днес съм се малко разстроила. Един хамериканец от Хелзинкския комитет на бил строго порицал ( жителите на хабитата), дето не щем да си интегрираме братчедите. Ама не е казал дали да следваме техния светъл пример ( на хамериканеците) приложен при интегрирането на индианците, афроамериканеците и латиносите. Та ми е мъчно и трудно заспивам.Та недай си Боже хабитуващите стотици години из хабитатя да заявят че и те човеци, а не хъхряци (термин на Импето)
Нали има блокада, как и защо са поднесли сега микрофоните на хезлинските...
Иначе наздраве за свободолюбивите хабитуващи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
С твоят вестник ще те бия! 4i40, чете "Дума", ходи по потник на плажа и мами tnm, че ще я води в Португалия.Ама тя е далеч и организацията изисква време
И стига се кри зад него , като прекалиш с паяжините
Наздраве, Lelq!
П.П. Днес съм се малко разстроила. Един хамериканец от Хелзинкския комитет на бил строго порицал ( жителите на хабитата), дето не щем да си интегрираме братчедите. Ама не е казал дали да следваме техния светъл пример ( на хамериканеците) приложен при интегрирането на индианците, афроамериканеците и латиносите. Та ми е мъчно и трудно заспивам.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение... /няма да е - като да тръгнеш за Рим, а да стигнеш във Венеция/....))
...Last edited by precakanoto; 14.04.2019, 11:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти чичо не го мисли! Сигурен съм, че би направил много по-добре от теб организацията! /няма да е - като да тръгнеш за Рим, а да стигнеш във Венеция/....))
Я му свирни /загатнИ, че искаш да ходиш в Португалия/ - още утре ще ти представи най-малко 10-на оферти...
Пък и - може ли да излизаш с подобни фантазии - че чичо мамел ТНМ??? Как не те беше срам да ѝ рушиш имиджа на горда балканджийка, на която - приживе ще поставят снагата до тая на Бачо ѝ Рачо /Ковача/!Ааа, за това "Война и мир " - количеството.
Малко ме е срам .. Ама това, че той я мами, не значи , че тя е измамена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
С твоят вестник ще те бия! 4i40, чете "Дума", ходи по потник на плажа и мами tnm, че ще я води в Португалия.Ама тя е далеч и организацията изисква време
И стига се кри зад него , като прекалиш с паяжините))
Я му свирни /загатнИ, че искаш да ходиш в Португалия/ - още утре ще ти представи най-малко 10-на оферти...
Пък и - може ли да излизаш с подобни фантазии - че чичо мамел ТНМ??? Как не те беше срам да ѝ рушиш имиджа на горда балканджийка, на която - приживе ще поставят снагата до тая на Бачо ѝ Рачо /Ковача/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аха, искаш с Чичи заедно да си четете вестника.Ама тя е далеч и организацията изисква време
И стига се кри зад него , като прекалиш с паяжините
Коментар
Коментар