IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мастър не, неволята учи. Като в оная приказка за неволята дето я викали.Като каза за рибената супа, забрави директно ето : Земаш две пастърви изчистени от лидъл примерно, 1-2 глави лук, 1 лимон и подправки по избор ( сол, къри,копър и др. ) режеш на кръгчета или полукръгчета пълниш ги с лука и лимоните и овкусяваш. Завиваш всяка във фолио и меташ у фурната за около 40 мин до час макс.Вадиш и се наслаждаваш, бързо и лесно и само се готви у фурната.

Ае, че вече пак имаш да черпиш..
    Last edited by pepe1234; 02.05.2019, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Лелче, ти от какво се изхранваш? Разбрах пералня си купи вече, след некой ден да не кажеш купих си печка да и се радвам отстрани
      Ми от заведения за храна главно . Също полуфабрикати с подробно описание на приготвянето им . Лятото и пазарите са мойто време . Няколко моркова , зелка или диниииии. Ммм. И готово . Вкъщи с пържолки . Там грешка не може да стане . Върха на кулинарните ми изпълнения е една рибешка супа. От скоро
      Та , като мастер в това отношение и с грижа за ближния, може да подхвърляш нещо простичко Да не умре от глад леля

Коментар

• Лелче, ти от какво се изхранваш? Разбрах пералня си купи вече, след некой ден да не кажеш купих си печка да и се радвам отстрани
        Last edited by pepe1234; 02.05.2019, 17:09.

Коментар

Е що бе тоя дет ти препочръчах е по-добър от мен... не настоявай Пък и доколкото си спомням тука всички сте мастършефчета...
          Не всички

Коментар

• Ей ще земеш да си изпросиш едни спагети към наздравето значи, рецепта подобрявана могократно в студентските ми години, че се изхранвах само от спагети. Кво да правиш мое ли човек да откаже, кат така му поставят въроса ребром...

Коментар

Е що бе тоя дет ти препочръчах е по-добър от мен... не настоявай Пък и доколкото си спомням тука всички сте мастършефчета...
              Може да сме мастършефчета, но сме порядъчно мързеливи. А ти си работяга - затова те номинирам.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Мастършевчета , ама от отсрещната страна на масата

Коментар

• Е що бе тоя дет ти препочръчах е по-добър от мен... не настоявай Пък и доколкото си спомням тука всички сте мастършефчета...

Коментар

Тнм, не ме вкарвай във филми, трета работа не ми трябва. Инче готвенето ми се удава, и винаги ми се получава ама... много ме засили без предупреждение

https://youtu.be/XQS0zFyf-EM

ето ти готов готвач, но тябва да го гледаш цялото
                    Да не си се фалил насред цялата Кръчма, колко си добър в готвенето. Сега си носи последствията.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                      Бахти много сложно стана за едно ядене , пиене и еб...не , то требвало камериерки, готвачи и даже Сорос да забъркаме.
                      ЧЕ карам по старата схема на Слънчака с Рускините..
                      Уффф, сър Събев! Сърцето ми късаш, сълзите ми потекоха ... Зарад пусти разпоредби на Европейския съюз не мое се възползваш от иновациите и все старата песен трябва да я пееш. На нов глас
                      Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! Не стават така работите. Ще трябва да ви назначи - теб кат камериерка, а pepe1234 като готвач /може и на четири часа/ и да ви плаща осигуровките. Туристическите такси може да не ги плаща, стига общината на територията, на която се намира имота, да не е гласувала такивата приходи.
                        Наздраве, сър Събев!

П.П. Тоя документ за разход, що ти е!? Дан си намерил някоя, де да ти го осребри?
                        Тнм, не ме вкарвай във филми, трета работа не ми трябва. Инче готвенето ми се удава, и винаги ми се получава ама... много ме засили без предупреждение

https://youtu.be/XQS0zFyf-EM

ето ти готов готвач, но тябва да го гледаш цялото
                        Last edited by pepe1234; 02.05.2019, 15:24.

Коментар

• Дадох кръв и ни рекоха без пиене до довечера, така че отивам да спя, за да уплътня времето. На вас - наздраве, аз ще замезвам с русенско варено
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Бахти много сложно стана за едно ядене , пиене и еб...не , то требвало камериерки, готвачи и даже Сорос да забъркаме.
                            ЧЕ карам по старата схема на Слънчака с Рускините..

Коментар

Аз да попитам можеш ли да издадеш документ за разход, ако вземем да си наемем едни по - специални девойки и туй влиза ли като услуга за къщата за гости, сигурно требва да попитаме НАП
                              Ако са някои хубави ц****, може би може да се пише за запознаване с културните особености на малцинствата от района, мултикултуралистична активност за инклузивна диверсилизация на местното и глобално общество, примерно. Ще минете по европейски проекти и фондове. И бат Сорос нещо може да пусне под този шапка.
                              Last edited by mibova; 02.05.2019, 14:17.

Коментар

Нема се плашиш, просто че ти дойдем на гости на йедене и пиене, и готово спазил си процедурата за къща за гости.

Аз да попитам можеш ли да издадеш документ за разход, ако вземем да си наемем едни по - специални девойки и туй влиза ли като услуга за къщата за гости, сигурно требва да попитаме НАП
                                Тцъ! Не стават така работите. Ще трябва да ви назначи - теб кат камериерка, а pepe1234 като готвач /може и на четири часа/ и да ви плаща осигуровките. Туристическите такси може да не ги плаща, стига общината на територията, на която се намира имота, да не е гласувала такивата приходи.
                                Наздраве, сър Събев!

П.П. Тоя документ за разход, що ти е!? Дан си намерил някоя, де да ти го осребри?
                                Last edited by tnm; 02.05.2019, 14:59.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X