IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    П.П. Обзаложих се, че до седмица ще си покажеш рогата. Не знам дали изтика и толкова
    Сърце мъжко не трае.
    https://www.slovo.bg/showwork.php3?A...rkID=9&Level=1

"Но кажи какво да правя, кат си ме, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае"

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ооо, Татяна!
      Това е светъл образ на Пушкин в скептичната му поема "Евгений Онегин".
      Не се бъзикай с родителите, избрали таково име за дъщеря си, макар и не българско. Глупостта ходи по хората.

Коментар

• Така народе, ае почваме се - събота вечер https://youtu.be/QIF9f6vqP2M

наздраве на пиющете и танцующите.

Коментар

Рекох ти и пак ще се повторя - с това въображение и тая ти фантазия, вземи, та стани писатель. Макар че, то и да си историк бая въображение си трябва.
          Наздраве!

П.П. По-добре в спирт, отколкото забоден с карфица върху корковото табло
          Разбирам, че не щеш да си пеперудка. На хербарий. Ми, стой си в рома и ромчасвай. Който не иска да лети, той ще да плува. Унесен в спиртна забрава. Сама се фана на капана. Ооо, Татяна! Вече се обръщам официално към теб, щото си инвентаризиран експонат. С инвентарен № 00?. Честито! Да си здрава и нечуплива като буркан в моята колекция.

Коментар

Са, при наличие на Чичко Гугъл, едва ли някой ще ме пита какво е това.
            Гугълът е едно.
            Как га правиш ти?

То ест, не ни храни с мненията на гмежта - дай нещо от себе си, надали.
            Last edited by eta orel; 04.05.2019, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Са каката ви чека некой да я пита какво е това.
              Питайте, ако може - на коляно.

Аз знам, нищо особено.
              Са, при наличие на Чичко Гугъл, едва ли някой ще ме пита какво е това.

П.П. Обзаложих се, че до седмица ще си покажеш рогата. Не знам дали изтика и толкова
              Last edited by tnm; 04.05.2019, 21:30.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Днес готвих шакшука /яйца по арабски/, че стават бързо и не изискват някакви особени усилия. Почвам да се подготвям полека - лека за "лятната кухня"
                Наздраве!
                Са каката ви чека некой да я пита какво е това.
                Питайте, ако може - на коляно. Прави се на интересно.
                Питайте я, начешете ѝ кум плекса.
                Игра, батка!

Аз знам, нищо особено.

Но верно сега се запознавам с девисила.
                Last edited by eta orel; 04.05.2019, 21:26.

Коментар

• Наздраве за лятната кухня. И тези са се разготвили като вас, с размах

https://youtu.be/TtoZ6GRPGbo
                  Last edited by pepe1234; 04.05.2019, 21:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Много сте се разготвили днес, е са минах през китайчетата.Господ здраве да им дава

направо ми втръсна от агнешко напоследък.
                    Днес готвих шакшука /яйца по арабски/, че стават бързо и не изискват някакви особени усилия. Почвам да се подготвям полека - лека за "лятната кухня"
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мммне, на покер не ми върви картата. Но пък блъфът ми обичайно минава. Та ето, изблъфирах те и сега стоиш в буркана на рафта със спиртосаните екземпляри. За теб специално съм сложил ром, че да си доволна от средата. А сега помахай на Кръчмата от буркана и засучи мустак като пияна русалка. Ине си опирай гърдите в стъклото, че на пияндетата ще им изскочат очичките от орбитите. Наздраве Дрън-русалке!
                      Рекох ти и пак ще се повторя - с това въображение и тая ти фантазия, вземи, та стани писатель. Макар че, то и да си историк бая въображение си трябва.
                      Наздраве!

П.П. По-добре в спирт, отколкото забоден с карфица върху корковото табло
                      Мечо

Коментар

От де толку акъл у теб!? Не си споделял да си добър на покер
                        Наздраве!
                        Мммне, на покер не ми върви картата. Но пък блъфът ми обичайно минава. Та ето, изблъфирах те и сега стоиш в буркана на рафта със спиртосаните екземпляри. За теб специално съм сложил ром, че да си доволна от средата. А сега помахай на Кръчмата от буркана и засучи мустак като пияна русалка. Ине си опирай гърдите в стъклото, че на пияндетата ще им изскочат очичките от орбитите. Наздраве Дрън-русалке!

Коментар

• Още отсега знам вторника започва така https://youtu.be/K3vgNYtu8Kk

jetzt wird wieder in die haende gespuckt
                          wir steigern das bruttosozialprodukt !!!
                          Last edited by pepe1234; 04.05.2019, 22:28.

Коментар

• Ъхъ
                            Добра да е и прятна.

Утре след обед ще си отспиш и в понеделник - коя музика ше пуснеш?
                            Last edited by eta orel; 04.05.2019, 20:20.

Коментар

• Мдам, след няколко часа...

Иначе съм на кеф в добро позитивно настроение.днес бяхме голяма картинка с един приятел. На кафето пием мохито извадили сме си телефоните, че нямаше музика и познай. Двама чичаци си надънили валсове и пият мохито и пафкат цигарки и си приказват за живота. Ахахаха
                              Last edited by pepe1234; 04.05.2019, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Много сте се разготвили днес, е са минах през китайчетата.Господ здраве да им дава

направо ми втръсна от агнешко напоследък.
                                Тунайт пак ли си на работа?

Коментар

Working...
                                X