If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Излюпих се, направих кафе и влизам да си го пия.
tnm , щях да се задавя
В една друга тема , ми забраняват ограничения от всякъв род Мисля да съм босичка , да усетя росата ... Като се има предвид, че мъжете в Кръчмата, са малцинство , не знам що реши , че имам грозни помисли към тях :)
Другите точки мога да спазя
Наздраве, tnm!
Както си тананика един мазохист...:
Грозно ти мъчи ме....
Ходенето по росата не е привилегия на вещите. Всеки може да си направи една разходка и да се измие в росата, в която се е изкъпало слънцето
Напътствия и препоръки:
1. За секса и алкохола се разбрахме.
2. Задължително да имаш някаква бяла дреха върху себе си - може дори само чорапките ти да са бели
3. Червен вълнен конец вързан на лявата ръка. И още един, който ще завържеш на дърво или растение. Все пак влизаш във владенията на самодивите и трябва да ги умилостивиш.
4. Никакъв грим. Ако косата ти е дълга, да е прибрана /вързана или сплетена/.
5. Не трябва да си закусвала или пила кафе.
6. Никакви грозни помисли за мъжката част от клиентела на Кръчмата.
Наздраве, Lelq!
Добро утро, Кръчма!
Излюпих се, направих кафе и влизам да си го пия.
tnm , щях да се задавя
В една друга тема , ми забраняват ограничения от всякъв род Мисля да съм босичка , да усетя росата ... Като се има предвид, че мъжете в Кръчмата, са малцинство , не знам що реши , че имам грозни помисли към тях
Другите точки мога да спазя
Наздраве, tnm!
3. Червен вълнен конец вързан на лявата ръка. И още един, който ще завържеш на дърво или растение. Все пак влизаш във владенията на самодивите и трябва да ги умилостивиш.
Виждал съм хора, постоянно носещи такъв конец.
Каква е целта?
пп. tnm, реших, че ще е забавно да ходя боса по росата, чакаща изгрева нищо, че не съм от вещите. Може пък нещо да ми се открие Вече дори избрах и място. Вълшебно е и там времето спира. Отворена съм за препоръки и напътствия
Добро утро, Lelq!
Ходенето по росата не е привилегия на вещите. Всеки може да си направи една разходка и да се измие в росата, в която се е изкъпало слънцето
Напътствия и препоръки:
1. За секса и алкохола се разбрахме.
2. Задължително да имаш някаква бяла дреха върху себе си - може дори само чорапките ти да са бели
4. Никакъв грим. Ако косата ти е дълга, да е прибрана /вързана или сплетена/.
5. Не трябва да си закусвала или пила кафе.
6. Никакви грозни помисли за мъжката част от клиентела на Кръчмата.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
пп. tnm, реших, че ще е забавно да ходя боса по росата, чакаща изгрева нищо, че не съм от вещите. Може пък нещо да ми се открие Вече дори избрах и място. Вълшебно е и там времето спира. Отворена съм за препоръки и напътствия
Един базов "Пальот" (слим - по новому) през 1975 струваше 30 лева ,а млад инженер получаваше 150 лева.Т.е с една заплата можеше да си купи 5 часовника .През 2015 един струва вече 1000 кинта,а млад специалист почва с не повече от 600 лева.....Та колко часовника може да се вземат - не мога да пресметна?!
ПС:Имплантите Тракчо, са ако си до 25 - 30 години!Оттам нагоре организма ги отфърля като тапи на шампанско и жаалко за мангизите.
Ще трябва да се изследвам, пък и сега бързо се развива денталната технология. Не съм тръгнал още да разучавам възможностите.
Един базов "Пальот" (слим - по новому) през 1975 струваше 30 лева ,а млад инженер получаваше 150 лева.Т.е с една заплата можеше да си купи 5 часовника .През 2015 един струва вече 1000 кинта,а млад специалист почва с не повече от 600 лева.....Та колко часовника може да се вземат - не мога да пресметна?!
ПС:Имплантите Тракчо, са ако си до 25 - 30 години!Оттам нагоре организма ги отфърля като тапи на шампанско и жаалко за мангизите.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Има по-модерни методи, како от миналото столетие. Импланти, а дори се говори за зародиши, от които израстват нови зъбки. И Чиче с беззъбата усмивка могат да подмладят.
Коментар