Първоначално изпратено от eta orel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, що да не можем да седим под един покрив! Аз ще съм на партера, а ти на 18-ия етаж. И ще клатиш блока насам-натам.
Искаш ли партерът ти да се окаже под земята заради нечии расотки на18-ия етаж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дама - седнала в особена поза - силно изпъната напред, облегната на елегантната маса пред себе си... /имитация на лентяйска, морна, сънлива позиция на тялото/...
Хвърля кратки, бързи погледи, за да види дали е събрала достатъчно зрители зад себе си... Прашки... /правя аналогия с жена-"ловец".../
Някак, като че не ѝ се случва очакваното... /все пак впити панталонки, късичка блузка и прашки не се носят ежедневно/...
.................................................. ...........................
За да разведря обстановката, но не - за да уязвя дамата пред другите, а също - и да покажа /очакван/ интерес, приближавам...
Питам я дали са удобни прашките, които са смело над талията, някак почти на гърба ѝ, а и дали не ѝ стягат под... мишниците...
Сърдечна, непринудена усмивка /разговорът ни - тип надприказване - е на "ви"!
Удобни били /прашките/!/многоточие/
То, това килоти - щом стягат под мишниците .
пп. Като се замисля и ще стягат и ще се овъртат много ... Прашките пък, неудобни ... Голичко, най - добре?Last edited by Lelq; 11.06.2019, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ъхъ ...и кат доде "момента" ...те прашките два размера по малки станали ...
Та затова ли прашките умаляват на девойките? И там сливката започва да се показва случайно при некой разкрач?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, бре!!!! Нали знаеш, че с теб под един покрив не моем издържа /освен у Кръчмата, щот там сме в опиянение/. Седи си кротко, не смятам да ти нарушавам спокойствието.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тия отзаде, не ги мисли. Да се оправят и дагледат напредеОсвен, ако друго не те притеснява
https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
Коментар
-
Мами?! А разправя, че има от пиле мляко! Тц, тц ...
Коментар
-
Сигурно ще съжалявам, ама не мога да не попитам, ти кога му бърка в гащите, та знаеш, че не носи?
Всичо е пинизи и чупки в кръста
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Ша го изядат молците дока чака, ръси нафталин
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Наздраве, Пепе, тъкмо си сипах от твоето
За прашките - на 100% за, аз имам една теория, че жена без прашки за нищо не става в сексуален аспект. По възможност прашките да са безшевни, тип Армани и Келвин Клайн (в севън секъндс са най-добрите), а за сутиените нямам претенции, стига да са без дантели и от естетически красива и приятна на допир материя
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПитам я дали са удобни прашките, които са смело над талията, някак почти на гърба ѝ, а и дали не ѝ стягат под... мишниците...
Ай тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Наздраве, Пепе, тъкмо си сипах от твоето
За прашките - на 100% за, аз имам една теория, че жена без прашки за нищо не става в сексуален аспект. По възможност прашките да са безшевни, тип Армани и Келвин Клайн (в севън секъндс са най-добрите), а за сутиените нямам претенции, стига да са без дантели и от естетически красива и приятна на допир материя
Наздраве!
Дама - седнала в особена поза - силно изпъната напред, облегната на елегантната маса пред себе си... /имитация на лентяйска, морна, сънлива позиция на тялото/...
Хвърля кратки, бързи погледи, за да види дали е събрала достатъчно зрители зад себе си... Прашки... /правя аналогия с жена-"ловец".../
Някак, като че не ѝ се случва очакваното... /все пак впити панталонки, късичка блузка и прашки не се носят ежедневно/...
.................................................. ...........................
За да разведря обстановката, но не - за да уязвя дамата пред другите, а също - и да покажа /очакван/ интерес, приближавам...
Питам я дали са удобни прашките, които са смело над талията, някак почти на гърба ѝ, а и дали не ѝ стягат под... мишниците...
Сърдечна, непринудена усмивка /разговорът ни - тип надприказване - е на "ви"!
Удобни били /прашките/!/многоточие/
Коментар
-
Назраве груйчи, да ти е сладко. Както казва една немска поговорка: Дългът от облог е дълг на честта☺ Wettschulden sind Ehrenschulden ☺
Изглежда, че вкусовете ни се припокриват. Ще търсим азиатки с прашкиLast edited by pepe1234; 11.06.2019, 20:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Никъде. Стои си на мястото в скрина и чака момента, когато ще влезе в употреба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПак ли зациклихте, бельо... да изчерпя темата само сутиени с предно закопчаване и прашки...
https://youtu.be/sq_x9_4GAJA
и малко яка музика да проветрите главите
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар