If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Алооу, чуденеций!!! Аз да не съм ти някоя чужденецийка!? Може да имам пищни форми, ама държа едни и същи кила от години. Дори за цялата бременност с кльощавия качих само 8 кила - три кила и половина дети, четири кила плацента и околоплодни води и на излизане от родилния бях с вталена рокля.
Наздраве!
ми че ти си обла отсекъде бе ...кви прашки , кви пет льова ...
Алооу, чуденеций!!! Аз да не съм ти някоя чужденецийка!? Може да имам пищни форми, ама държа едни и същи кила от години. Дори за цялата бременност с кльощавия качих само 8 кила - три кила и половина дети, четири кила плацента и околоплодни води и на излизане от родилния бях с вталена рокля.
Наздраве!
Явно паралелно мозъчето ти се свило за компенсация. Наздраве, Дрън-акълке!
ъхъ ...и кат доде "момента" ...те прашките два размера по малки станали ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тцъ! Не мое с нафталин. Вземе се тръшне и Арахната /нали е паяк/ и после да вървя да се оправдавам пред цялата Кръчма, дето съм произвела битова злополука
Наздраве!
Слагай лавандула. Тамън повдига либидото, ще рече, ищаха. А Чиче му вика мерак. Мерак без праг.
Тцъ! Не мое с нафталин. Вземе се тръшне и Арахната /нали е паяк/ и после да вървя да се оправдавам пред цялата Кръчма, дето съм произвела битова злополука
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Даааа, блокът ще се слегне и от партер ще се окажа на сутерен. Скъпо излиза да си под един покрив с Кака.
Но при земетресение масата на кака ти на осъмнайстия етаж ще е добавъчна инертна устойчивост, сдвоена с инертността на Земята при вкопаните основи. Така блокът ще се криви само по средата, щото инертността на Земята долу и на кака ти горе няма да позволява друго.
Коментар