IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Ааа!
    Половин нощ няма да мога да спя!
    А през другата половина вероятно си се будел на три часа
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ. Един размер в повече в сутиена.
      Ааа!
      Половин нощ няма да мога да спя!

Коментар

Не.
        Направи сметка и виж, че е излязла с половин килограм в повече от родилния дом.
        Придобита хидроцефалия?

Тцъ. Един размер в повече в сутиена.
        Мечо

Коментар

Не понасям аромата на тази китка. Ще трябва да се оправяш без афродизиаци.
          Наздраве, Мрънкало!
          Ако на него му действа и те направи да умиргаш, ше забравиш и нос, и миризма, и всичко, освен огъня, който ще ти вкарва.

Коментар

Алооу, чуденеций!!! Аз да не съм ти някоя чужденецийка!? Може да имам пищни форми, ама държа едни и същи кила от години. Дори за цялата бременност с кльощавия качих само 8 кила - три кила и половина дети, четири кила плацента и околоплодни води и на излизане от родилния бях с вталена рокля.
            Наздраве!
            ми че ти си обла отсекъде бе ...кви прашки , кви пет льова ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Явно паралелно мозъчето ти се свило за компенсация. Наздраве, Дрън-акълке!
              Не.
              Направи сметка и виж, че е излязла с половин килограм в повече от родилния дом.
              Придобита хидроцефалия?

Коментар

Слагай лавандула. Тамън повдига либидото, ще рече, ищаха. А Чиче му вика мерак. Мерак без праг.
                Не понасям аромата на тази китка. Ще трябва да се оправяш без афродизиаци.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Алооу, чуденеций!!! Аз да не съм ти някоя чужденецийка!? Може да имам пищни форми, ама държа едни и същи кила от години. Дори за цялата бременност с кльощавия качих само 8 кила - три кила и половина дети, четири кила плацента и околоплодни води и на излизане от родилния бях с вталена рокля.
                  Наздраве!
                  Явно паралелно мозъчето ти се свило за компенсация. Наздраве, Дрън-акълке!

Коментар

Е, що да не можем да седим под един покрив! Аз ще съм на партера, а ти на 18-ия етаж. И ще клатиш блока насам-натам.
                    Болен тоз народ, болен. Дей таз психиатрия с 18 етажа?
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

ъхъ ...и кат доде "момента" ...те прашките два размера по малки станали ...
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Тцъ! Не мое с нафталин. Вземе се тръшне и Арахната /нали е паяк/ и после да вървя да се оправдавам пред цялата Кръчма, дето съм произвела битова злополука
                        Наздраве!
                        Слагай лавандула. Тамън повдига либидото, ще рече, ищаха. А Чиче му вика мерак. Мерак без праг.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Ша го изядат молците дока чака, ръси нафталин
                          Тцъ! Не мое с нафталин. Вземе се тръшне и Арахната /нали е паяк/ и после да вървя да се оправдавам пред цялата Кръчма, дето съм произвела битова злополука
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Даааа, блокът ще се слегне и от партер ще се окажа на сутерен. Скъпо излиза да си под един покрив с Кака.
                            Но при земетресение масата на кака ти на осъмнайстия етаж ще е добавъчна инертна устойчивост, сдвоена с инертността на Земята при вкопаните основи. Така блокът ще се криви само по средата, щото инертността на Земята долу и на кака ти горе няма да позволява друго.

Коментар

Премисли пак.
                              Искаш ли партерът ти да се окаже под земята заради нечии расотки на18-ия етаж?
                              Даааа, блокът ще се слегне и от партер ще се окажа на сутерен. Скъпо излиза да си под един покрив с Кака.

Коментар

Е, що да не можем да седим под един покрив! Аз ще съм на партера, а ти на 18-ия етаж. И ще клатиш блока насам-натам.
                                Премисли пак.
                                Искаш ли партерът ти да се окаже под земята заради нечии расотки на18-ия етаж?

Коментар

Working...
                                X