IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кака е будала, гледа етикета. Вътре глей кво има, вътре. Там е сърцевината на рахата. Това е отлежал в прахта коняк от твойто детство. Отпиваш и се връщаш право в него. Наздраве, Дрънбудале!
    Бонжур, ва, Мръни!
    Изяде ли агнешката плешка, че да се обади подаграта?
    Надявам се, зелената салата е разбутала язвата.
    Наздраве. Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сега и Слънчев удар се опитваш да ми пробуташ. Остави! Кака не моеш я прилъга с някво бренди.
      Наздраве, Мрън!
      Кака е будала, гледа етикета. Вътре глей кво има, вътре. Там е сърцевината на рахата. Това е отлежал в прахта коняк от твойто детство. Отпиваш и се връщаш право в него. Наздраве, Дрънбудале!

Коментар

Той, Сандо, на Съни бийч е ходил, що не и на Мадара. Щял да прави Слънчева Александрия, ма гърците от Месембрия му краднали сандалите. Та се отклонил чак към Нил. Наздраве, Дрънгюпче!

Сега и Слънчев удар се опитваш да ми пробуташ. Остави! Кака не моеш я прилъга с някво бренди.
        Наздраве, Мрън!
        Мечо

Коментар

А Сашето и у Мадара ли е ходил? Те там скали с около 200 метра денивелация - коняк му не трябва на човек, да му се завърти главата. Кога тръгне да се катери и стигне до платото.
          Наздраве, Мрън!
          Той, Сандо, на Съни бийч е ходил, що не и на Мадара. Щял да прави Слънчева Александрия, ма гърците от Месембрия му краднали сандалите. Та се отклонил чак към Нил. Наздраве, Дрънгюпче!

Коментар

Добре де, нема се пазарим, само ще се надлъгваме. Ето качествен фенски (има бая фенове) коняк от запазения регион на коня на Сандо Макето. Ходи докажи, че не е оттам. И че не бива да се нарича коня-к. Влизай у бутилката. С все сламата. Да ти боцка на задника дорде се спиртосваш. Наздраве, Дрънсламке!

А Сашето и у Мадара ли е ходил? Те там скали с около 200 метра денивелация - коняк му не трябва на човек, да му се завърти главата. Кога тръгне да се катери и стигне до платото.
            Наздраве, Мрън!
            Мечо

Коментар

Наборът по-скоро твой. Или на 4i40. Някъде +/- три лазерника.
              Това питие ми е също отвратително и едва ли ще ме консервира. Търси качествен френски коняк за качествена Кака!
              Наздраве, Мрънкало!
              Добре де, нема се пазарим, само ще се надлъгваме. Ето качествен фенски (има бая фенове) коняк от запазения регион на коня на Сандо Макето. Ходи докажи, че не е оттам. И че не бива да се нарича коня-к. Влизай у бутилката. С все сламата. Да ти боцка на задника дорде се спиртосваш. Наздраве, Дрънсламке!

Коментар

Да не би в ром да са го спиртосали, мила Коби? Ще ти се. Но щом съ дърпаш от водчицата и се мангъриш като епидемиолог пред Ковид 22, ще те консервираме ретро с мастичка твой набор. Дано ти хареса от първата глътка, а не едва когато вече прогизнеш от тоз еликсир. Наздраве, Дръноблаче!

Наборът по-скоро твой. Или на 4i40. Някъде +/- три лазерника.
                Това питие ми е също отвратително и едва ли ще ме консервира. Търси качествен френски коняк за качествена Кака!
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Мръни, къде с тръгна с таз бутилчица!? За мен ще ти трябва кадус, сърДце. И пак ти реквам - мани я тая водка. Искам да съм кат адмирал Нелсън, кога са го транспортирали от Трафалгар към Лондон.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Да не би в ром да са го спиртосали, мила Коби? Ще ти се. Но щом съ дърпаш от водчицата и се мангъриш като епидемиолог пред Ковид 22, ще те консервираме ретро с мастичка твой набор. Дано ти хареса от първата глътка, а не едва когато вече прогизнеш от тоз еликсир. Наздраве, Дръноблаче!

Коментар

Специална рецепта като за теб. Нема те игнорираме и депресираме. Днес купих от Лидл едно литро водка "Зельоная марка" и почвам те дебна, те напъхам вътре. Хубава е водката. Охарчих се зарад теб. Оценявай го! Наздраве, Дрънводочка!

Мръни, къде с тръгна с таз бутилчица!? За мен ще ти трябва кадус, сърДце. И пак ти реквам - мани я тая водка. Искам да съм кат адмирал Нелсън, кога са го транспортирали от Трафалгар към Лондон.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Това някъв ужасТ. Не стига, че спиртосани, ами спиртът - чиста водка. Умиргаш два пъти.
                      Наздраве, Мрън!
                      Специална рецепта като за теб. Нема те игнорираме и депресираме. Днес купих от Лидл едно литро водка "Зельоная марка" и почвам те дебна, те напъхам вътре. Хубава е водката. Охарчих се зарад теб. Оценявай го! Наздраве, Дрънводочка!

Коментар

Издояват те, та да те затворят в бутилка с водка. Все пак да не натровиш леко водката. Ще станеш спиртен сувенир. Наздраве, Дрънсувенирче!

Това някъв ужасТ. Не стига, че спиртосани, ами спиртът - чиста водка. Умиргаш два пъти.
                        Наздраве, Мрън!
                        Мечо

Коментар

Това тук Кръчма! Ней серпентариум.
                          Наздраве, Мрън!
                          Издояват те, та да те затворят в бутилка с водка. Все пак да не натровиш леко водката. Ще станеш спиртен сувенир. Наздраве, Дрънсувенирче!

Коментар

Ще ти организирам доилня за отровата. Все пак елитен екземпляр. Наздраве, Дрънкоби!

Това тук Кръчма! Ней серпентариум.
                            Наздраве, Мрън!
                            Мечо

Коментар

• Един пич всяка вечер сядал в кръчмата и си поръчвал по три ракии - и ги изпивал!
                              Една вечер сервитьорката го попитала:
                              - Господине, това някакъв ритуал ли е?
                              - Не! В казармата бяхме трима големи приятели и се заклехме който седне да пие, да пие и за другите двама!
                              Сервитьорката редовно му носела по три ракии. Една вечер пак му носи три ракии, но той:
                              - Едната ракия я върнете!
                              - Защо? Да не е починал някой от приятелите ви?
                              - Не! Аз отказах пиенето!...

Коментар

Ба, отлитат. Кавалерите ме приемат като субект сал когато забравя сутрин си изцедя отровата от резците. Отдавам го на страх някакъв.
                                Наздраве, Мръни!
                                Ще ти организирам доилня за отровата. Все пак елитен екземпляр. Наздраве, Дрънкоби!

Коментар

Working...
                                X