IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Под непълноправен член разбирам страдалеца с лопатата. Как ще би пълноправен, като той копа, а она му дава ценни указания. Колкото до псето, то е царя на къщата, защото макар и малко, вече знае как да ядоса стъпанката, като се фърли у некоя локва и после тържествено се изтръска нейде около ней. Па нека му вика и протестира, тя е хем подчинена човешка твар, хем женска. Трябва да го разхожда, забавлява, храни, пои и да го води по кучешки женски. Що вече възмъжава. Наздраве, Дрънжено!
    Копа, щото му се копа. Коя е Кака, че да отнема изконното право на чистокръвен 50% чужденеции да извършва действия с правата лопата, къде при него се явяват под формата на безусловен рефлекс!?
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !
      Изпитвам лек шок от работното място.....
      Тва празниците, съчетани с малко отпуска, действат негативно за трудовия процес...Гледам негативно и с леко пренебрежение на трупащите се задачи в списъка.....Най- добре свършената работа е отложената такава....
      Спорен ден !
      Наздраве !
      Маняна, Чиче. А днес сиеста след фиестата. Постели си шлиферчето на бюрото и се завий с фикуса. И да сънуваш Кака в целата й прелест кога е само по каишка... за злия пес. Пък он я души и налита да оближе. Сънувай, че си пес покрай Кака, а тя те гали, гали, гали само по сандали. Тия празници как затормозяват човек!

Коментар

• Добро утро !
        Изпитвам лек шок от работното място.....
        Тва празниците, съчетани с малко отпуска, действат негативно за трудовия процес...Гледам негативно и с леко пренебрежение на трупащите се задачи в списъка.....Най- добре свършената работа е отложената такава....
        Спорен ден !
        Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съм държала инструмента, но за кратко. Мерки против уртикарията вземам.
          Наздраве, Мрънкало!

Проклетото псе не пие. Оставаше и на ракията да ми се намеси.
          Под непълноправен член разбирам страдалеца с лопатата. Как ще би пълноправен, като той копа, а она му дава ценни указания. Колкото до псето, то е царя на къщата, защото макар и малко, вече знае как да ядоса стъпанката, като се фърли у некоя локва и после тържествено се изтръска нейде около ней. Па нека му вика и протестира, тя е хем подчинена човешка твар, хем женска. Трябва да го разхожда, забавлява, храни, пои и да го води по кучешки женски. Що вече възмъжава. Наздраве, Дрънжено!

Коментар

Си държала инструмента?! На Първи май?! Нееее!!! Това сигурно за да можеш вечерта да имаш оправдание да изпиеш на непълноправния член ракията. Празнувайте, празнувайте, нека има Празник на труда дори за мърдата от сянката под габъра. Наздраве, Дръни!

Съм държала инструмента, но за кратко. Мерки против уртикарията вземам.
            Наздраве, Мрънкало!

Проклетото псе не пие. Оставаше и на ракията да ми се намеси.
            Мечо

Коментар

У хабитатят ромите кът. Административното ръководство на територията веке няколко мандата се опитват да ги интродуцират, ама среща трудности. А местни почти си нямаме.
              Наздраве, Мръни!

По-едрата 1/3-та ме поведе към железарията и един час избира лопата. Тази лека, на оная сапът не бил в ред ... Капризи!
              Накрая избра някакво шумадийско сечиво, което за таз цена най-малкото трябва само да копа. И доверие ми гласува - да го държа, докато размества другия инструментариум в багажника, че да му направи място.
              Става за подпиране, сапът носи на тежест. Сал му викам да по-едрата 1/3-та да се позабърза, че алергичен обрив получих от съприкосновението с оръдието на труда. Народът на паркинга се покъса от смях.
              Си държала инструмента?! На Първи май?! Нееее!!! Това сигурно за да можеш вечерта да имаш оправдание да изпиеш на непълноправния член ракията. Празнувайте, празнувайте, нека има Празник на труда дори за мърдата от сянката под габъра. Наздраве, Дръни!

Коментар

Язека съм в мъчително полухапване, за да компенсирам петте кила, дето ги насложих по Великдена. Така че нито празнувам, нито хоро играя. А за лопатата си признай, че я продаде на трудолюбиви роми срещу шише ракия. Това за всеки случай, да не би да ти дойде ищах за копане покрай празника на копането. Здраве да е!
                У хабитатят ромите кът. Административното ръководство на територията веке няколко мандата се опитват да ги интродуцират, ама среща трудности. А местни почти си нямаме.
                Наздраве, Мръни!

По-едрата 1/3-та ме поведе към железарията и един час избира лопата. Тази лека, на оная сапът не бил в ред ... Капризи!
                Накрая избра някакво шумадийско сечиво, което за таз цена най-малкото трябва само да копа. И доверие ми гласува - да го държа, докато размества другия инструментариум в багажника, че да му направи място.
                Става за подпиране, сапът носи на тежест. Сал му викам да по-едрата 1/3-та да се позабърза, че алергичен обрив получих от съприкосновението с оръдието на труда. Народът на паркинга се покъса от смях.
                Last edited by tnm; 01.05.2022, 20:13.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

е с кво да заровят имането, ОТКРАДНАТОТО имане?
                  Аман от туй агнешко, едвам дишам
                  Днес пържоли свински, кюфтета, обилно салата. Ракия, па после малко винце, ама бяло. Не ме влече вече нещо червеното.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Честит 1-ви май на трудолюбивите / 4i40, lelq, хаджи Грую и прочие знайни и незнайни труженици/!
                    Ние с Арахната тихомълком ще се промъкнем и ще изяден яденето и ще изпием пиенето на празнуващите. Щото и ние с него празнуваме.
                    Наздраве!

Онзи ден голям смях! Да вземат да влязат в двора на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието и да му откраднат правата лопата. И това у хабитатя, ней у Чужденеция. Накъде тръгна тоз свят...!?
                    Язека съм в мъчително полухапване, за да компенсирам петте кила, дето ги насложих по Великдена. Така че нито празнувам, нито хоро играя. А за лопатата си признай, че я продаде на трудолюбиви роми срещу шише ракия. Това за всеки случай, да не би да ти дойде ищах за копане покрай празника на копането. Здраве да е!

Коментар

Честит 1-ви май на трудолюбивите / 4i40, lelq, хаджи Грую и прочие знайни и незнайни труженици/!
                      Ние с Арахната тихомълком ще се промъкнем и ще изяден яденето и ще изпием пиенето на празнуващите. Щото и ние с него празнуваме.
                      Наздраве!

Онзи ден голям смях! Да вземат да влязат в двора на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието и да му откраднат правата лопата. И това у хабитатя, ней у Чужденеция. Накъде тръгна тоз свят...!?
                      е с кво да заровят имането, ОТКРАДНАТОТО имане?
                      Аман от туй агнешко, едвам дишам
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Честит 1-ви май на трудолюбивите / 4i40, lelq, хаджи Грую и прочие знайни и незнайни труженици/!
                        Наздраве!

Мечо

Коментар

Вижда му се краят на вашто самодоволство. Прогресът ще освети и тоз затънтен край. Ще разгони вампирките и юродивите. Ще ги натика у тунеля, да ги гонат трансконтиненталните камиони. Наздраве, Дръндо!
                          Томиту у девета глуха. Проектът ще се отложи във времето - за неопределено време
                          Наздраве, Мрън!

Пускай кепенците, че колежките от Скандинавията празнуват. Дан те налазят и да те довършат, предвид крехкия ти здравен статус.
                          Мечо

Коментар

Намерил с какво да ме плашиш. Идейният проект за тунеля ти набор /1897 година/, от тогава що вода е изтекла по Янтра, ама реализация на терен - йок. Затова вековната дейност на родата процъфтява, постъпленията регулярни - народът доброзорно периодически внася бач. Не се оплаквам.
                            Наздраве, Мрън!
                            Вижда му се краят на вашто самодоволство. Прогресът ще освети и тоз затънтен край. Ще разгони вампирките и юродивите. Ще ги натика у тунеля, да ги гонат трансконтиненталните камиони. Наздраве, Дръндо!

Коментар

Како, къдя са загуби? Тамън се бях възрадвал, че са те объркали по габровско пияндурски с вакло бело ягънце и ти се завръщаш в кръчмето като черна веща душица да ни мъчиш по поръчките и приключване на сметките. Не се безпокой за мен, ми си глей балканските неволи, що ще ви строят тунел и ще намалее гювечът по прохода. Ще ти подсекат приходите, както и еднокраката къщичка. Ще станеш пропаднала бабичка с китка чесън зад уше и червен конец вързан на носле. Ако все още имаш такова. Голема излагация! Наздраве, Дрънриномет!
                              Намерил с какво да ме плашиш. Идейният проект за тунеля ти набор /1897 година/, от тогава що вода е изтекла по Янтра, ама реализация на терен - йок. Затова вековната дейност на родата процъфтява, постъпленията регулярни - народът доброзорно периодически внася бач. Не се оплаквам.
                              Наздраве, Мрън!
                              Мечо

Коментар

Бонжур, ва, Мръни!
                                Изяде ли агнешката плешка, че да се обади подаграта?
                                Надявам се, зелената салата е разбутала язвата.
                                Наздраве. Мрънкало!
                                Како, къдя са загуби? Тамън се бях възрадвал, че са те объркали по габровско пияндурски с вакло бело ягънце и ти се завръщаш в кръчмето като черна веща душица да ни мъчиш по поръчките и приключване на сметките. Не се безпокой за мен, ми си глей балканските неволи, що ще ви строят тунел и ще намалее гювечът по прохода. Ще ти подсекат приходите, както и еднокраката къщичка. Ще станеш пропаднала бабичка с китка чесън зад уше и червен конец вързан на носле. Ако все още имаш такова. Голема излагация! Наздраве, Дрънриномет!

Коментар

Working...
                                X