Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗдравейте кръчмата....
Стари кръчмари виждам, ей огън сте, държите фронта, а за пиене нещо остана ли , или и тук е криза?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нещо заплахата да те мобилизират при залесяването над наводнените села ти е взела акъла и се чудиш как да прехвърлиш твоята работа другиму. Недей така, помисли за добрия пример, който ще дадеш. Ти можеш! Дръж се! Залесяването идва като мътен поток по улея и ще те завлече. Наздраве и ударно да се разработиш, Дрънканала!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Държи те теб еуфорията покрай наводненията. Грабвай лопатата - и на първа линия. Като малко багерче Комоцу да разравяш тинята и да прославиш Кръчмата.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Мале, мале, това цел влекач ще излезе, едрогабаритен, дълбоко газещ, де влачи керван шлепове пълни с тикви.... с тикви, глогинки, шипки и габърки. По Янтра го влачи или по Горна Росица. Па туку заседне и за да го отлепят от дъното, почват да ядат тиквите. И да си правят чай от шипките. Тежка търговия, внушителна некак си. Потриса въображението на немеца, плувал чак до Свищов града и чакащ стока да му докарат доходоносна. Здраве да е на сите търговци и спекуланте!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Фантазьор!
Кака не споделя. Кака като търмък - знае сал да влачи и прибира.
Наздраве!
Коментар
-
Нема да разваляш, всичко влагаш в абонаментна програма "Почерка за приятелчетата в Кръчмата". Всъщност то е едно - Тракащото чене. Дано стигнат за година-две, що там при вас колко повече да спастриш. Но да не укриваш, ей, щото Той вижда и записва. Пък ако добавиш и набраното от будалетната третинка, коя се загрижила за такава напаст като Каката, ще имаш перспектива занапред още два-три месеца да ме отнесеш с маса леко отрупана, но достатъчна да се отчетеш. Оставам с вяра и надежда, та дано те тупне некоя шишарка по главата и се чалнеш в правилната посока. Много наздраве, Дрънката!
Кака не споделя. Кака като търмък - знае сал да влачи и прибира.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мръни, не мое да черпя. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще ме води на културно - масово мероприятие през ноември и сега събира пари за билети. Пък мойте, знаеш, мразя са ги развалям.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Един птичар и един дупкар ме лаяха снощи на гости. Вероятно са усетили твоето желание да ме уязвиш и са се натягали на Злата кака от вършината. Те си бяха полендашки песове. Затова пък домакинът черпи с хубава ракия, с паниран заек и жолта баничка, та съвсем не мязаше на теб. Поучи се и поправи. Наздраве, Дрънкала!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И ти си ми един секрет ... Мрънкало тайната.
Наздраве, Мрън!
Повела съм проклетото псе на лов. Де що има перушина из алчака - разпердушини я. Ама досущ на мен се е метнало - каквото намери, бяга да го затрапи в някоя дупка за последващо ползване.
- 1 like
Коментар
-
Кой той?! ОПГ... с Модаратурата? Никогаш! Само тайно и секретно, за да не може се досетиш. Дори да не предполагаш и да се усъмняваш. Макар да си твърде усъмнителна. Е, на, усъмни се в Чиче, че прави дюлевка и не черпи с нея, след което го издигна пръв в списъка за отстрел. Знам аз как да подходя към мнителки като теб. Престорвам се на друг. Провери дали не са ми свили аватара и сега некой стар твой враг да се гаври с габровската ти натура и култура. Наздраве, Дрънке!
Наздраве, Мрън!
Повела съм проклетото псе на лов. Де що има перушина из алчака - разпердушини я. Ама досущ на мен се е метнало - каквото намери, бяга да го затрапи в някоя дупка за последващо ползване.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
То тук маса няма, само барплот. Наздраве и от мен - май ще ми се размине последното море този уикенд, но и така не се оплаквам
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не ми се прави на невинен, представителю на организирана престъпна група. Подозирам, че си влязъл в нерегламентирана връзка с уважаемата Модература и дори по-висши представители на Инвестора, за да ме пратят в девета глуха къде около месец.
Нещо, той, бумерангът така ще те издрънчи по кухото канче, та ще има да даваш заето по празниците.
Наздраве, Мрън!
Коментар
Коментар