If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Синигерът не лети на юг, бре!!! Не мож ме излъга.
Наздраве, Мрънкало!
Гледам, малко си будала, та пробвам. Ама, нещо си много будна напоследък. Следиш кога ще станат суджуците, че да излезеш от привичния си режим на излежаване. Наздраве, Дрънбудале!
Ако бъркаш едно чиче с птичката Чичопей, може пък и да уцелиш нещо на пролет. ВъпроЗът е, коя пролет? Миналата ли?. Аз се чудех защо то едва потреперва с чери в клюна и дюлева сграбчена от десното краче. Наздраве, Дрънавджи!
Синигерът не лети на юг, бре!!! Не мож ме излъга.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Много горещо по Африка. А тук точно започва хубавото време. Нека да живее дживгаря. Записвам си да го гръмна напролет.
Наздраве, Мрънкало!
Ако бъркаш едно чиче с птичката Чичопей, може пък и да уцелиш нещо на пролет. ВъпроЗът е, коя пролет? Миналата ли?. Аз се чудех защо то едва потреперва с чери в клюна и дюлева сграбчена от десното краче. Наздраве, Дрънавджи!
Да съ пофаля...
Извариха ми първата ракия - от бели сливи....Много съм доволен....
Даже се чудя дали да почерпя - ама друг път, кога стане дюлевата.....
Да съ пофаля...
Наздраве !
От теб ще е ракията, от Арахната - виното. Да видим на кого ще се падне честта да достави мезето.
Наздраве!
Мечо
Да съ пофаля...
Да съ пофаля...
Чи ти си била вдигнала тонажа по време на блокадата, разбрах от едно птиченце прелетно. Ще си подходяща да заместиш стиската, да отмениш мелничката, да се вживееш в ролята на пресата. Идвай и се пльосни по гъз в грозгето, че да потече божествения сок. Даже нема те карам да вдигаш пола и разголваш крака. Само задница. Наздраве, Дрънстиска!
Ти на това "птиченце" му кажи, че птичият лов го откриха още миналия месец.
Наздраве!
Мечо
Не ми цъкай като швейцарски часовник. Подходи отговорно - намери там някоя девойка да намачка гроздето /и не само него/ и се заеми с направата на елексира.
Наздраве, Мрънкало!
Чи ти си била вдигнала тонажа по време на блокадата, разбрах от едно птиченце прелетно. Ще си подходяща да заместиш стиската, да отмениш мелничката, да се вживееш в ролята на пресата. Идвай и се пльосни по гъз в грозгето, че да потече божествения сок. Даже нема те карам да вдигаш пола и разголваш крака. Само задница. Наздраве, Дрънстиска!
Шъ ти отговоря кът аматъор.....
Разрежда я, ако ти сложат система и ти вкарват директно алкохол в кръвта....Но сигурно ще се гътнеш....
Механизма е друг и ако питаш лекари, най - много 20 % да са чували...
Когато пиеш питие - две вечер, черния дроб произвежда ензими, които трябва да разградят алкохола в кръвта...
Убаво и тва и Тянка го знае....
Ноо, когато се пъне да ти развали удоволствието от изпитото, той ( черния ) "забравя" да произвежда други молекули които участват в "сгъстяването" на кръвта, хеле пък през нощта и така прескачаш тромбозата....
пп Пий си по 75 млгр аспирин 1-2 пъти на седмица и спи сокойно ( даже и в колата..)
Наздраве !
Виж ти, виж ти. Значи можело, а аз си мислех че от индришето идва само ползата А си е направо бонус,`че даже и в колата действа Наздраве чичо
Не ми цъкай като швейцарски часовник. Подходи отговорно - намери там някоя девойка да намачка гроздето /и не само него/ и се заеми с направата на елексира.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
От добруторо и вече на добър вечер го докарахме.
Днес ми мина през ума, че алкохола може би да разрежда кръвта?! Но, да попитам попитам все пак професионалистите - вярна ли е според вас тази теза ?
Шъ ти отговоря кът аматъор.....
Разрежда я, ако ти сложат система и ти вкарват директно алкохол в кръвта....Но сигурно ще се гътнеш....
Механизма е друг и ако питаш лекари, най - много 20 % да са чували...
Когато пиеш питие - две вечер, черния дроб произвежда ензими, които трябва да разградят алкохола в кръвта...
Убаво и тва и Тянка го знае....
Ноо, когато се пъне да ти развали удоволствието от изпитото, той ( черния ) "забравя" да произвежда други молекули които участват в "сгъстяването" на кръвта, хеле пък през нощта и така прескачаш тромбозата....
пп Пий си по 75 млгр аспирин 1-2 пъти на седмица и спи сокойно ( даже и в колата..)
Коментар